Keresés

Részletes keresés

gaborzinho Creative Commons License 2005.02.19 0 0 973
Az otthoni meccseket muszály hozni, akkor helyre fog állni a világ rendje!

SPORT KLUB!!!!!
SPORT KLUB!!!!!
SPORT KLUB!!!!!
szabicsek Creative Commons License 2005.02.19 0 0 972
Ez az!

Nagy meccs lehetett, nem semmi 0-ra verni a "katonákat". Ha így nézzük a dolgot, nem is olyan nagy baj, hogy az előző 2 meccset buktuk. Legalább a 2 hazai derby teltházas lesz.

HAJRÁ SPORTKLUB!!!

de jó lenne, ha a születésnapomat a bajnokavatón ünnepelhetném:)
Előzmény: BOSS 27 (970)
Jozsmag80 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 971

Fedor milyen a Volánban a kedvencem volt, szerintem nagyon nagy játékos.

Hiányzik is:(

Előzmény: BOSS 27 (970)
BOSS 27 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 970

4 meccset nyertuk !!!!!!!!!

Steaua-Sport Club 0-4 !!!!!!!!!!!!!!!

Hajra Sport Club !!!!!!!!!!!!!!!!

Hajra Magyarok !!!!!!!!!!!!!

Hajra Szekelyek !!!!!!!!!!!

SZEP VOLT FIUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szabicsek Creative Commons License 2005.02.19 0 0 969
Az előbb akartam kérdezni,mi lett a vége.

Ez sajnos nem jó hír!:(( Este mindenféleképpen ütni kéne őket

HAJRÁ SPORTKLUB!!!
Előzmény: BOSS 27 (968)
BOSS 27 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 968

sajnos a 3 meccset is elveszitetuk :(

Steaua-Sport Club 5-2

donto allasa 2-1 a Steaunak

sergiototta Creative Commons License 2005.02.15 0 0 967

jó ez a beszámoló :-))

sztem jövő héten megyek, lehet elöszőr csak Brassóba majd megbeszéljük levélben

Előzmény: Törölt nick (963)
FUNTHOMAS Creative Commons License 2005.02.15 0 0 966

Kösz a válaszokat! A Szud-osok végül nem voltak én úgy tudom. Mi az, hogy szökdöstek a románok? Nem kapkodja meg őket ilyenkor valaki? :)

Úgy néz ki megyek egy haverral a jövő hétvégén, ha más nem a spéci Csíki hoki mezemről és a foci sáljainkról felismerhetőek leszünk ;) Csak nyerjünk egy meccset bukarestben, aztán úgy neki menni a hazai meccseknek!!

Testvérek között meg nincsenek határok! ;)

Előzmény: Törölt nick (963)
lavi Creative Commons License 2005.02.15 0 0 965
Innen nézve ugyan nem! (Nekem...) Nálam a határ egész máshol van.
De jó is lenne egyébként megint eljutni Csíkszeredába... Voltam anno valami kupameccsen, amikor a Fradival (is) játszottatok, akkor jól éreztük magunkat. :-) Az eredményre meg már nem emléxem régen. A csarnok melletti hotelben laktunk, az is jó volt.
Előzmény: Törölt nick (964)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 964

Ja és én is " határonn inneni " vagyok  ( persze csak innen nezve , mert onnan nézve " határon tuli vagyok " amugy csíkszeredai )

:))

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.15 0 0 963

Na hello !

En ott voltam , es tenyleg voltak szteu szurkolok ( olaok remelem ) de lehet hogy nem voltak epp 100an . Kb 50en lehettek es nem is neztek a meccset csak szokdostek ossze vissza .

Amugy ahogy en emlekszek , ez a harmadik alkalom ,hogy jonnek bukarestbol olá szurkolok es mind a 3x nyert a szteu ( sajnos ) . azt hiszem 2001 ben voltak eloszor .

A debreceni "szudosokat" nem lattam . Ez nem jelenti azt hogy nem voltak , de szerintem eszre vettem volna ha kompakt csoportban valami megkulonbozteto jellel szurkoltak volna . A sepsiszentgyorgyiek meg a szekelyudvarhelyiek ezt tettek . Oket jol eszre lehett venni ! Koszonjuk nekik !

A hangulat amugy szuper volt , 2 oraval a meccs elott mar nem lehetett helyet kapni a csarnokban !

Remeljuk bukurban javitani tudnak a fiuk .

Ui: erdkes amiket az orosz biro mond a romaniai hoki szinvolnalarol :

Szerinte sok a durvaság és kevés a hoki." A játékosok nem tudnak korcsolyázni. Láttam jobb hokistákat is, de azok szlovákok, illetve ukránok. A Steaua vagy a Sportklub az orosz szuperligában nem tudna egy gólt sem lőni, de a mérkőzés minden percében kapna egyet-egyet" – mondta Cserenkov.   -  hargita nepe  :))

Előzmény: FUNTHOMAS (962)
FUNTHOMAS Creative Commons License 2005.02.15 0 0 962

jogos, nem nyomoztalak le :)

Előzmény: Wagner Lopez (961)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.02.14 0 0 961
Én speciel határon inneni vagyok, így nem tudok válaszolni a kérdésedre.
Előzmény: FUNTHOMAS (960)
FUNTHOMAS Creative Commons License 2005.02.14 0 0 960

volt 100 román?? ez nekem új, 3 éve még egy sem volt, nem kellene azért őket hozzászoktatni ;) remélem azért útlevelet kértetek tőlük :))

a debreceni srácokkal találkoztatok?

Előzmény: Wagner Lopez (959)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.02.14 0 0 959

Hosszú rájátszásra kell felkészülnie jégkorongozónak és szurkolónak egyaránt az országos felnőtt bajnokság döntőjében. Hiába készültek népünnepélyre Csíkszeredában, a szomszédos megyékből és közelebbről érkező nézők ezúttal nem a bajnokesélyes Sportklubot, hanem egy, az eredmény után futó csíki csapatot, és egy jobb fővárosi együttest láthattak, amelyben a Timaru– Geru páros bizonyult nyerőnek.

A Steaua tanult az első mérkőzésen elkövetett hibákból, Gliga edző kijelentése, hogy győzni jöttek, nem volt véletlen. A katonacsapat az emberfölények kíméletlen kihasználásával már az első harmadban eldöntötte a mérkőzés sorsát, és a Sportklub, noha igyekezett, ezúttal nem tudott feltámadni.

A Vákár Lajos Műjégpálya lelátóin sok székelyföldi településről érkezett drukker zsúfolódott össze. Sepsiszentgyörgyről külön autóbuszokkal jöttek, de Marosvásárhely, Székelyudvarhely és Kézdivásárhely is képviseltette magát. Mindenki számára egyértelművé vált, hogy a rájátszásnak nincs igazi esélyese, és talán ettől lesz még érdekesebb a folytatás. Külföldi játékvezetők tárgyilagos ténykedésével, egyenlő erőkkel, ahol a jobb összpontosítás, vagy egy kiugró egyéni teljesítmény is döntő lehet.

Zsúfolt lelátók előtt zajlott a Csíkszeredai Sportklub - Bukaresti Steaua találkozó, a négy győzelemig tartó döntő második összecsapását megtekintette közel 100 fővárosi drukker is, a többnyire alkoholgőzös társaság azonban nem provokált különösebb incidenst.

A csíkiak számára jól kezdődött a találkozó, a 10. percben Góga egy nagyon szép góllal megszerezte a vezetést, azonban az öröm még két percig sem tartott. A Steaua kihasználta emberelőnyét és a csíki védők hibáit: a jól helyezkedő Geru közelről volt eredményes. A katonacsapat okosan játszott, taktikailag fegyelmezett volt, és kihasználta a Sportklub védekezési, emberfogási hibáit. A harmadik játékrészben akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna, azonban Hrièina kapus parádésan védett. A Steaua sikere megérdemelt, taktikailag és erőnlétileg is jobbak voltak a Sportklubnál. A katonacsapat négy góljából három emberfölényből született, a kék-fehérek pedig 8 emberfölényből egyet sem tudtak értékesíteni. A mérkőzést az orosz Alekszander Cserenkov vezette, kitűnően, egyik csapatnak sem lehet panasza a bíráskodásra.

Felnőtt jégkorongbajnokság, döntő, második mérkőzés: Csíkszeredai Sportklub - Bukaresti Steaua 2-4 (1-3, 1-1, 0-0). Gólszerzők: Góga és Hruby, illetve Geru 2, Emilianenko és Adorján. Büntetőpercek: 20-22. A Steaua 7 emberfölényből hármat kihasznált, a Sportklub pedig nyolcból egyet sem.

Játékvezetők: Alekszander Cserenkov (orosz), Mâcu Gheorghe és Csomortáni Zsolt. A négy győzelemig tartó román jégkorong bajnoki döntő állása 1-1, a következő két mérkőzést pénteken és szombaton Bukarestben rendezik.

Sportklub: Hricina - Góga, Hruby, Fedor, Filip, Péter Szabolcs; Simon, Kósa, Buda, Gál, Elekes; Scserbacsuk, Papp, Szőcs Szabolcs, Hozó, Moldován. Edzők: Prakab Gábor és Gáll Sándor.

Steaua: Catrinoi - Corduban, Emilianenko, Andrusenko, Basilides Tibor, Zabludovszky; Piszarenko, Kosztándi, Geru, Adorján, Basilides László; Szadij, Flueras, Timaru, Lupascu, Nicolescu. Edző: Marius Gliga.

Prakab Gábor, a Sportklub vezetőedzője: - Nem voltunk gólképesek, a két gólunkat hátvédek lőtték, a csatároknak nem sikerült semmi, és az idegenlégiósok sem tudtak legalább egy gólt lőni. Az állás 1-1, kezdhetjük elölről a döntőt, eddig hétből négyet, most ötből hármat kell megnyerjünk. Úgy tűnik, mi gödörben vagyunk, a Steaua pedig feljövőben van. Erőnlétileg jobbak voltak mint mi, a mi játékosaink figyelmetlenségén múlott, hogy egy emberfölényt sem tudtunk kihasználni. A mi hokisaink döntő pillanatokban nem tudtak koncentrálni eléggé. Sajnos, a sérült játékosaink, Péter Róbert és Tankó a fővárosi mérkőzéseken még nem tudnak játszani.

Marius Gliga, a Steaua vezetőedzője: - A Steaua megérdemelten győzött, de ez még nem jelent semmit, ugyanis a döntő korántsem ért véget.

A rendezők - akárcsak a korábbi Sportklub - Steaua meccseken - ezúttal sem biztosítottak a sajtó munkatársai számára megfelelő munkafeltételeket. Pedig nem vagyunk igényesek: az égvilágon semmi különöset nem kérünk, csupán egy olyan ülőhelyet, ahol nyugodtan lehet jegyzetelni! Megértjük a szervezőket, ugyanis a kijelölt 15 újságírói helyre több mint 170-en jelentkeztek...

A 3. helyért, első találkozó: Gyergyószentmiklósi Progym - Bukaresti Dinamo 2-3 (1-0, 1-0, 0-3). Gólszerzők: Csíki 2, illetve Tãnase, Andrei Nutu és Zapsa. A hazaiak Csíki két góljával már 2-0-ra vezettek a harmadik harmad közepéig. Ekkor azonban jött egy összeomlás, a Dinamo gyorsan kiegyenlített, majd a győzelmet jelentő gólt is megszerezte. A Progym képtelennek bizonyult a fordításra, így a fővárosiak győzelemmel térhettek haza. Folytatás jövő hétvégén, Bukarestben.

Nagy Attila, a Progym edzője: - Meg kellett volna nyernünk ezt a találkozót. A harmadik harmad 12. percéig vezettünk 2-0-ra, ekkor történt egy rövidzárlat és három perc alatt eldőlt a mérkőzés, három gólt kaptunk. Mezőnyben jobb volt a csapatunk az ellenfélnél, de ez most nem volt elég. A kisiklás ellenére remélem, a következő találkozón Bukarestben győzni tudunk, és így lesz még egy találkozó itthon. Jó lenne nekünk a harmadik hely, ha komolyan veszik a fiúk a mérkőzést, akkor ezt meg lehet szerezni. Sajnos itt, Gyergyószentmiklóson nem a legjobbak a feltételek most a jégkorong számára, a fizetéseken kívül nincs semmilyen más ösztönzés, prémium a játékosoknak.

Előzmény: FUNTHOMAS (958)
FUNTHOMAS Creative Commons License 2005.02.14 0 0 958
Így legalább biztos, hogy lesz még meccs Csikszeredában. Legalább az egyik bukaresti meccset be kellene zúzni és akkor lehet bajnokavatás otthon!
Előzmény: gaborzinho (957)
gaborzinho Creative Commons License 2005.02.13 0 0 957
Sport Club - Steaua 2-4 (1-3, 1-1, 0-0)

Sajnos!
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.07 0 0 956

Hello

Gyertek nyugodtan es gyertek minel  tobben !

a meccs ugy nez ki 18:30-tol lesz , habar a roman hokiban semmi nem biztos . ( http://hem.bredband.net/hochei/  )

Az elobbi evek tapasztalatabol , beszelve jegyet arulnak a merkozes elott is csak ide kell erni legalabb 2 oraval elotte . Nagy az erdeklose , rengetegen jeleztek ,hogy jonnek sepsiszentgyorgyrol , szekelyudvarhelyrol es mas erdelyi varosokbol is .

A tavaly 5kor kezdodod merkozesre alig lehetett 3kor beferni !

HAJRA SPORTKLUB ! HAJRA MAGYAROK !

Előzmény: Szudnagyvarad (955)
Szudnagyvarad Creative Commons License 2005.02.07 0 0 955

Udv. A Szivtiprok Ultras Debrecen  illetve a Balmazfront nehany tagja (kb 20-25 ember) szombaton utnak indul. Hanytol lesz a meccs? gondolom nem a legjobbak az utak szoval koran kell indulnunk. Fogunk jegyet kapni a helyszinen meccs elott vagy elore meg kell venni? Egyebkent olvastam Steauas forumot es ugy lattam h csak a Titan Boys tagjai mereszkednek le bukarestbol.

A jegyeket illetoen jo lenne ha tudna valaki szerezni nekunk, termeszetesen ha majd tutira lehet tudni hanyan is utazunk pontosan.

Gratulalok a csapatnak a bukaresti eredmenyert, megerdemeltek(TUK). Vegre kulfoldi biro aki nem csal! HAJRA MAGYAROK!!!! HAJRA SZEKELYEK! HAJRA SPROT KLUB!

Mentalita' Ultras per sempre!

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.07 0 0 954

a jegy alltalaban 50ezer lei szokott lenni ( kb 300 FT)

Előzmény: Szudnagyvarad (942)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.07 0 0 953

Szép volt fiuk !

Gyertek minel tobben 12-en , nagy buli lesz az biztos !

gaborzinho Creative Commons License 2005.02.06 0 0 952
A "másik ország" alatt Romániát érted? :-)
Előzmény: szabicsek (950)
FUNTHOMAS Creative Commons License 2005.02.06 0 0 951

Gratula!!!!

Az otthoni mérkőzést be kell gyűrni és akkor bármi lehet a 2 bukaresti meccsen, szerintem febr 25 v. 26-án bajnokavatás!!!!

szabicsek Creative Commons License 2005.02.06 0 0 950
Nagy nap lesz 12-én. Lehet, az egyetlen hazai mérkőzés...Amit egy másik ország is figyelemmel kísér.

CSAK A SPORTKLUB
Előzmény: gaborzinho (949)
gaborzinho Creative Commons License 2005.02.05 0 0 949
Baj-nok-csapat!!!!
Baj-nok-csapat!!!!
Baj-nok-csapat!!!!
Előzmény: szabicsek (948)
szabicsek Creative Commons License 2005.02.05 0 0 948
SZÉP VOLT FIÚK!!!

Korai ezt még kijelenteni,de úgy érzem, érik a bajnoki cím.... Ismét...
Előzmény: Wazowski (947)
Wazowski Creative Commons License 2005.02.04 0 0 947
Steaua-Sportklub 4-5 (1-1;3-0;0-3;0-1) Megvan az elso merkozes. Fantasztikus meccs volt. Csak igy tovabb fiuk! 1-4-rol megverni a steauat bukarestben nem semmi. HAJRA SZEREDA!
szabicsek Creative Commons License 2005.02.04 0 0 946
HAJRÁ SPORTKLUB
terminatrix Creative Commons License 2005.02.04 0 0 945
Este nyolckor Magyar idő szerint kezdődik a kaland A bíró Maxim Manyin, ruszki, remélem meglesz, kis szerencse kell azért.
sergiototta Creative Commons License 2005.02.04 0 0 944
én arra utaltam, h bukarestben ne nyerjenek 3-t, ezért írtam, h az oláhoknál
azt, h a hazait nyerik az alap :-))))

amúgy ma kezdik bukarestben, úgyhogy:

Hajrá Sportklub !!!
Előzmény: FUNTHOMAS (943)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!