Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi, h. van-e itt a fórumon, aki még mindig szereti a Blur-t és tetszik neki a Think Tank?
Őszinteén szólva szomorú vagyok, h. a Blur topicon olyanok elhangzanak, h. romlik az együttes színvonala, stb. Akkor nem kell hallgatni. Persze mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét.
De szerintem a Think Tank ugyanolyan szuper album, mint a többi. Csak más.
Milyen lenne a világ, ha 10 év múlva is ugyanolyan számokat játszanának az együttesek?? Aki egy kicsit is ért a zenéhez, az tudja, h. egy album mindig fémjelzi egy időszak hangulatát. A Think Tank pedig már a 21. század hangulata.
Egy olyan tehetséges zenekar, mint pl. a Blur, érdeme pont az, h. ennyi éve képesek megújulni, fejlődni. És ez igaz más nagyon jó bandára, pl. R.E.M., U2, Depeche Mode, Radiohead, stb.
A Parklife óta már eltelt egy kis iső, nemde?Elég gáz lenne, ha Blur még mindig a Britpop-nál tartana, hiszen annak már jó ideje vége van. :) Nem is beszélve arról, h. egy igazi művész azt "írja meg", ami a lelkében van, és nem azt, ami "trendi és slágeres". Az a Britney Spears...
Remélem, h. olyan emberkék is jönnek a bécsi koncira, akik tudják értékelni az igazi zenét.
Mondom, ez csak az én véleményem, de kivi vagyok a Tiétekre is! Ki ért ill. nem ért velem egyet?
P.S. A Good Song klippje pedig szerintem egyszerűen... jó.
azert a bizarr es a beteges kozott van kulonbseg,epp ez a választovonal ami a szemetet a zsenialistol elvalasztja.most megnéztem még1x nos azt nem értem mi a fenének etette meg a mokussal a szárnyas fejét.ha már megetette,és elfogadom,hogy véletlen volt,mert enm tudta ,hogy a szerelmének lágy a feje.jönnek a társak legyilkolják ez is ok,ebből lett volna egy ilyen bizarr tragédia konkluzio:nem könnyű a más fajok közti szerelem:)
de ,hogy a porszívós faszi,hogy került oda azt már végképp nem értem.gyerekes poénok a végére amiken egy kb 5 éves gyerek tud nevetni,ha visszamaradt a fejlődésben.
helló. péter vagyok pécsről. segítséget kérek tőletek a bécsi blur koncert miatt. szeretnék társulni valakikhez, akik vmilyen gépjárművel közelítik meg a gasometer-t, leginkább visszafele lenne fontos számomra, mer nekem másnap 09:30-kor nyelvvizsgám lesz és szeretnék visszaérni pestre valahogy (sajnos máshogy nem igen menne). aki tud valamit számora, kérem jeletkezzen e-mail-ben, vagy telefonon. tel.számom: 20/200-4804. a segítségeteket előre is köszönöm.
Egyébként lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem a Crazy Beat sem tetszik. Már amikor először hallottam, akkor is rettentően idegesített az agyonnyomatott "jejejejejee!". Hol vannak a Charmless Man-ek, Universal-ok, Country House-ok?!
teljesen egyet tudok érteni.sokkal több rejlett bennük ,mint amivé kifutottak,még szerencse,hogy így is alkottak pár remeket régebben.
megfigyelhető egyfajta elsivárosodás a zenében jó pár éve,egyre több a zenekar,és egyre kevesebb az igazi értelemben vett zene.
http://www.c3.hu/~tillmann/konyvek/ezredvegi/hortobagyi.html
ezt érdemes elolvani pedig 12 éves interjú.
Az új klip tényleg hányadék. Viszont ha valamelyikőtöket érdekel a Song2 illetve a Beetlebum példátlan jó minőségben, akkor nézzetek el a közeljövőben a mellesleg.hu klipjei közé.
(90-es évek hétvégéje volt az emtívín, meg a viejcsvanon is, így jópár dógot fővettem)
Szerintem a Blur az utóbbi időben egy rettentő rossz irányba indult el, ég és föld a különbség a jelenük és a nagy régi idők közt.
hmm elég bizarr az egész.
ez a szárnyas izé szerelemről ábrándozik aztán találkozik mókusunkkal.szerelmesek.aztán szárnyas izé fejéből kiloccsan az agyvelő(mintha a mokus harapott volna bele!!!??)Jönnek a szárnyas barátai leamortizálják szomoru mokusunkat.
jön egy porszivos ember felszippantja párszori proba után mokucit a földröl,majd szemétkedik a porszivoval(fujo fokozatban) kifuj egy kutyát a másik alol miközben kurnak..stb
Szerintem ez az egész beteges,és azt hiszi a rendező,hogy milyen művészit alkotott.
Mindazoknak, akik hidden track-ként nem találták: a Me White Noise rajta lesz a következő maxin, a Good Song mellett (melynek mellesleg animációs videója lesz)
A másik dal a maxin az igen figyelemfelkeltő Morricone címet viseli.
Moszkvai koncerten nem volt esetleg valaki? Kiváncsi lennék, hányan jöttek össze..