Ennek a brítója cenzúrázott, pláne a borító belső oldalain található képek! Ide nem tenném azokat a képeket.
Viszont a zenéje nagyon tetszik. Nyers, vad és primitív, a 80-as évek punk-hardcore zenéjét és hangzásvilágát idéző, mégis sötét árnyalatban hangzó lendületes muzsika.
Aki még egyszer az archaikus fordításokat idézi a Bibliából annak leharapom tőből mind a két kezét! Van ebben az évtizedben fordított Biblia is, de mindegy.
De jó nekünk, hogy ők üdvözülnek... ezért örüljünk mi is. :-)
Biztos a Bibliában is ezt az üzenetet azért írták le (mindenki örüljön) mert csak 144000 fog üdvözülni. De azért mindenki örüljön... még a gonosz tv-zők is.
Legalábbis hiszik ezt azok, akik túlságosan valónak gondolják a mai lélekidegen életet, valamint abban hisznek, hogy minden véges, és ha meghalunk, nem létezünk tovább semmilyen formában.
Nos a kereszténység létrhozta a sátánizmust, az ördög, démon és a tűlvilági rossz szellemek szereposztását, majd ezt tette meg vallásának ellenségévé, amitől óvakodni, félni kell...., mint egy fantasy sci fi mesevilágban.... Így nekik köszönhető eme kreált világ, amit egyes emberek kezdtek magukra szabni, majd saját hitvallással előrukkolni, megteremtve az ellenkezőjét minden keresztény jónak, jelképnek és egyebeknek!
Szerintem a kereszténység nem tekinti a sátánizmust valamiféle vallásnak, hanem ez inkább egy összefoglaló neve az evilági bűnöknek. Ami bűnös, rossz, gonosz, nem keresztény erkölcsöket követ, az sátáni, ördögi.
Sziasztok! Én sok sátánista zenét hallgatok, amikben okkult meg misztikus dolgokról hörögnek kifejezetten és nagyon élvezem. Meg hallgatok keresztény üzenetű zenekarokat is, sőt klezmert is meg népzenéket mind. És tök jól érzem magam tőlük.
Na, ha már a levezetésről beszélünk, vagy élvezetről, én a drFLASH.hu-n talál6ó Haverom koncertjén szoktam hüjjüjli és élvezni ahogy elküld mindenkit a csipába :D