Ennek a hírnek a dátuma a legfurcsább. Szerintem április elsején kellett volna megjelennie egy ilyen hősről, aki egy szál késsel védi meg magát egész éjszaka (tehát nyilván sötétben) a 2,5 méteres hatméteres cápáktól. :-)
Belehalt az élve eltemetés rekordjának kísérletébe
2012-03-05 18:27:00
Belehalt rekordkísérletébe egy férfi Srí Lankán: élve eltemettette magát családjával, remélve, hogy időtartam-világcsúcsot dönt. A 24 éves Janaka Basnayake korábban már művelt hasonlót, egyszer két és fél, majd pedig 6 órán át volt eltemetve Kantale városban. Ezúttal 6 és fél órán keresztül volt a föld alatt 3 méter mélyen. Családja szombaton délelőtt fél tízkor földelte el, és délután 4 órakor ásta ki. A férfi eszméletlen állapotban került elő, és bár azonnal kórházba vitték, ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Halálának pontos oka még nem ismert.
Ami külön szép benne: a _szlovák_ rendszám... Tehát kétszeresen is barmok a gazdik, mert így eléggé egyértelműnek látszik, hogy nem valami szlovákokról van szó, akik kicsit leugrottak a magyar tengerre, mert az oly szép így télen...
Szerintem off, ilyen súlyú munkahelyi baleset bárkit érhet, nem kell hozzá különösebben hülyének lenni. Amellett károsodás nélkül túlélte, fiatal és csinos barátnője van, így a jövőbeli szaporodása elég valószínű.
MEg a bengálikon volt két rendes kapaszkodó, fellépő és ütköző-vonó készülék is elöl hátul, illetve kétirányú kocsik voltak. A bécsiek nem azok. Se kapaszkodó, de egyéb... (Miskolcon készült a felvétel, láthatóan)
Jó, de régen sok helyen a villamos nem 40-50-nel ment, hanem 30-35-tel. Na és már akkor is veszélyes volt. De amíg régen a nyitott ajtókban való lógást megtűrték a kapacitáshiány miatt, addig a tujázás is elfogadhatóbb volt.
Van valahol egy másik darwinos? :-oo Hun? Csak, hogy esetleg azt is meg-megnézegessem, ha az emberi hülyeség/butaság egyénre ható következményeit akarom nézegetni.
Szerintem igen. Hiszen mi is történt? A tyúk elment síelni, olyan helyre, ahol fennállt a lavina veszélye, és bár volt nála az ilyen balesetek esetén a mentést megkönnyítő rádió, de azt nem kapcsolta be, hanem kikapcsolva jól eldugta a hátizsákjába. Ez már majdnem ugyanolyan, mintha pl. bungee jumping esetén nem csatolta volna fel a gumikötelet.
Csak akkor nem lenne érdemes a jelölésre, ha direkt így akart volna meghalni, mert ha így volt, akkor egész jól csinálta.