Keresés

Részletes keresés

SOWHAT Creative Commons License 2002.06.02 0 0 304
Rockstar: Milyen volt a turbo acs, Randy meg Bosstones ?

Tudom az a rock' n roll ha pofan vagom ha ellenkezik :) Szóval aznap este hullámvölgybe voltam nem birtam már a non-stop partit. Most áttekintjük a helyzet gazdasági társadalmi aspektusait is :) Szal itt vannak az amerikai gazdag klassz de már 30as öreg palik, na most ugye ök mekkora handicappel indulnak a picsa szerzési versenyben. Vannak picsak akik csak rájuk buknak... Ha elmennék Erdélybe meg Bulgáriába, ott meg én lennék a fasza csávó, ott még az Ossian is kiraly :) Szal gusztustalan dolog ez, és nem szabad mélyen belegondolni és elvesziteni humorérzékünket, mer olyan leszünk mint a Catharsis :) Inkabb iszok meg sört azt next time. Már is van egy 18 éves szép szöke cicanak a szama hivom is :))) " I got your number little girl" :))

Egyebkent r'n roll az mindig is szegeny emberek zeneje volt gazdok fingjuk sincs mi a jó :) Low class angels !

Angol-Svéd: Svédeknek szurkolok a szöke cicak és göteborg death'n roll scene miatt :)Angol kapus SEAMAN :)
"And I am - And I am -
I am a denim demon -
Got my own congregation -
I am a saint for seamen -
And I am - And I am -
I am a denim demon -
You've got my penis steaming -
And your asshole screaming : HELP!" :))

Előzmény: Rockstar (303)
Rockstar Creative Commons License 2002.06.01 0 0 303
Mert udvariasan molesztálod őket, ez a baj, a nőknek nem ez kell, ráadásul ez nem is rakendroll.

Előzmény: SOWHAT (301)
Albatross Creative Commons License 2002.06.01 0 0 302
Sowhat, ez szabadversnek is beillene, pompás helyzetjelentés: átérezzük a fájdalmadat, veled vagyunk! :)) Ja, és ne hagyd magad elhajtani!
Előzmény: SOWHAT (301)
SOWHAT Creative Commons License 2002.06.01 0 0 301
Na most be vagyok nyomva. Azthittem doser de dozer :) Szal a heléyzet az hogy...itt van pl. a Woggles vagy akarmelyik r'n roll band a vilag legjobb együttesei pincenben jatszanak, eközben a mai parszt post post post numatal gurge unalom ofgasz post post grunge zbnekarok a milliot adnak el ugyan olyanigazsagtalansagot érzek amikor itt vagyok a good good man klassz pali és molesztalom udvarilasan a kislanyokat és nagy reszük elhajt a francba, mikozben szar szemet genyo taploo parsztok kellenek nekik fuck "BORN TO LOSE LIVE TO WIN " !4Í!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Albatross Creative Commons License 2002.05.31 0 0 300
Előző B. Björk először nem tetszett, aztán igazán közel bújt hozzám, finom, puha, fűszagú, otthonos lemez. Erre is kíváncsi vagyok.
Ja, Leos, küldtem egy mailt, majd csekkeld!

a--

Előzmény: leos carax cornelius (298)
Albatross Creative Commons License 2002.05.30 0 0 299
Ez a The Best...EP az, amelyet a Doserrel közösködve csináltak, de Doser nem igazán említésre méltó. Közös CD/Bakelit ez eredetiben, de a borító a Unidáé!

a-

Előzmény: SOWHAT (297)
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.05.30 0 0 298
új brant bjork lemez a duna recordsnál
mp3, jó a gitárszóló, vagy orgona, vagy mi az
Előzmény: Albatross (295)
SOWHAT Creative Commons License 2002.05.30 0 0 297
ja és van egy split a dozerel asszem ?! az milyen ?
Előzmény: Albatross (295)
SOWHAT Creative Commons License 2002.05.30 0 0 296
Nem tom mi volt, mer kedden nagy parti volt hajnalig: tegnap faradt voltam. Az entombedes "téma" juniusba lesz a Nemartban.

Woggles lemezen van egy Graveyard woman cimü szám, legjobbak az asszonyos és a kislányos számok :-)

Albatross Creative Commons License 2002.05.29 0 0 295
SOWHAT, voltál kedden Süss Fel-ben? Egyáltalán volt entombedrock??
Ja, a Unida CD így épül fel:

1-8. A Coping...LP
8-12. A négyszámos The Best Of Wayne-Grow EP - ez a korábbi.

További, örömökben gazdag hallgatást hozzá!

a.

Előzmény: SOWHAT (294)
SOWHAT Creative Commons License 2002.05.29 0 0 294
Megjött az utolsó csomagom (svéd), még a bélyeg is R'N R :) Teengengenerate isteni + 2 Woggles nem kevesbe. Woggles nekem az első garage rock ahol figyeltek a hi-fi hangzasra.
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.05.29 0 0 293
bkv nyakkendő az nagyonis rnr!!!!!!
Előzmény: Albatross (292)
Albatross Creative Commons License 2002.05.28 0 0 292
Ja, az is.

Ellenben, ugye, alaposan felül kellene vizsgálnod korábbi kijelentésedet, mely szerint "nyakkendős rnr nem rnr"!!! Igaz, a vége felé leszakajtotta magáról a Biff, de mégis.

I've got @ war baby!

Előzmény: leos carax cornelius (291)
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.05.28 0 0 291
trolibuszvezető kinézet szintén rulez!!!!!!!!!
Előzmény: Albatross (289)
SOWHAT Creative Commons License 2002.05.28 0 0 290
R'N R sweet little girlök Glueciferen voltak elöl :) de nem értem szerdán Black Handnek kéne lenni süsiben nem ?!

Ex Costa: ez mi is ?

Előzmény: Rockstar (287)
Albatross Creative Commons License 2002.05.27 0 0 289
Nehogy má' ne legyen itten rögzítve: állat volt hétvégén a Gluecifer Bécsben, igazi mosolygós-táncolós szombat esti rakendroll parti, még a magyaroknak is volt nóta ajánlva, alighanem mert annyira sármosak vagyunk.

Lakkos cipő, ritmus-csettintgetés és szám elején egyszerre levegőbe ugrás rulez!!!

a.

Előzmény: leos carax cornelius (288)
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.05.22 0 0 288
hát azé például benzinkútba dolgozni nagyon is rnr, vagy rnr még a motorbejárató, a kamionsofőr meg a temetkezési vállalkozó, a sintér stb stb stb
Előzmény: Rockstar (286)
Rockstar Creative Commons License 2002.05.21 0 0 287
Ha akartok fiatal lányokat rakendrollt játszani látni, akkor szerdán kilencre gyertek le a Süss Fel Napba. Ők az Ex Costa, levezető gyakorlatnak meg lesz Bankrupt, és Side Effect (kiváló osztrák poppunk). Belépő 600 Ft.

Előzmény: leos carax cornelius (285)
Rockstar Creative Commons License 2002.05.21 0 0 286
Hát, ha lehet választani, hogy ugyanabből a zenéből kurva jól megélhess, vagy dolgozni kelljen mellette, nem hiszem, hogy sokan választanák az utóbbit. Dolgozni ugyanis végképp baromira nem rakendroll. ;-)
Előzmény: leos carax cornelius (284)
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.05.21 0 0 285
fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck fáradt voltam nem volt kedvem fuckfuckfuckfuck
Előzmény: Rockstar (283)
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.05.21 0 0 284
azér a strokes mánia farvizén felfuttatni egy két éves lemezt nem a világ legeslegkúlabb köpködős beleszarós rocknroll magatartása SZVSZ

nyakkendős rnr nem rnr

Előzmény: Rockstar (280)
Rockstar Creative Commons License 2002.05.20 0 0 283
Kurva jó volt. Persze kevesen voltak, és a Rózsaszín Pitbullnak sokkal nagyobb sikere volt. :-(
Előzmény: SOWHAT (281)
Albatross Creative Commons License 2002.05.20 0 0 282
Hát ja, valóban slendriánul fogalmaztam, látom. De olykor azt gondolom, így volt most is, hogy azért kettőn áll a vásár alighanem, persze általánosítani hülyeség. Meg én alapvetően örülök, ha egy jobb zenekar sikeres. Együtt élek az ellentmondásaimmal.
Előzmény: Rockstar (280)
SOWHAT Creative Commons License 2002.05.20 0 0 281
Mentem volna inkabb Argiesre :( Jó volt ?
Rockstar Creative Commons License 2002.05.20 0 0 280
Akkor lenne sellout, ha garázsrockból Linkin Park 2-re váltanak, és azzal futnak be. Ezt inkább bravúrnak nevezném. Attól mert népszerű lett, még ugyanolyan jó.
Előzmény: Albatross (278)
Rockstar Creative Commons License 2002.05.20 0 0 279
Megvan az új Makers lemez. Ez ilyen Bowie-koppincs glam rock, nem jött be.
Albatross Creative Commons License 2002.05.19 0 0 278
Megyek át a konyhán, anyám az ebéddel bíbelődik épp, a Sláger Rádió szól, s mit sugároz: Hives-t!
Tessék mondani, ezt nevezhetjük sell-outnak, netán "vértrendi"-nek? Költői kérd.

a.

PS. Ettől függetlenül én bírom.

Előzmény: SOWHAT (277)
SOWHAT Creative Commons License 2002.05.08 0 0 277

Makers kép elég gáz csávó olyan mint az army of loversba az egyik :-)

Shreds Volume 4 CD on shredder records. All tracks from 1996. Cd is brand new, still sealed. Tracks: HONEYRIDER "Superstar Sex Machine", DETROIT COBRAS "Villiage Of Love", BELTONES "Insipid Sedentary Girl", KRABS "Anytime, Anywhere", PLANET SEVEN "Panic Button", DECIBLES "Kiss Me Carolynne", DURFS "Because Your Nude", DISCOUNT "Rooftop Empathy", MOPED "Turkey", STOOL PIGEONS "I Gotta Dream On", GRUMPIES "Weather Girl", ALL ABOUT CHAD "I Know A Girl", ME FIRST "Pricess Confusion", SUBINCISION "Anti-Bark Device", ANDERSONS "My Life Still Sucks (In A Bad Way)" and (YOUNG) PIONEERS "(It Looks Like He'll Be Joining) The Navy".

11 band punk cd compilation. "LES PAULS AND BEAKING GLASS". Brand new, still in shrinkwrap. AMERICAN HEARTBREAK "Too Beautiful", BELLRAYS "High School", CHERRY 13 "Lower Class Angels", TOILET BOYS "Special", LIBERTINE "Candy", DEAD BOYS "War Zone", AMERICAN HEARTBREAK "Angeline", STREET WALKIN' CHEETAHS "Gettin' Sick", ELECTRIC FRANKENSTEIN "Razor Blade Touch", EL DIABLO "Sure as Sh*t", CANDY SNATCHERS "Ass, Grass, or Crack", TOILET BOYS "Turn it Up".

Előzmény: leos carax cornelius (276)
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.05.08 0 0 276
azé ezek régen nem így néztek ki
Előzmény: leos carax cornelius (275)
leos carax cornelius Creative Commons License 2002.05.08 0 0 275
makers mp3 az új lemezről

háááááát azé ez régen nem ilyen volt...........

Előzmény: SOWHAT (273)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!