Ahogy Slash vagy Duff, se a többiek nem beszéltek semmiről. Totális hírzár van még mindig.
Steven is csöndbe van a GNR-al kapcsolatban, és csak olyan hírek voltak, hogy fellép a Troubadour-ban,de hátsérülés miatt nem tudott.(de azért ott volt)
Szóval a nyáron még simán felbukkanhat, ahogy Izzy is.
Viszont hogyha jogilag még mindig ugyanaz a szitu, hogy Axl a főnök, és Slash-ék csak csatlakoztak a GNR-hez,akkor csak akkor lesz infó bármiről, ha Axl akarja.(Mint ahogy év elején is lemondta az interjút.)
Elég sűrű a programja nyár végéig, csak maradjon meg ez a pozitív lendület ahogy most csinálja a dolgokat, akkor remélhetőleg lesz interjú.
na ja. most mondjam azt hogy a 88as maiden koncert előtt a vasútállomáson öltöztem át, ott vettem fel a csíkos gatyát meg a Killers pólót , hogy apám meg ne lássa..:-)
nekem az unokatesómat 92ben az apja nem engedte el a Gunsra. a srácban megtört valami azóta nem is beszél az apjával.
Igazi ostoba szülőnek tarom azt, aki saját rajongását kivetíti kisgyermekére ilyen szinten. Az ilyen inkább taszító, semmint jófejség számomra. Hadd döntsön majd az a gyerek később szabad akaratából, de szerencsétlenekből inkább bohócot csinálnak, pl. amikor beöltöztetik őket Slash-nek, vagy Rose-nak.
Tombol a Guns ’N Roses őrület, és a zenekar iránti imádat néha egészen szélsőséges formákat ölt. Azok a rajongók, akik a 90-es években még tiniként csápoltak a Rózsáknak, szülőként sem hazudtolják meg önmagukat. A banda felhívására jónéhány fénykép érkezett a GNR[...] Bővebben!Tovább »
Az tuti, hogy rögzítették az összeset meg fogják a többit is(anno a UYI turné összes koncertjét is végig filmezték), hogy melyik jelenik meg, meg jelenik-e bármi is ezekből majd kiderül, az is lehet, hogy a két vegas-i buliból csinálnak egyet + a Troubadour
Nézegettem Brian Johnson-nal régebbi koncerteket,sokkal jobban nyomja Axl,nagyobb erővel.persze lehet azért mert GNR rajongó vok,de nekem Axl hangjával jobban tetszik az ACDC :)
Régen is így épült fel Axl hangja.Előszőr AC/DC típusú dalokat énekelt,majd jött a Guns.Sokat edzette a hangját.Emiatt szerintem a GNR koncerteken további javulás várható.
Azt kell mondjam, hogy pozitívan csalódtam most Rose hangjában, amit az AC/DC-ben adott elő. Ezek szerint van ott még ERŐ a hangjában. Igen, az erőn van a hangsúly! Most abba nem mennék bele, hogy melyik zenekar dalai énekelhetők könnyebben/nehezebben. De az erő az, amit a GN'R számoknál még idén nem éreztem, meg azt sem, hogy annyira lelkesedett volna a színpadon, mint most Angus Young-ekkal. (Pedig most is trónon ült még, amin egy kicsit változtattak is. Sőt, szerintem jobban is néz így ki, nem az a "giccses"/vicces háttámla, azzal a sok reflektorral) Mintha kicserélték volna a fickót! Tényleg nem sok hibát találni az eddigi AC/DC-s produkciójában. Remélhetőleg megmarad a hangja így. Hajrá!