De az nem lehet, hogy csak azért fáj ennyire, mert kacsalábad van!
Szerintem vizsgáltasd meg mégegyszer!
Azt mondják attól is fájhat, ha csipődben van valami probléma, vagy a gerinceddel, és kisugárzik a fájdalom.
Tessék mégegyszer elmenni.
Nem lett yó, mert siettem, és akkor az már el van rontva. De majd a többi 100 már...
Nincs kedvem dolgozni. mennék haza, vagy Itáliába.
tegnap is megittam egy viszkit este, csak úgy pihenésképp, a hintaszék mellett.
Minálunk is én vagyok a dizájner. Asszem jól sikerült.
Nagyon fehér, nagyon sima (és nagyon drága) papír, állóhelyzetben, és sima feketével, nagyon vékony betűkkel a feliratok.
:))
Értem én, logikus.
A bepakoláskor ne kell gondolkozni és elmélkedni, csak szorgoskodni.
Kipakoláskor meg úgyis elmélkedsz, és gondolkodsz és mélázol.
Átcuccolunk családostul a pirosból egy másik háuszba.
Csak meg kellett nézni. A falak szép zöldek. Nem fog így maradni, de most még zöldek.
A nappali pedig barackvirág színű. Hát az se biztos, hogy megmarad. Amúgy szép.
2 szintes, falépcsővel.
:))
Én is szeretem egyébként, igazán nagyon szeretem. Mármint a tintahalat.
Csak a hangulatfokozás kedvéért mondom. (Azért kell pucoválni, merthogy van neki bele, meg nyálkája, meg szeme, meg mirigye, stb)
És szerintem is az íz a lényeg.
Étel a szádban, az íze, a rágás és végül a nyelés.:))
Ehhez képest éppen koplaláson vagyok.
Ma: víz, kávé, párizsi magában, víz, víz, víz, gyümölcsleves, víz, kis adag párolt rizs magában, víz, víz, kávé, víz, paradicsom (abból egy kevés a ruhámra, ki kellett mosni, most szárad.:DDD)
Az apróhal is finom, ha kétszáz szeme van, ha nem.
Én egy ilyen anti-grínpeacés lettem.
megeszem a halat. Nem csak a zöldséget. Mert szeretem. lehet ám hogy nincs is rá szükségem, csak az extázis miatt fogyasztom.
szóval nézek majd egy hal és tintahal árust, és egy étterem konyháját, hogyan is történi ennek elkészítése. Akkor majd biztosan elgondolkodok és lökök kettőt a hintaszéken. kicsit a takarót is följebbhúzom.
Láttál már élő tintahalat?
Ha láttál, akkor azért elgondolkoznál rajta, miféle étel az.
Persze... van aki a pacalt is szereti.
Sőt!
Igen nagyon szereti.
Egyszer egy egész rakás tintahalat pucoltam meg.
Hideg és nyálkás.és olyan kis pont szeme van, amivel csak úgy nééééz!
Van nálunk egy görög étterem, ott lehet kapni sülve apró halakat.
Mintah egy tál csipszet hoznának, vagy ropit, csak mindegyiknek van kettő darab szeme, mert úgy egészben sütik meg ropogósra őket.
Kihoznak egy tálban száz darab apró halat, tehát százpár szem néz, egyenesen rám.
Mér? Olaszország hány kilóméterre van?
Csak saccoltam.
Mert mondjuk nálam ami messze van, az 2000 kb, ami nagyon messze van az 4000 km, annál messzebb lévő dolgot pedig el sem tudok képzelni.:)