Minél hamarább nézd meg, ez az egyik legjobb filmje! ;-)!
Jó mulatást hozzá!
Rossz filmje egyébként nem is volt... .. :)
És nézd végig a többi filmjét is (Piedone-sorozat, Óriási nyomozó sorozat, Kincs ami nincs, Ötfős hadsereg, Ezer pofon ajándékba, Nincs kettő négy nélkül, ...és megint dühbe jövünk!, stb. ... ezek a legjobbak!) ;-)
Ebből messze a leghumorosabb az "Aranyeső Yuccában" c. film, mert abban az a doktoros gyógyítós jelenet a puskaporos "gyógyitallal", feljajdulásos elájulásssal, "feltámadással", vécére rohanással és ugrálással, meg a végén hogy "Meggyógyított, hurráá, ez a doki egy csodadoktor!!!! ;-)!", na szóval ez felejthetetlen! ;-) ;-)!!
Ebben a filmben a végén van egy nagyon jó poén: a K1 egyik embere aki verekedős nő, a végén amikor lefogják a rendőrök, ordít-visít, hogy "Áááá..! Eresszetek el! Adjatok hálát az Istennek, hogy úrinő vagyok! Rohadt stricik! Ááá...! Eresszetek el, rohadt stricik! Hülye zsaruk! Mocskos disznók! Áá! Ááá! Áááóíííí!", és közben úgy rúgkapál kézzel-lábbal, ahogy csak bír! ;-))
Az egyik legszebb jelenet, amikor Bud-ék elkapják az egyik ügynököt, az meg mondja meglepve, hogy nem is tudom hová tettem a kormánykereket, majd utalást tesznek neki rá, hogy ha nem beszél, akkor majd azt mondják a megbízónak, hogy átment rajta az úthenger.
Ebből a filmből kb minden a kedvencem :D "Hogy az Istenbe mehetett ki a fejemből?!" "Ez mindig boldog órákat mutat, barátom!" "Csak szitálok..." "Tangónak hívja magát..." "Y Azevedo, pláne..." "Ki tette ezt?!" "Főleg izmok..." "Ott van az ajtó mögött, parancsnok!" Stb :D
Az amúgy megvan, hogy a Van der Bosch parancsnokot alakító színész szerepelt a Rabszolgarsorsban, ismertebb nevén Isaurában is? :)
Vinicio alakítója pedig egy másik, szintén Lucelia Santosszal és Rubens de Falcóval fémjelzett, rabszolgás témájú sorozatban, a Kisasszonyban játszott egy kisebb mellékszerepet (egy kocsmai felszolgálót).