Most rendeltem egy rakás jazz cd-t az Amazonról, bízom benne, hogy ide is ér a pakk. Páran már paráztattak, hogy eltűnt a postázás során a cd-jük, amit onnan vettek, de én nem hinném, hogy ez lesz... ugye nem? A japán HMV-től vettem már cd-t, gyorsan postáztak, és a világon semmi gond nem volt, az eBay-ről vett lemezeim sem vesztek el, csak nem az Amazon.com-os cuccokkal szívok!
CD pince? Amúgy én az amerikai amazonról rendeltem annak idején, és amég ide nem ért, addig izgultam, hogy elcsesztem a régiókód miatt, de felesleges volt. Lejátsza azt is.
Hogy mikor nem szarozza le az ember a kedvenceit? Sztem olyan 17-20év körül? Aztán lassanként benő a feje lágya... Vagy csak cinikusabb lesz... Mittomani, harminchoz közel-után már kritikusabb vagy, nem? Mert én igen. :)
Egen, ezen tényleg mindenki átesik, egy idő után az ember a legnagyobb kedvencei gyengébb cuccait is simán leszarozza. Ifjú titánként ezt sose tenné meg az emberfia, de aztán! :)
Talán a kissé ömlengős leveleim arra utalhattak,hogy magam is elborúlt fan lennék,de semmi ilyenről nincs szó,csak engem tényleg sokkolt a koncert!Kiskölök korom óta halgatok rock,metal,stb..zenéket és sok évnek kellet eltelnie mire kinőttem az általad említett rajongási formát!Rengeteg zenekartól kellet elfordúlnom akiket beszippantot a kiadó,a pénzéhség,megöregedtek vagycsak egyszerűen kiégtek és nem voltak képesek letenni a lantot..lehet nem vagyok az "újabb"zenekarokról jól értesűlve de kevés "mai" banda tud megfogni,legtöbjük csak kitaposot úton jár vagy felűl az aktuállis hullámra.semmi egyedi előremutató próbálkozás.a tool-ban viszont jövőt látok!(persze nem ők az egyetlenek!)
asszem, nincs itt semmi probléma mégsem... ami meg talán mégis, az csak izlések és pofonok kérdése... egyetlen dolog van, ami miatt ennyit zsörtölődöm: már túl öreg vagyok a feltétlen rajongáshoz; ergo a legkedvencebbjeim albumairól is simán kijelentem, hogy szar, amennyiben tényleg az... de asszem ezen mindenki átesik...
végülis igaz,hogy az első a zene,de profi dolog ha még többet kapsz!/fantomas YEah men!!mike 1 zseni!!/leszálva a vizuál témáról meg a hogyzenélésről úgy szólt a tool,hogy lobogott a gatyám...
nos, nincs probléma a látvánnyal, mint plusszal, de szvsz ennek mindig masodlagosnak kell lennie; nekem pl mint koncertzenekari élmény két űberelhetetlen favoritom van: fantomas és king crimson, mert mondjuk ha be kötött szemmel, csak hallgatnám őket, akkor is maximális katarzisban lenne részem...
a lényeg,hogy szerintem kevés az ilyen csapat!azt viszont nem hiszem,hogy inkább a látvánnyal törődik a tool és ez menne a zenéjük rovására!szerintem ez a 2 nincs ilyen szinten összefüggésben!részemről pedig támogatom az összes olyan (pl általatok említett) bandát aki azért adnak a látványra!!nincs baj a mode-dal,de azért az egy kicsit más vonal..hogy álltok a neurosis-hoz?
akkor árúld el légyszíves,hogy szerinted kik nyújtanak manapság ilyen szintű produkciót?tényleg nem ez a legütősebb tool album,de a koncert nagyon egybe volt!!mindenki le van pipálva!@:-)
TOOL August 25, 1998 Memorial Auditorium | Sacramento, CA Summer '98 U.S. Tour
Setlist
Hooker with a Penis Sweat Eulogy Stinkfist You Lied - (Peach Cover) Forty Six & 2 Merkaba Sober Pushit - (Slow Version) Aenema Jerk-off
3 camera mix. Audio/Video quality are amazing. Definately my favorite Tool show out there. Setlist from Distortion Online. Enjoy! (even though I think almost everyone has this one)
Engem egy bizonyos (zenei) szint felett nem érdekel, hogy a vizualitásra gyúrnak vagy sem. Ha igen, az csak jó, de ha nem, az sem baj. Mármint, én sem értek egyet azzal, hogy a Tool inkább koncentrálhatott volna a zenére, mint a külsőségekre. Mert ha egy zene már elért nálam egy "szintet", akkor annál nincs fentebb, és nem lehet "még jobb". (A szintet itt nem zenei tudásra értem, hanem a "mennyire szeretem" mércén mérve.)