"Olyan megbetegedési hullám, mint amely most a Miamit sújtja, veszélybe sodorhatja az idény megrendezését."
Ez a mondat lesokkolt! Sajnos, ha Miamiban megtörténhet ez, akkor az USA bármelyik felén! :( Pedig én még nem sok baseballt láttam! :P Bízzunk a szebb jövőben! Hajrá MLB! ;)
Major League Baseball announced that two games scheduled to be played Monday night are postponed due to COVID-19 concerns.
Monday’s games between the Marlins and the Orioles at Marlins Park and the Phillies and the Yankees at Citizens Bank Park have been postponed while MLB conducts additional COVID-19 testing.
Kíváncsian várom az első nézőszám adatokat, úgy nézem este 10 körül igyekeznek adni a meccseket , hát meglátjuk mi lesz ebből, szívből remélem bejön és sokáig adják, meg persze emelik a meccs számot
Ennyire nem kéne felpörögnie, én nagyjából tudom a szabályokat, de újoncként nem hiszem hogy összerakom mit akart mondani annyira hadart, úgy tudom ő közvetített NFL-T szóval izgulni se kéne...
Egyébként bevallom, hogy kicsit irigylem azokat, akik nagyon felkészültek lesznek egy-egy adott amerikai sportágból. De a lehetőség mindenki előtt ott van! A Sport Tv-n mindig nagyon jól felkészült szakik voltak, szinte mindent tudtak az említette játékosokról, csapatokról vagy a ligákról.
Az első magyar csatornán közvetített MLB mérkőzés magyar kommentátorai végig jól tolták a szöveget, igényes munkát nyújtottak a nézők számára!