Keresés

Részletes keresés

mirminc Creative Commons License 2002.02.20 0 0 1446
vagyoooooooooooooook! :))

merre vagytok bikákok? nemsokára jön a bika-idény, mi meg itt vagyunk bikamentesen. ej, ej, nem jó ez így... :((

gyertek előőőőőőőőő! :))))

Előzmény: KicsiHuszár (1445)
KicsiHuszár Creative Commons License 2002.02.19 0 0 1445
Kukucs!

Van itt valaki? Drága barátaim, merre vagytok?!

KicsiHuszár Creative Commons License 2002.02.14 0 0 1444
Oly szomorú ezt hallani!

És már én sem érek rá topic-olni mint régen. Micsoda idők, micsoda idők!

Eh! Néha azért kommunikáljunk!

Előzmény: mirminc (1443)
mirminc Creative Commons License 2002.01.31 0 0 1443
zoo-t elnyelte a baktertársadalom :))) (=dolgozik, valami nagyon menő cégnél, ahol napközben dolgozni kell (hogy milyen cégek vannak?! felháborító?! :)))))

tzuiop is lépett az M betűsök táborából, ezért nincs netje :((

én kitartottam a rég helyem mellett. dógozgatok, dógozgatok. :)))

aztán szóljál, ha majd mutatnak a tívíben :)))))

Előzmény: KicsiHuszár (1442)
KicsiHuszár Creative Commons License 2002.01.28 0 0 1442
HELLLÓÓÓÓ!!!! :-)))

De le ám! :-))

Médiasztárság? Hm! Itt is remek botrányok vannak kialakulóban, azért libbent el az elődöm. Van lehetőség bőven.

Törpiekkel mi vagyon?

Előzmény: mirminc (1441)
mirminc Creative Commons License 2002.01.28 0 0 1441
én még emléxem Rád egyetlen Huszárkám :)))))))))))))))

szal lecserélted a munkahelyedet? akkor mi lesz a médiasztársággal? :)))))

Előzmény: KicsiHuszár (1440)
KicsiHuszár Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1440
Itten vagyok, Te Drága!!! :-)))))
Ne haragudjatok, de az új mhely kicsit húzós és nagy erőkkel próbálok megfelelni az elvárásoknak! :((
Azért a jövőben majd igyekezem minnél többször benézni a topic-ba. Szerintem a többi topic-haver már régen elfelejtett! :((
Előzmény: mirminc (1436)
mirminc Creative Commons License 2002.01.17 0 0 1439
Pusszantyú tzuiop! :))

Mi ez a nagy negligálás? Csak nem otthagytad azt a ronda M..... betűs céget? :))

Mesélj! Olyan kíváncsi vagyok... :)))

Előzmény: tzuiop (1438)
tzuiop Creative Commons License 2002.01.15 0 0 1438
Csókolat bikucik!
:))

Jelentem még élek.Szegényen, de nyugodtan(amig van pénzem)
Most Közgáz szponzorálja a netemet. :))
Majd néha benézek.
Pusssz

lilla_ Creative Commons License 2002.01.11 0 0 1437
pontosan :-)))
Előzmény: mirminc (1436)
mirminc Creative Commons License 2002.01.11 0 0 1436
helyes! nem is kell, mert:
1. úgysem tartod be, és aztán lelkiismeretfurdalásod lesz :))
2. úgyis mindenki megkérdezi, mi volt az, és nem ér elárulni, ha elárulod, akkor nem tartod be, ha nem, akkor meg nem hagynak békén, hogy áruld már el nekik :))))
3. akkor azt lehet mondani mindenkinek, hogy Te nem foglalkozol ilyesmivel, és ez most nagyon trendi :)))))
4. egy Bika lusta ilyesmit kitalálni, pláne betartani, úgyhogy tökmindegy.

viszont jól lehet ilyesmivel gyarapítani a hozzászólásokat :)))))))))))))))

KicsiHuszár, tzuiop, Bloodflower: HOL VAGYTOK?

Előzmény: lilla_ (1435)
lilla_ Creative Commons License 2002.01.09 0 0 1435
naná! hogy nem fogok többet újévkor fogadalmat tenni.... :-)))
Előzmény: mirminc (1434)
mirminc Creative Commons License 2002.01.08 0 0 1434
ezer üdv, kedves Bikatárs! :)))

de jó is volt a sok fincsi karácsonyi kaja! nyamm nyamm nyamm :))))) sült halacska itt, krumplipüré ott, fini sütikék, pogikák hajajaj, de messze van már! :))) én szerencsére utána elutaztam és a sok fincsi saláta kóstolgatásától, meg attól, hogy nem kellett napi 8 órát ülni az irodában leadtam 5 kilót, így mínusszal sikerült zárni az ünnepeket :)))

a Bikák többnyire béketűrőek. kivéve, ha megrázzák előttük a piros kendőt, mert akkor mennek és felöklelnek :)) ez történhetett Veled is :))))

télleg Bikák! van valami újévi fogadalmatok? tudjátok olyan, hogy "mostantól nem lustálkodom", meg "leszokom az evésről", szóval olyasmi, amit tutira nem fogtok betartani? ;))))))

Előzmény: lilla_ (1433)
lilla_ Creative Commons License 2002.01.08 0 0 1433
hmmm...micsoda egy bikás topic, ejjha :-))

az ünnepek naggyon jól teltek, de mint tipikus bika (csak egy két dologban nem értek egyet a Bikoszpókkal magamra nézve), nem nagyon tudtam ellenállni a finom vacsiknak + sütiknek (azóta is szenvedek a felszedett pár kiló miatt, bár állítólag nem látszik rajtam, dehát én tudom hogy igen!!! :-))
az új év elég bikásan kezdődött, mivel a türelem és a megfontoltság nem igazán jellemző rám, így elég könnyű kihozni a sodromból, ami meg is történt, de szerencsére nem történt helyrehozhatatlan hiba :-)

további jó napot minden bikának :-))

mirminc Creative Commons License 2002.01.07 0 0 1432
halihó Bikák!

ez itten még mindig egy igazi, hamisítatlan BIKATOPIC! :) a topikok legtopikabBIKA! :)))

elnézést a hosszas be nem nézésért, de Izraelben jártam egy kis éneklés elejéig :))

Ti jól vagytok töbBIKÁk? ünnepek megvoltak? bejgli finom volt? és egyáltalán? :))))

Előzmény: hwp (1431)
hwp Creative Commons License 2002.01.02 0 0 1431
Üdv!
Ez itten egy bikatopic? >:)
tzuiop Creative Commons License 2001.12.28 0 0 1430
Sziasztok!

Erre jártam, gondoltam beköszönök! :))))
Boldog mindenfélét,mindenkorra!
:-**

Bloodflower Creative Commons License 2001.12.25 0 0 1429
minden jót mindenkinek karácsonyra és újévre!
én megyek hajléktalankodni anyámékhoz, úgyhogy nélkülözöm a netet hetekig...:(

üdv üdv üdv

KicsiHuszár Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1428
Köfi az infot! Új mhelyre koccoltam le és azért nem írtam eleddig. Már igazi nagyhatalom vagyok: 65 ember életét keserítem nap mint nap! :-)))

Imádok jókat enni, többek között ezért is értékelem a karácsonyt oly nagyra. Igaz, le kellene adnom néhány kilót, mert a nagy tunyaság biza' már meglátszik rajtam. Ez a szexepilem. Imádják a nők! /Remélem/ :-)))))

Nagyon Boldog és Békés Karácsonyt Kívánok Nektek Drága Bikatársak! Élvezzétek ezerrel az élet örömeit! :-)

Előzmény: mirminc (1427)
mirminc Creative Commons License 2001.12.18 0 0 1427
Nesze nektek Bikoszpók! Most találtam... :))

A Bika jegyében született ember legjellemzõbb tulajdonsága a türelem, állhatatosság és önuralom. Nehéz kihozni a sodrából. Minden tettét alaposan megfontolja, és nem szívesen kockáztat. Befolyásolhatatlan. Mereven ragaszkodik a múlthoz, a megszokotthoz, elveihez és elképzeléseihez. Makacsságával sokszor haragítja magára a világot. Nehezen köt barátságot, de akit megszeretett, ahhoz hûséges. A válást sosem õ kezdeményezi. Sírig tartó hûségének leginkább az az oka, hogy nem szereti a változatosságot, nehezen barátkozik, nehezen fogad a szívébe valakit, de ha egyszer befogadta, akkor nehezen is mond le róla.

A Bika szereti a fényûzést, a pompát, ezért szerelmében is gyakran szerepet játszik az anyagi érdek. Jó partira törekszik, és ha kell, inkább vár, nem rohan az elsõ fiúval a házasságkötõ terembe. Elméleti dolgok helyett inkább a matéria érdekli. Kézügyességgel áldotta meg az ég, és az anyagok titkát sem ismeri úgy senki, mint õ. Anyagiasságából következik, hogy jó evõ és jó ivó, kifejezetten ínyenc, így aztán már kora gyermekkorától súlyfelesleggel kell harcolnia.

Hetente újabb fogyókúrába kezd, de csak ideig-óráig bírja megtartóztatni magát. A bika típusú ember szívesen fõz, szereti a maga készítette különleges ételeket, italokat, még a férfiak is mesterei a szakácsmûvészetnek. Nem riad vissza a legbonyolultabb ételköltemény elkészítésétõl sem. Ha valaki Bika-szülöttnek akar kedveskedni, szakácskönyvvel biztosan sikert arat. Kitûnõ családanya (családapa), aki addig nem nyugszik, míg szeretteinek meg nem teremti a biztos anyagi hátteret. A Bika nõ gondolatvilágát az otthon köti le, de ha munkát vállal, a hivatásában is kitûnõen helyt tud állni. A változást a legapróbb hétköznapi dolgokban is nehezen viseli. Õ az utolsó, aki rászánja magát a háztartása modernizálására. Öltözködésére a konzervativizmus jellemzõ.

Ezt Bloodflowernek ajánlom (télleg: mikor lesz baba? :))) :

Milyen gyerek a Bika? Erős és gyöngéd, békés és türelmetlen egyszerre. Érzékeny, és ezért mindent szeret, ami a művészetekkel kapcsolatos, legyen az ének, tánc, rajz. Kitartóan képes dolgozni. Társaságban vidám, mindig jókedvű, és ezért a gyerekek szívesen barátkoznak vele.

Erőssége
Biztos, türelmes és érzékeny. Hűséges a barátaihoz.
Gyengéje
Néha konok és haragos, túl sok mindent szeretne. A jótündérek ajándéka Jó zenei érzék, tehetsége van a tánchoz és más művészetekhez.
Álma
Békésen élni, összhangban a természettel

Ez tzuiopnak szól :))))))

Személyes kapcsolataid próbatételnek lesznek kitéve, és egy ideig a dolgok kissé problematikussá válhatnak. Csak azok a kapcsolatok fogják túlélni és megerősödni, amelyek igazán értékesek a számodra, és amelyek mindkét fél számára előnyösek. Készíts leltárt, és dobd ki azt, ami már haszontalan.

egy másik helyen ezt írják ugyanerről:

Szerelmi életét a Vénusz segíti, a karrierjét pedig az Uránusz. Ahhoz azonban, hogy a boldogsága tökéletes legyen, szakítania kell végre azokkal, akik csak azért csatlakoztak önhöz, mert a sikereit akarták lefölözni.

És persze nem maradhat ki a jó öreg Kicsi Huszár bajtárs sem:

A földjegyek közé tartozó Bika havában születettek nagyon szeretik a hasukat, könnyen elhíznak. A jó megjelenésű Bikának azonban semmiképp sem használ a súlyfelesleg, ezért oda kell figyelnie a táplálkozására. Az ésszerű, egészséges táplálkozás tehát alapvető fontosságú, de korántsem könnyű számára. A hivatalos ebédekről, alkalmi étkezésekről, a jó borokról nehezére esik lemondani. Egyaránt jellemző rá a bírvágy, valamint a biztonságra való törekvés, nem szereti, ha valami kizökkenti a megszokott kerékvágásból, örömét leli a kertészkedésben, a mezőgazdasági munkában, a földdel való kapcsolata sajátos megelégedettséggel tölti el, talán ezzel is magyarázható, hogy mindig van mit ennie. Mindig akad valami a spájzban, a biztonság kedvéért, amit bármikor megehet, és meg is eszi unalmas óráiban. Kedvencei közé tartoznak a gyökérfélék (burgonya, répa, zeller, spárga), a gyümölcsök (eper, cseresznye, meggy), a fűszerek közül a zsálya, fahéj, sóska, szegfűszeg, fodormenta. :))))))))))

tzuiop Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1426
Mirminc!

Hol van (már) a tavalyi hó?
:)

Vissza kéne keresnem?
:)

mirminc Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1425
szóval innen a falmászás iránti szenvedély ?! :)))

és -így utólag visszanézve- ki volt az, aki előző újévkor élményekben gazdag évet kívánt Neked? :))))

Előzmény: tzuiop (1424)
tzuiop Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1424
Hajjaj,de még milyen fantom voltam! :))

Volt néhány titkos átjáró a színházban! :)))
Nem is nagyon tudott róla senki, csak az öreg fővilágosító,ő mutatta meg egyszer! :))
Aztán az is érdekes volt amikor a színház óratornyán levő 4 órához tartozó izzókat cserélgetttem egy létrán állva(a korlát, volt vagy 1 m magas és kb. ilyen szles is volt az erkély(?) is körülötte!!
Azt sajnálom, hogy nem mentem fel szilveszter éjjfélkor oda, mert az L alakú Miskolc sarkán áll a színház és onnan beláttam volna az összes miskolc feletti tüzijátékot! :((
Jó kis bulik is voltak a színházban, volt amikor nem pakolták ki a zenekari árokból a hangszereket és játszhattam harangjátékon, üstdobon nagybőgőn és hárfán!!!! Na, nem egyszerre! :)))
Persze voltak más élmények is, pl amikor a régi 13 m magas(!) létra leges lgfelső fokáról kellett lámpákat feltenni egy rúdra, minden kapaszkodó nélkül, hát ott kicsit a Kínai cirkusz porondján érezhettem magam! ;))))
Nem volt kis produkcióóóó! :))

Szóval fantomnak lenni nem mindig jó, de élményekben gazdag!
:)))

Előzmény: mirminc (1422)
mirminc Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1423
a világ minden kincséért sem mennék vissza az Anyukámhoz lakni. egyrészt 9kor fekszenek, másrészt 5kor kelnek, és semmit nem viselnek el, ami nem olyan, mint ahogy ők elkézelték. Skorpiók brrrrrrr :))
Előzmény: Bloodflower (1421)
mirminc Creative Commons License 2001.12.12 0 0 1422
te voltál a Nemzeti Színház fantomja? :c))

egy ismerősöm a Váci konzervatórium (értsd: zeneművészeti szakközépiskola) kazántermében lakott négy évig, mert a kolesz telített volt. azóta is krónikus hátféjésban szenved a kényelmetlen kempingágy miatt :(

Előzmény: tzuiop (1420)
Bloodflower Creative Commons License 2001.12.11 0 0 1421
hú tzuiop az izgi lehetett..:-)

jó hír: ma eladtuk a lakást, de a karácsonyt még itt tölthetjük. aztán megyek anyámékhoz, az valami borrrzzzzalmas lesz..... de azért ez jó hír, legalább van hova menni... csak emberem+kutyám fog nagyon hiányozni!

tzuiop Creative Commons License 2001.12.11 0 0 1420
Én a miskolci nemzeti színházban laktam(?) 7 hónapig.Volt egy hátizsákom, meg egy kanapém 2-7.30-ig,utána meg meló hegyek!
Régi szép idők!
:))))
Előzmény: mirminc (1419)
mirminc Creative Commons License 2001.12.11 0 0 1419
ismertem olyan embert, aki hasonló okokból két hónapig az irodában aludt hálózsákban. ha jó leszel, szívesen kölcsönadok egy kempinágyat :))))))))))))
Előzmény: Bloodflower (1417)
tzuiop Creative Commons License 2001.12.11 0 0 1418
*:(( Én már kezdtem reménykedni! :((*
:-))))))))
Előzmény: Bloodflower (1417)
Bloodflower Creative Commons License 2001.12.10 0 0 1417
nem olyan drámai a helyzet...:)
eladjuk a lakást mert nagyobba költözünk, szóval lehet hogy ki kell költözünk ebből míg nincs új... holnap kiderül meddig maradhatunk...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!