az egész...az eddig bandák pl. (Amorphis és Dying Wisht kivéve..)
el tudom képzelni mi lesz a 4. külföldi... valami jó kis germán metal még, úgysincs elég!
Scott, ha összejön az, amit Adamskijtól hallottam, akkor 1000% kinn leszek! Ettől függetlenül a jelszó továbbra is: a halálmetál él (úgyhogy szervezz már valami dm-t! :)
A tavalyi év korrekt volt. Most is kell legalább három külföldi-brutál banda, különben gáz van.
Igaz, hogy csak három külföldi van lekötve, de itt az arány eddig elég elszomorító. Amorphis mellé még legalább kettő zúzós kellene, mert különben ciki van. A szervezők magukkal szúrnak ki, ha nem így tesznek. Kell pallos is persze, abból is van sok fan, de a másik oldal is számos. Szóval, ha már a lóvét nézzük, így lesz max a bevétel, nem???
Európai bandák? Rendben van! Északon minden második ember együttesben nyomul. Annyi banda van a finneknél, norvégoknál, svédeknél, hogy csak. Lehet válogatni.
uff
Sleeper, mondtam én, hogy pallosmetal fan vagy?
Ugyanakkor azt nem tagadhatod, hogy az oviban egy hosszú kard volt a jeled, és mind a mai napig a krisztofórós kispárnáddal alszol. Szóval nem is tudom...
Na jó, félretéve a hülyeséget. A bunyó jó poén volt, de akkor már inkább a szekusokat verjük, ne egymást;)
Borki meg kell és passz