Keresés

Részletes keresés

hahaha2 Creative Commons License 2004.08.18 0 0 3522
Köszönöm szépen Mátyás, hogy figyelemmel kiséred a hozzászólásaimat! Keresgélj tovább hátha találsz valami érdekeset a hozzászólásaim közül.
Előzmény: KonczMatyi (3494)
Toth Andras Creative Commons License 2004.08.15 0 0 3521

Ez az extremsportosdi, meg bevallalosdi mar annyira ciki...

Viszont a parbajtor mekkora kiralysag volt mar, lelegzet visszafojtva figyeltem, hogy talalnak-e... huhh.

Előzmény: pheobe (3519)
Sneki Creative Commons License 2004.08.11 0 0 3520
Köxentyű az infit.....!
pheobe Creative Commons License 2004.08.10 0 0 3519
Én csak annyi infót tudok, hogy a Westend "tetején lesz", más zenekarok is fellépnek...szerintem amúgy ingyenes, mert valami extrém (szép magyarosan) sporttal kapcsolatos bigyó lesz, talán valami verseny. Szóval egésznapos rendezvény. Dióhélyban. Remélem erretéved az FF valamelyik 1/6-oda és felvilágosítást ad. :)) Pusssz
Előzmény: Sneki (3518)
Sneki Creative Commons License 2004.08.09 0 0 3518
Sorry.....
Borsó_ Creative Commons License 2004.08.09 0 0 3517
Ha kisebb betüméretet választottál volna, szerintem akkor is mindenki eltudta volna olvasni.
Előzmény: Sneki (3516)
Sneki Creative Commons License 2004.08.09 0 0 3516

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék a 2004.09.04-i koncertről, 100%-ban meglesz e tartva, mennyi a belépő és hogy,hánykor lesz??!

Az új album a Dead Heart In Living Water k*****tt jó lett!!!

Minden elismerésem a tiétek fiúk!

Szeretlek titeket

Báj-báj.....Sneki

bedooo Creative Commons License 2004.08.06 0 0 3515
irokirok
Előzmény: Balthazar (3514)
Balthazar Creative Commons License 2004.08.06 0 0 3514
Én is neked ha nem írsz emailt.....:)
Előzmény: bedooo (3513)
bedooo Creative Commons License 2004.08.05 0 0 3513
én megjósolok egy elég erős kidobálást..
Balthazar Creative Commons License 2004.08.05 0 0 3512

Lukács Laci összetörte magát és TCs helyett a Hooligans lesz a Nagyszinpadon!

Lev: Titeket is megkérdeztek?

M. Vera Creative Commons License 2004.08.05 0 0 3511

Szióka!

Nem tud valaki valamit a nyíregyi koncertel kapcsolatban? Hol lesz? Mennyiért?

Bár gimis tornatermen kívül nincs túl sok lehetőség megtartani.

csili4 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 3510

Én is láttam őket tegnap de a zenészszakszervezetes izénél kicsit kikapcsolt az agyacskám :(

Valamit mondtak egy aug. 21. (24.?) nyíregyházi buliról is, arról nem tud valaki bővebbet?

pheobe Creative Commons License 2004.08.04 0 0 3509

No mi a fene van? Mindenki nyaral? :)

Tegnap véletlenül elkaptam a Megawatt-ban egy FF "riportot", állítólag szeptember 4.-én megint koncert!

Látta még valaki? Csak mert valamit nagyon magyarázott Szabó Andris, de a harmadik mondatánál elvesztettem a fonalat.

pheobe Creative Commons License 2004.08.02 0 0 3508

Életem! Hát hogy felejthetnélek el??? Ezek szerint sikerült a felvételid!!!Ezúton gratula! Nekem nem sikerült átigazolnom, így maradok az ELTÉ-n...de nem is nagyon kívánkoztam ám vidékre annyira ....:) Amint tudok, írok, mostanság melóhelyről netezek, itt nincs túl sok lehetőség meg idő egy kifejtős email-re :( De még ma összehozok valamit!!!! Ezer pusszancs!

Apropó! A pénteki koncert meglepett, Balázs jól szólt a POT szineiben..

Előzmény: orseeeka (3507)
orseeeka Creative Commons License 2004.08.02 0 0 3507
Sziasztok! 1000000000000 éve jártam itt. Igazából egy személyes jellegű üzenetem lenne PHEOBE-nek!:-) Engem elfelejt????!!!! Nekem nem ír????!!!!!! 09.02-ától a fővárosban élek, ha kíváncsi vagy mér rám...
bedooo Creative Commons License 2004.07.29 0 0 3506

Sziasztok!

Íme egy kis hétvégi BPRNR buliajánló:

2004.07.30-án, Péntken a budapest Marco Polo Clubban lép fel a

francia SHAIN zenekar. Stílusukat tekinthe egy jó kis modern rock

banda Faith No More, Incubus és Red Hot Chili ízekkel. Rajtuk kívül

fellép még a P.O.T. és a Newton. A koncert fél nyolctól kezdődik, a

beugró pedig 600Ft lesz.

Még több infót itt kapahtattok a buliról:

bprnr@freemail.hu

www.bprnr.com

Borsó_ Creative Commons License 2004.07.23 0 0 3505

uhh vazze... már multkor is felhivták a figyelmemet hogy az nem akkor kezdödöt, és modntam is hogy persze persze, majd ha kirakom kijavitom, hát nem jött össze....

köszi hogy szoltál. hiba javitva. Amugy egy orával késöbb kezdtek hehe... mostanában képtelenség aludni aztán fáradt vagyok ;)

Előzmény: pheobe (3503)
Toth Andras Creative Commons License 2004.07.23 0 0 3504
Konyakos meggy? Alattomos koktel?
Előzmény: Borsó_ (3499)
pheobe Creative Commons License 2004.07.23 0 0 3503

"A zenekar 3/4 8-kor vágott bele a buliba.."  ??? Az én emlékeimben későbbi kezdés rémlik...lehet azért, mert én is narancslevet ittam....ámde nem tisztán..ehem.. :)

Amúgy: Az áprilisi zépés koncert sokkal jobb volt, szerény véleményem szerint, és most megint csak nem a zenével volt gondom. Szerintem nagyon jól szolt, de az ének....

Én tényleg nem akarok bántani/megbántani senkit, de mi az isten a baj? Mert mindentől elvonatkoztatva szerintem Balázsnak jó hagja van, de még nem nagyon akarodzik összeszerelmesedni a Fabrik zenéjével...Igaz, ami igaz, az albumon hibátlan..ugye...MAJDCSAK KIALAKUL!! Nem?

Ám, tetszik, hogy Matyi egyre aktívabb résztvevő, mind itt a topicban, mind a közönséggel való kommunikációban. És az a haj...............egyem a szivét :)

Ferrero84 Creative Commons License 2004.07.23 0 0 3502

Hali mindenki!

Mizujs veletek Fabrikék? :)
Hmm, lehet, hogy illetlenség megkérdezni,
de jómagam a szívemen viselem a banda sorsát,
szval érdekel: Milyen lett a sikere az új albumnak
idehaza (nálam űberfrankó persze), és milyenek a nyári
koncertek eddig? És ami még nagyon érdekel, hogy áll a zászló külhonban, ha jól tudom az ausztráliaiak imádtak
titeket és most már Európában is arattok, szval, hogy fogadták az új albumot? Szerintem eddigi legjobb munkátok, eléggé más mint az előzőek, de nekem sokkal jobban fekszik.
Na minden jót, jó munkát! Adios!

Borsó_ Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3501
Mert ez nem egy szaros blog ;)
Előzmény: MarK (3500)
MarK Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3500
Akkor miért nem az a címe, hogy "Borsó egy estéje a ZP-ben"? ;)
Előzmény: Borsó_ (3499)
Borsó_ Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3499

Mert konkrétan a koncert annyira érdekelt.

Nine: egy antialkoholista csajnak mi a halált vegyek?! :)

Előzmény: halcsávó! (3497)
MarK Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3498

Jaja, a koncertről nulla infó...

Ezúttal Balázs sztem sem volt a toppon (a koncert alatt többször is torokgyulladásra panaszkodva kért elnézést), de azért annyira nem volt gáz.

Az 1 évvel ezelőttihez képest most már azért jobban megszoktuk őt, de tény: a hörgéses téma egyáltalán nem áll jól neki, s ráadásul utána nem is képes egyből úgy énekelni, ahogy egyébként tud.

Előzmény: halcsávó! (3497)
halcsávó! Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3497

tisztán, érted

borsó, a koncertről konkrétan nem sok minden van

Előzmény: nine (3496)
nine Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3496
rendes ember nem vesz narancslevet, nőnek pláne
Előzmény: Borsó_ (3495)
Borsó_ Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3495

Beszámoló az Eightball portálon.

2004:07:20 @ Zöld Pardon || FreshFabrik
KonczMatyi Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3494

Hahaha:hogyhogy megint ff koncerten voltál?!!?Szereted a zenénket mi?....csak még magadnak se akarod bevallani.Összegyüjtöttem hahaha egy- pár hozzászólását, íme:

NOX fórum:
-NOX az egy rakás fos! Több hozzáfűzni valóm nincsen.

(kicsit negatív..a többi talán nem lesz ilyen szigorú:-))

Supernem:
-Unalmas vacak szarok!

Sugarloaf:
-Szerintem egy dög unalmas zenekar! Mindig az aktuális divat után mennek! Semmi egyéniség a zenekarban! RapRock zenekarként idultak most meg majmolnak!

Anima:
-Ilyen ócska szar zenét már régen hallottam nem tudom miért sztárolják őket. Undoritóan rosszak a szövegek meg az a kis hülye csajszi ahogyan ugrál és teszi veszi magát. Menjen el cirkuszi bohócnak!

Hooligans:
-Az ország legszarabb zenekara! Undorító pop zenekar lett!

-Azt hiszik magukról ők a MÖTLEY CRÜE?!

Insane:
-De nagyra vagy azzal, hogy külföldön játszottál! Vagy most voltál először kulföldön?!
-Szerintem ez egy gagyi zenekar. Unalmas és tele van koppintásokkal.
-Nem is voltam és nem is leszek a szaros koncerteteken. Elég volt az amit hallottam a CD-n. Amúgy meg oda írok ahova akarok.

Neo:
-Szemét drogos! Már megint bevettél valami olcsó drogot!
-Szemét kábítószeresek! Bevagytok lőve állandóan!
-Szemét drogosok!
-Neo = Narkósok gyülekezete!
-Ócska szemét tucc-tucc szar a NEO! Nem is tudnak zenélni!

Ossian:
-A dereceni és a pécsi buli igazolja a mi Endrénket! A debreceni buli koncertfelvétele megvan nagyon jókat szoktunk rajta nevetni! Ha valaki hallotta már akkor észre vette nem dobog már az acélszív!!!!

(és végül a hahaha hozzászólások számát tekintve, a nyertes nem más, mint a:

Freshfabrik:
-Nem volt valami fényes koncert! Gyorsan mentem is át a hammer színpadhoz! Ott legalább zene szólt! Éljen a fémzene! A Kreator pedig kurva jó volt!
hahaha
-Szellem az énekes!
hahaha
-A motörhead nagyon is jó! Csak gratulálni tudok neked ha ilyen gép pop vacakot hallgatsz mint a Fresh Fabrik!
-A zöldpardonban nagyon fos volt a fellépés. Csodálkoztok, hogy idén nem lesz Fresh Fabrik a szigeten?!  

Mintha egy picit meg lennél keseredve! Igazából azért sem értem, mert ez még szórakozásnak is szar, vagy lehet, hogy csak nekem. Gyere EFOTT-ra, este!

hahaha2 Creative Commons License 2004.07.22 0 0 3493
A zöldpardonban nagyon fos volt a fellépés. Csodálkoztok, hogy idén nem lesz Fresh Fabrik a szigeten?!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!