Bubus, lehet editálni, a hszablak fölött itt vannak a béna kis editorgombok, mint a Wordben. Ezva. :/ Bizonyos brózerekkel viszont nem megy. Ez is van. De próbálkozz csak, akkor legalább írsz. :))
:) sajnos így van :(
pedig emlékszem régebben naponta kb százharmincezerszer nyomtam refresht, hogy mikor írtok már ;] bah, régi szép idők...
azt tudom modnani, hogy az elkövetkezendő időszak életem igen rázós szakasza lesz, január közeppére-végére megpróbálhatnánk mostmár egy jó kis murit összehozni. legalább vacsizzunk egyet a stexben :)
<i>"(mondd, Mindenttudóm:
a mozdulatlan labda
áll? ül? vagy fekszik?)"</i>
Nos, az izmos fiúkákat és egyéb szépségeket el lehet felejteni, tekintve, hogy a tar lenyelte az összes fent lévő képemet...
Az idézeteket meg majd meglátjuk, szerencsére egy ideje már felette állok annak, amiből a rosszkedvem eredt, nem mintha megjavult volna a helyzet, csak most már lesz@rom. (Fúj, Shalina, hogy beszélsz!)
Na jó, ha ez a kívánság, akkor tessék:
Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni. Gabriel García Márqez
(köszi, hani)
Béla ezt az axiómát már rég magáévá tette, s el is menekült a süllyedő hajóról annak rendje, s eléggé el nem ítélhető módja szerint. De hogy a többiek is utánaugráljanak, azt már nem szeretném! Úgyhogy elő azt az emelőt, s lássuk, hová jutunk.
Én pedig azonnal "küldök egy emilt a kompjúteremre" (speciálisan haninak :D), amint megtudtam, hogy mikor is lesz a grillparti, vagy bármi hasonló jellegű zenés-táncos összejövetel, ahol Tcherno fogja felszolgálni a koktélokat. Hm?
hát, már elég rég nem idézgetsz, amennyire visszanéztem csak izmos fijukákat ;]
amugy emlékeim szerint aszontad hogy csak rossz kedvedben idézgetsz, úgyhogy ez mindenképp örvendetes. mármint hogy nincs rossz kedved:)
üdvözletem lubtársak :)
nos. megint eltüntem innen jó gyereknyi időre (gyk vagy 9 honapra biztos, mivel most láttam shal boldogszülinapotját :*********)
és most hogy véletlen eszembejutott szeretett lubbunk, és csodál csodája még a p/w is eszembejutott (ami azért is csoda, mivel minden portalon és ételrendelő vackon más a p/w, igy igen el szoktam gondolkodni néha..), na szal most ugye ittvagyok. meg midnen.
vizsgaidőszak vége felé járok, még van egy szigorlatom, amivel pénteken harmadszor fogok megpróbálkozni, meg csütörtökön van egy fasza vizsgám. ha azokat végre letudom, elmegyek és addig töltöm magamba az áldást, amig el nem kezd gömmbölyödni a talpam.
és végül a régi idők emlékére:
AXIÓMA>
morális örök-
mozgó: amit nem emelsz
– szűntelen – süllyed