Én csak annyi infót tudok, hogy a Westend "tetején lesz", más zenekarok is fellépnek...szerintem amúgy ingyenes, mert valami extrém (szép magyarosan) sporttal kapcsolatos bigyó lesz, talán valami verseny. Szóval egésznapos rendezvény. Dióhélyban. Remélem erretéved az FF valamelyik 1/6-oda és felvilágosítást ad. :)) Pusssz
Életem! Hát hogy felejthetnélek el??? Ezek szerint sikerült a felvételid!!!Ezúton gratula! Nekem nem sikerült átigazolnom, így maradok az ELTÉ-n...de nem is nagyon kívánkoztam ám vidékre annyira ....:) Amint tudok, írok, mostanság melóhelyről netezek, itt nincs túl sok lehetőség meg idő egy kifejtős email-re :( De még ma összehozok valamit!!!! Ezer pusszancs!
Apropó! A pénteki koncert meglepett, Balázs jól szólt a POT szineiben..
Sziasztok!
1000000000000 éve jártam itt. Igazából egy személyes jellegű üzenetem lenne PHEOBE-nek!:-) Engem elfelejt????!!!! Nekem nem ír????!!!!!! 09.02-ától a fővárosban élek, ha kíváncsi vagy mér rám...
uhh vazze... már multkor is felhivták a figyelmemet hogy az nem akkor kezdödöt, és modntam is hogy persze persze, majd ha kirakom kijavitom, hát nem jött össze....
köszi hogy szoltál. hiba javitva. Amugy egy orával késöbb kezdtek hehe... mostanában képtelenség aludni aztán fáradt vagyok ;)
"A zenekar 3/4 8-kor vágott bele a buliba.." ??? Az én emlékeimben későbbi kezdés rémlik...lehet azért, mert én is narancslevet ittam....ámde nem tisztán..ehem.. :)
Amúgy: Az áprilisi zépés koncert sokkal jobb volt, szerény véleményem szerint, és most megint csak nem a zenével volt gondom. Szerintem nagyon jól szolt, de az ének....
Én tényleg nem akarok bántani/megbántani senkit, de mi az isten a baj? Mert mindentől elvonatkoztatva szerintem Balázsnak jó hagja van, de még nem nagyon akarodzik összeszerelmesedni a Fabrik zenéjével...Igaz, ami igaz, az albumon hibátlan..ugye...MAJDCSAK KIALAKUL!! Nem?
Ám, tetszik, hogy Matyi egyre aktívabb résztvevő, mind itt a topicban, mind a közönséggel való kommunikációban. És az a haj...............egyem a szivét :)
Mizujs veletek Fabrikék? :) Hmm, lehet, hogy illetlenség megkérdezni, de jómagam a szívemen viselem a banda sorsát, szval érdekel: Milyen lett a sikere az új albumnak idehaza (nálam űberfrankó persze), és milyenek a nyári koncertek eddig? És ami még nagyon érdekel, hogy áll a zászló külhonban, ha jól tudom az ausztráliaiak imádtak titeket és most már Európában is arattok, szval, hogy fogadták az új albumot? Szerintem eddigi legjobb munkátok, eléggé más mint az előzőek, de nekem sokkal jobban fekszik. Na minden jót, jó munkát! Adios!
Ezúttal Balázs sztem sem volt a toppon (a koncert alatt többször is torokgyulladásra panaszkodva kért elnézést), de azért annyira nem volt gáz.
Az 1 évvel ezelőttihez képest most már azért jobban megszoktuk őt, de tény: a hörgéses téma egyáltalán nem áll jól neki, s ráadásul utána nem is képes egyből úgy énekelni, ahogy egyébként tud.
Hahaha:hogyhogy megint ff koncerten voltál?!!?Szereted a zenénket mi?....csak még magadnak se akarod bevallani.Összegyüjtöttem hahaha egy- pár hozzászólását, íme:
NOX fórum: -NOX az egy rakás fos! Több hozzáfűzni valóm nincsen.
(kicsit negatív..a többi talán nem lesz ilyen szigorú:-))
Supernem: -Unalmas vacak szarok!
Sugarloaf: -Szerintem egy dög unalmas zenekar! Mindig az aktuális divat után mennek! Semmi egyéniség a zenekarban! RapRock zenekarként idultak most meg majmolnak!
Anima: -Ilyen ócska szar zenét már régen hallottam nem tudom miért sztárolják őket. Undoritóan rosszak a szövegek meg az a kis hülye csajszi ahogyan ugrál és teszi veszi magát. Menjen el cirkuszi bohócnak!
Hooligans: -Az ország legszarabb zenekara! Undorító pop zenekar lett!
-Azt hiszik magukról ők a MÖTLEY CRÜE?!
Insane: -De nagyra vagy azzal, hogy külföldön játszottál! Vagy most voltál először kulföldön?! -Szerintem ez egy gagyi zenekar. Unalmas és tele van koppintásokkal. -Nem is voltam és nem is leszek a szaros koncerteteken. Elég volt az amit hallottam a CD-n. Amúgy meg oda írok ahova akarok.
Neo: -Szemét drogos! Már megint bevettél valami olcsó drogot! -Szemét kábítószeresek! Bevagytok lőve állandóan! -Szemét drogosok! -Neo = Narkósok gyülekezete! -Ócska szemét tucc-tucc szar a NEO! Nem is tudnak zenélni!
Ossian: -A dereceni és a pécsi buli igazolja a mi Endrénket! A debreceni buli koncertfelvétele megvan nagyon jókat szoktunk rajta nevetni! Ha valaki hallotta már akkor észre vette nem dobog már az acélszív!!!!
(és végül a hahaha hozzászólások számát tekintve, a nyertes nem más, mint a:
Freshfabrik: -Nem volt valami fényes koncert! Gyorsan mentem is át a hammer színpadhoz! Ott legalább zene szólt! Éljen a fémzene! A Kreator pedig kurva jó volt! hahaha -Szellem az énekes! hahaha -A motörhead nagyon is jó! Csak gratulálni tudok neked ha ilyen gép pop vacakot hallgatsz mint a Fresh Fabrik! -A zöldpardonban nagyon fos volt a fellépés. Csodálkoztok, hogy idén nem lesz Fresh Fabrik a szigeten?!
Mintha egy picit meg lennél keseredve! Igazából azért sem értem, mert ez még szórakozásnak is szar, vagy lehet, hogy csak nekem. Gyere EFOTT-ra, este!