Ennél a lökésnél én is odabasztam a távirányítót...
Nyilván hulla volt JJ az elődöntő miatt, Wilson többet pihenhetett, ezzel együtt szépen visszajött, és sokszor volt peches.
Aztán a végén úgy lehetett vele, hogy az elején vakon aláírt volna egy ezüstöt? Naná! Így örült neki akkor is, mikor több frame-es hátrányban is volt, és egyre reménytelenebb lett a helyzete.
A közönségdíjat mindenképpen ő nyerte :)
Érdemes egy pillantást vetni a ranking-re is, érdekes az élmezőny is, mert sok nagyágyú betlizett a vb-n, de pl. Robi 28. helye is sokkoló.
A sokadik esélyéből csak befejezi Wilson, nehéz szülés volt. Egy jó szakasszal nyerte meg a döntőt, a többi nagyon kiegyenlített volt. Nagyon sajnálhatja Jones, hogy ennyire beragadt a kezdésnél.
Szerintem is már Wilsoné a VB cím, mert hiába nyerte meg a 2. szakaszt 5-4-re Jak, az elsőben elszenvedett 1-7-et nem fogja tudni ledolgozni a hátralevő két szakaszban.
Ha most 11-6 helyett 10-7 volna, még adnék esélyt számára, de így már nem.
Ettől függetlenül le a kalappal előtte, mert szépen küzd, de nem játszik extrán jól és extra mázlija sincs, ezek nélkül pedig lehetetlen megfordítani ekkora hátrányból a mérkőzést.
Jobb lett volna, ha szorosabb a meccs. Nem nagyon szeretem KW-t a bús ábrázatával, a lekonyuló szemeivel és a lenőtt füleivel. Szinte tudni lehetett, hogy megfordítja a frame-et, jobb játékos.