Keresés

Részletes keresés

Edo213 Creative Commons License 2002.06.04 0 0 49
Amikor tv-ben láttam (és ez már elég régen volt), sajnos nem vettem fel, pedig valóban jó film.
A jövő hétfőn viszont megnézhetjük a tv2-n a Halhatatlan szerelem c. filmjét :-)
Előzmény: Agassi Fan (48)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.04 0 0 48
Ez a másik film, amit nem láttam, A veszélyes élet éve!
Pedig eddig mindenki csak dícsérte.
Nincs meg valakinek videón??
Előzmény: Dempsey (42)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.04 0 0 47
Igen, hallottam a hírt, és nem repestem örömömben.
Nagyon sajnálnám!! Reményekedem,hogy "csak" reklámfogás, bár neki szerintem erre nincs szüksége.
Előzmény: Edo213 (39)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.04 0 0 46
Köszi szépen a segítséget! :)
A Corvinban próbálkoztam, és ott mondták, hogy ilyen régi filmjük nincs. De egyszer úgyis megszerzem azt a filmet! :-)
Előzmény: hedge_hog (37)
kezemafegyveren Creative Commons License 2002.06.04 0 0 45
A Zeffirelli-féle Hamletben nagyon jó. Szép film lett.
Edo213 Creative Commons License 2002.06.04 0 0 44
Ami biztos készül, az a Singing Detective, amiben Robert Downey jr-ral játszik, aki az Air America óta a barátja.
Edo213 Creative Commons License 2002.06.04 0 0 43
Én viszont azt olvastam, hogy sem ő, sem pedig Danny Glover nem akar 5. HF-t (és szerintem sem lenne jó már ezt a sorozatot folytatni).
A Mad Max 4 főszerepét sem akarja eljátszani, erre Heath Ledgert szemelték ki. Ezt már elég rég olvastam, és azóta semmi hir arról, hogy lesz-e egyáltalán valami a filmből.
Heath szerintem erre a szerepre egyáltalán nem lenne jó, egész más karakter, és Mad Maxet mindenki Mel Gibsonnal azonositja. Tehát vagy ő legyen, vagy senki.
Dempsey Creative Commons License 2002.06.03 0 0 42
Mindez a viszatérés elentmond annak, hogy állitolag most probálják rábeszélni egy 5. HF-re és egy 4. Mad Maxra.

Kedvenc filmekre visszatérve, szerintem legjobb szinész alakitását A Veszélyes élet éve cimú filmben nyujtotta.

Legjobb jelenetre visszatérve:
szerintem az estélyi jelenet Sigorney W-el a Veszélyes élet évében.

Edo213 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 41
Igen, valóban csak a szinészettől vonul(na) vissza, a filmkészitésben továbbra is részt venne.
Az előző cselekedete elég nagy baj lenne, mert akkor nem láthatnám újabb filmekben :-(((
Az, hogy rendez, csak félig-meddig kárpótolja a rajongóit.
Előzmény: Guinevra (40)
Guinevra Creative Commons License 2002.06.03 0 0 40
Sziasztok!

Nekem is Mel Gibson az egyik kedvencem (Rögtön Brad Pitt után :) Kedvenc jelenetem tőle a mi kell a nőnekből a két szőrtelenítős rész - főleg a második, amikor már tudja, hogy mi vár rá.

A nyilatkozat szerint csak a színészettől vonul vissza, a rendezéstől nem, ami azért reményt ad.

Egyébként azóta becsülöm sokra, mióta olvastam, hogy leszokott az alkohoról, de minden forgatási helyszínen elmegy az anonim alkoholisták klubjába, nehogy visszaszokjon. Megnéztem volna pl. az aberdeeni klubtagok arcát, amikor a Hamlet forgatása alatt besétál az összejövetelre és azt mondja: "Hello, Mel vagyok, x hónapja tiszta"...

Előzmény: Edo213 (39)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 39
Jó, hogy felfedeztétek ezt a topikot, talán sikerül egy kis életet önteni bele. Még a topicgazda is eltűnt, remélem azért majd visszatér.
Biztos ti is olvastátok már korábban azt a hirt, hogy Mel fontolgatja a szinészettől való visszavonulást. Ti hogyan fogadtátok ezt a hirt?
Én személy szerint nagyon sajnálnám, ha ez megtörténne, bár egyesek szerint ez csak kampányfogás.
Előzmény: Agassi Fan (29)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.03 0 0 38
Szia, Süni! Örülök, hogy benéztél ide is!
Előzmény: hedge_hog (37)
hedge_hog Creative Commons License 2002.06.02 0 0 37
Négy tékájuk is van, íme:
1136 Bp., Hollán E. u. 7. (volt Duna mozi mellett)
1082 Bp., Corvin köz 1. (Corvin moziban)
1052 Bp. Kossuth L. u. 18. (Puskin moziban)
1016 Bp.Krisztina krt. 87-89. (Tabán moziban).
Egyébként kereshető katalógusuk is van itt: www.odeon.hu
Remélem tudtam segíteni!
Előzmény: Agassi Fan (36)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.02 0 0 36
Ok, ha megnézted, írd le a véleményed a filmről!
Hol van az az Odeon?
Előzmény: hedge_hog (35)
hedge_hog Creative Commons License 2002.06.02 0 0 35
Azt még nem láttam, valahogy sosem voltam otthon, amikor adták az HBO-n. De most kedvet csináltál hozzá, felveszem a megnézendők lisátjára.
A Hamlet meg biztos, hogy megvan az Odeonban!
Előzmény: Agassi Fan (34)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.02 0 0 34
Nekem is talán a Rettenthetetlen a kedvenc filmem tőle.
A hazafi is nagyon tetszett nekem, kétszer néztem meg moziban, tévében meg vagy 5-ször. Pedig sokan azt mondták, hogy rossz film. Nekem bejött. :-))
Előzmény: hedge_hog (31)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.02 0 0 33
Én pont azt a filmjét, vagyis a Hamlet-et nem láttam!! Mindenütt kerestem már videótékákban, de sehol sincs. Azt mondták mindenhol, hogy ilyen régi filmeket nem tartanak már. :-((
Előzmény: Tamás (30)
peacemaker Creative Commons License 2002.06.02 0 0 32
Ma (vasárnap) RTL-Klub 19:50-kor:
A halálos fegyver 3.
hedge_hog Creative Commons License 2002.06.02 0 0 31
Azt hiszem, a Braveheart felülmúlhatatlan favorit, bár nem ez volt az első film, amiben felfigyeltem rá. Már régebb óta kedveltem, de ezzel végleg levett a lábamról. :-)))
Nagy kedvencem még a Maverick is, bár az egy teljesen más karakterű alkotás.
Előzmény: Agassi Fan (29)
Tamás Creative Commons License 2002.06.02 0 0 30
Sziasztok!

Én is nagoyn kedvelem, de engem igazán a Hamlet-ben győzött meg, bevallom őszintén.

Nagyon ütős volt, egy nagyon nehéz szerepben...

Agassi Fan Creative Commons License 2002.05.31 0 0 29
Sziasztok!

Nem azért nem ment a Topic mert nem szeretik Mel-t. Eddig én sem tudtam, hogy van topicja. Most vettem észre. Természetesen nem tudtam kihagyni,hogy be ne jöjjek!

Nagyon szeretem, N. Cage mellett ő a kedvenc színészem.

Kinek melyik a kedvenc filmje tőle?

Előzmény: Edo213 (21)
Edo213 Creative Commons License 2002.05.31 0 0 28
A gyerekek, vagy Mel miatt irigykedsz a feleségére? Én úgy gondolom, hogy egyik miatt sem érdemes (mondom ezt én, aki igazi Mel-rajongó vagyok, csak megpróbálom reálisan nézni a helyzetet)...
A 7 gyereket semmiképp nem irigylem tőle (nekem kettő van, tehát tudom, mit beszélek).
Ami a dolog másik részét illeti, egy hollywoodi sztárfeleség (pláne, aki civil) élete nem lehet túl könnyű. Az persze dicséretes, és eléggé egyedülálló, hogy több mint 20 év házasság van már mögöttük, de hogy ez igy van, az nagyobb részt a feleség érdeme szerintem. Két lábban kell a földön állnia, és sok mindent tolerálni.
Mindettől független természetesen Mel igazán jó pasi, gondolom, a való életben is.
Előzmény: pemmy (26)
makopa Creative Commons License 2002.05.30 0 0 27
Irigyled tôle a feleségét?
melgibson
Előzmény: pemmy (26)
pemmy Creative Commons License 2002.05.30 0 0 26
Semmi különös szándékom nincs, csak irigykedem a feleségére.
Előzmény: Edo213 (25)
Edo213 Creative Commons License 2002.05.29 0 0 25
Már hogyne tudnánk, hogy hét. De ezt milyen szándékkal kérdezted?
Előzmény: pemmy (24)
pemmy Creative Commons License 2002.05.29 0 0 24
Tudjátok hány gyereke van Mel Gibsonnak?
Edo213 Creative Commons License 2002.03.12 0 0 23
Én szombaton láttam a Gallipolit, elég jó film volt, és persze Mel valóban jól játszott.
Előzmény: Dempsey (22)
Dempsey Creative Commons License 2002.03.10 0 0 22
Én arra lennék kiváncsi, hogy a Galipoli kinek tetszett, mert ugyan nem egy ismert film, de szerintem Gibson egyik legjobb alakitása volt anno.
Edo213 Creative Commons License 2002.02.27 0 0 21
Nagyon elsüllyedt ez a topic! Merem remélni, hogy nem azért, mert nem szeretitek Mel Gibsont, hanem talán mert ő nem egy ellentmondásos személyiség, általában jók a filmjei, jól is alakit, nem is botrányhős, tehát túl sokat nem lehet rajta vitatkozni - jó és kész.
Én egyszerűen imádom! Színészileg is, és mint férfi sem utolsó (főleg fiatal korában)! A közeljövőben néhány ízben lesz alkalmunk erről meggyőződni, mert több filmjét adják a tv-ben:
márc. 3. tv2: Az utolsó csepp (Tequila sunrise),
márc. 4. HBO: A hazafi; márc. 9. tv2: Gallipoli,
márc. 10. RTL Klub: Palimadár.
Nézzétek meg és nyilatkozzatok!
switch Creative Commons License 2001.11.05 0 0 20
Akkor válaszolok az általam feltett, és költőinek bizonyuló kérdésre:-) ( nehogy hülyén haljatok meg:-) ) / kicsit sem nagy az arcom...:-) /
Szóval: Gibsont azért kapják el, és viszik be, mert az egyik utasának beszél a / na most nem emléxem pomtosan! rég láttam a filmet... / Geronimo?-ról, mint a szenvedélyes szerelemről, meg ilyenek. Namármost ez a szó annak az intézetnek a rövidítése is, ahol az átnevelés, gyilkosképzés folyik, és attól tartanak a rosszemberek, hogy esetleg a tudatalattijából előtörtek az emlékek, és beszélni kezd. A film ugye úgy kezdődik, hogy mutatják ahogy Gibson szállítja az utasokat, és közben összehord hetet-havat. No az egyik utas az egyik rosszfiú. Csak ezt nem tudjuk..., és olyan hírtelen, minden előzmény nélkül viszik el, hogy először nem értettem a dolgot., de amikor túl sokáig mutatják a mosodai zsákon a feliratot, elkezdtem gondolkodni, hogy ez nem lehet véletlen!:-) / tehát ez nem egy "dramaturgiai fukció néküli pucér férfisegg" volt :-) / from Haláli fegyver (ha minden igaz) Na, már ezt is tudjátok:-)

üdv: switch

Előzmény: switch (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!