Nahát! Nekem meg közel van a munkahelyemhez, a lakhelyemhez és a feleségem lakhelyéhez is. (Anyósomhoz is elég közel van, de ebbe most ne menjünk bele...) Kicsicsillag, kishúgom, hát semmi közös vonás nincs? :-)
Én baszki azért nem lakom Pécsen, mert az messze van Szfehérvártól, ahol a koripálya van, és messze van Dunaújvárostól ahol a szüleim laknak, és messze Pesttől ahol dolgozom. (Arról nem is beszélve, hogy a legjobb barátnőm Veszprémben lakik, és attól is messze van)
Jó reggelt:o)
Heló mindenkinek.
Ezennel jól lemegyek a Retekbe. Az elöbb rájöttem, hogy elég rossz a retkelési statisztikám, a Pécsi Napoknak például még csak a közelébe se jutottam, aztán mindjárt vége. Mér' nem lakok inkább valahol máshol, ahol nincs Pécsi Napok és helyettem meg valaki más mér' nem lakik Pécsen, hogy ne kelljen neki olyan sokat utazni, hogy láthassa például a Pécsi Napokat, mert nekem, ugye, mindegy, én úgyse megyek oda. Na, hétföig senki se lásson engem itt!
Igaz, hogy sehol nem voltam de rohadt sok munkám van és annyira rohantam az utóbbi idoben, hogy szinte semmire nem volt idom. Például fodrászhoz is csak most jutottam el amikor pedig már 4 hete el kellett volna mennem.
Na de sebaj merthát ugye most végre itt vagyok és megjöttem és jaj de jó. Nu gyétyi.
Itten meg is ragadnám az alkalmat, hogy hálateljes szívvel és rohadtul fájóóós foggal elhúzzak a vérbe de inkább fogorvoshoz.
Nektek meg mindenféle kellemes hétvégét kívánva én most elmegyek a retekb, oda ahol algopirintetet is lehet kapni.
Csakhogy ne érezd magad annyira egyedül bekukk... :o) Ha lesz egy szabad lélegzetvételem lehet, hogy irok egyszer, mert 08.08.-án hiányoltad... azóta készülök ám rá:o)
Meló sok, gond sok, lelkiélet kib... bonyolult
SZia
Csill
Heló zizi!
Na most erre mit mondjak? A kosár nekem is megvolt, csak utána bekktuvörk. Na most viszont nagyon elegem van, úgyhogy elmegyek a Retekbe. Reggel jövök. Jók legyetek.
Hát, ehhez mit szóljak? Napok óta kutyase.
Amúgy én is csak félreértésb?l vagyok még itt: a télapónak azt írtam, hogy egy Audit szeretnék, erre kaptam egy auditot Ezúton üzenem a tisztelt öregúr látszerészének, hogy hibás a télapó dioptrija.
Les, látom ismered a mondást : hamar munka ritkán jó :-PPP
De hogy ne szomorkodj, kinevezünk a "Retken szemüket legeltetők koronázatlan királyának" :-)))
most pedig elzizzenek a sörömért a Retek Shopba, pá feleim...
Bazeg, ez már nem igaz. Most fejeztem be a munkát.
Ezzel a teljesítménnyel rész veszek egy sorsoláson, ahol lehet egy "csak oda" utat nyerni egy fekete barkasszal.