Keresés

Részletes keresés

kislaca Creative Commons License 2002.03.14 0 0 1419
Nekem is pont ez a proglémám ha te már tucc valamit irjal mán én már irtam a zsu-nak is de eddig válaszra sem méltatott köszi
Előzmény: inhibited (1411)
Jeckel Creative Commons License 2002.03.13 0 0 1418
Hali!
Mostanában olvastam AmneZia egy ötletét a terjesztésről. Ha valaki el tudná nekem küldeni a HC-t Győrben szívesen terjeszteném. Ha valaki tud segíteni írjon a jeckel@freemail.hu címre
Előzmény: AmneZia (1244)
Poci76 Creative Commons License 2002.03.13 0 0 1417
Nekem a zerg 10-es pályán is gondot okozott rájönni arra, hogy el kell menni a sárga protossokhoz ahhoz, hogy kapjak 600 ásványt, és létrehozhassam a drónokat. Ez ugyanis nem következik Kerrigen azon kijelentéséből, hogy keresni kell új lelőhelyet. Márpedig az ember kitermelési lehetőség, tehát utánpótlás nélkül nem szeret ellenséges bázisokra betörni a megmaradt néhány katonájával. Miután megkerestem az összes szabad lelőhelyet, már azon gondolkoztam, hogy kifejtem az mpq-ból a pályát, és megnézem a szerkesztőben, amikor véletlenül betévedtem a megfelelő bázisra.
Előzmény: Shadow Con (1416)
Shadow Con Creative Commons License 2002.03.12 0 0 1416
Naja, de ha nincs beleírva a pályába, hogy így is lehet nyerni, akkor honnan tudja szegény játékos?
Előzmény: Poci76 (1415)
Poci76 Creative Commons License 2002.03.12 0 0 1415
"én még nem csináltam azt a pályát, saját tapasztalatom még nincs": Cerberus megírta, hogy ha kinyírtad az ellenséget, nem kell várnod a kitermelésre, mert megkapod a hiányzó mennyiséget.
Előzmény: Shadow Con (1414)
Shadow Con Creative Commons License 2002.03.12 0 0 1414
Poci!
Csak vess egy pillantást uhell 8.ai híreire. Ott szerepel a neve a játékosok közt. Már pedig multiplayer magyar válogatottnak lenni nem kis dolog... És ha Galamb valami miatt ott van, akkor a terran tudásáért...
Szerintem ti nem vagytok egy kategóriában, így lehet ezért nem értitek meg egymást. Van akinek a várakozás a jó, van aki pedig türelmetlenül a siker felé tör. (hadd ne mondjam, hogy multiplayerben az utóbbi a nyerő)
Különben tényleg 2esével szedi, de az akkor is hosszú idő. És nem mindig van vacsoraidő :D
(én még nem csináltam azt a pályát, saját tapasztalatom még nincs)
Előzmény: Poci76 (1412)
Amartus Creative Commons License 2002.03.12 0 0 1413
Rakd fel a patchet, amit a Huncrafthoz csomagoltak. Nekem is hiányolta eleinte.
Előzmény: inhibited (1411)
Poci76 Creative Commons License 2002.03.12 0 0 1412
"ha meg ketsegeid merulnek fel a terran jatektudasommal szemben, szivesen jaccok veled 1v1eket ezek eloszlatasara"

Összesen talán 3 multiplayer partit játszottam Starcrafttal, és mindannyiszor vesztettem, úgyhogy nem vagyok partiképes :-). Viszont eddig minden Single pályát meg tudtam csinálni.

"amig 3 gaztermelo hejrol 9 scv 1-esevel osszegyujti a maradek mondjuk 4-5 ezer gazt"

Nem is igaz: 2-esével gyűjtik :-D. Egyébként három helyről, max speeden nem is tart olyan sokáig. Kimész és csinálsz magadnak egy szendvicset, mire visszaérsz, már győztél is.

Előzmény: Galamb_(ESC) (1410)
inhibited Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1411
problémám a következő, aszt irgya ki mikor próbálnám elinditani a hc-t, hogy :cannot open hcmaim.dll. eccer van csak fenn a bw,win98-am van stb. ilyenko mivan?
üdv
inhibited
Galamb_(ESC) Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1410
poci76 ha te kepes vagy kivarni azt amig 3 gaztermelo hejrol 9 scv 1-esevel osszegyujti a maradek mondjuk 4-5 ezer gazt, hat ahhoz csak gratulalni tudok, te nagyon ráérős tipus vagy,ámbator felesleges varakozasnak teszed ki magad...
ha meg ketsegeid merulnek fel a terran jatektudasommal szemben, szivesen jaccok veled 1v1eket ezek eloszlatasara... :)
amit irtal h elejetol kellene kezdeni (mondjuk zergel), hat erossen ketlem mondjuk hogy ha zergel kezdek, valaha is megtanulok terrannal jaccani, erdekes elgondolas:) attolhogy konnyuek a toss palyak attol sem leszel jobb terras
szertem a terran kuldetesek irrealisan nehezek a lehetetlenseg hatarat suroljak, kivancsi vagyok mejik bw-s retegnek szantatok... vagy csak turelmetlen vagyok, bar effelol ketsegeim vannak:)
Előzmény: Poci76 (1409)
Poci76 Creative Commons License 2002.03.11 0 0 1409
Játszom én is a Huncrafttal, és van néhány megjegyzésem hozzá, meg a korábban elhangzottakkal kapcsolatban.

Galmb azt írja:"termeszetesen a terrannal kezdtem, nah es aza problemam, hogy szertem a kuldetesek irrealisan lehetetlenek, nehezek, tobbszori probalkozas utan estleg sikerulhet"

Ezzel szemben én előröl kezdtem, vagyis a zergekkel. Az első néhány pálya elég könnyű volt, attól féltem, hogy az egész ilyen lesz. Szerencsére a protossok elleni pályák már megdolgoztetják az embert. Én azt szeretem, ha egy küldetés olyan nehéz, hogy sokat kell menteni, vagy többször kell újrakezdeni. Tehát pont azokat, amiket Galamb nem.

A zerg hadjáratok közül nekem az tetszett legjobban, amikor Kerrigent el kellett juttatni a templomhoz, amit később a protossok teleportálnak. Türelem kell hozzá (sokat kell várni arra, hogy a zergek meggyógyuljanak), de a templomot körülvevő védelemig el lehet jutni egységveszteség nélkül. Ez a zerg utolsó előtti hadjárat. Ehhez képest az utolsó csalódás: túl könnyű.

A protossok közül a harmadiknál tartok. Eddig a második a kedvencem, amikor 35 percig túl kell élni. Ezt a pályát úgy kezdem, hogy a jobb felső zerg bázist lenyomom a kapott 20 db zeelottal. Általában kb. 12 túléli, ezeket vissza tudom hozni a bázisra az első nagyobb támadás előtt. Amikor először játszottam a pályát, nekem is előfordult olyasmi, amit valaki korábban írt: a 25 percnél érkező erősítés egyik szállítója ott maradt, ahol megjelent, a másik szállító, és a négy vadászgép odarepül a bázisomra, de mindegyik semleges marad, és a szállító nem pakol ki. Legalább 6-szor játszottam ezt a pályát, de a többi esetben mindig jól működött az utánpótlás. Lehetséges, hogy első esetben abban a pillanatban kattintottam rá valamelyik egységre, amikor az újak megjöttek.

Galamb írta: "mineral resze nemgond, de a gaz, az mar kicsit gazos, 2x mentem tamadni asszem kb 15 perc alatt, az ellenre, (mer ugye ottvannak a gaztermelo helyek)1x visszavert, masodjara beutom nagynehezen megolom, demar alig volt a gejzirbe vagy 3000 gaz na mondom remek..."

Nem tudom miért jelent gondot az, hogy mennyi gáz van, amikor a kiűrült gejzírből is lehet termelni... (függetlenül Cerberus válaszától)

Egyébként nekem a szinkronhangokkal nincs bajom. Nekem inkább a szövegek tartalma nem igazán tetszik.

Összességében szerintem nagyon jó lett a játék, gratulálok hozzá.

Előzmény: Galamb_(ESC) (1407)
Cerbervs Creative Commons License 2002.03.10 0 0 1408
Őszinte véleménnyel nem gázolod soha össze törékeny kis lelki világunkat :o)

Egy dologra reagálnék belőle, méghozzá a nyersanyaggyűjtős küldetésre, ugyanis ez lehet, hogy több embert is "érint". Ha azon a pályán legyakod a két zerg bázist, akkor automatice megkapod a nyersanyagokat (amolyan időugrásként), mert utána már csak unalmas várakozás lenne a kiürült gázbányákból hordás.

A replay funkció sajnos nem fog menni...

Dylan, ez a bug nekem új, egyelőre halvány fogalmam sincs róla, hogy miért lehet ez. Minden esetre ennek utánanézek...

Előzmény: Galamb_(ESC) (1407)
Galamb_(ESC) Creative Commons License 2002.03.09 0 0 1407
nah irok mar ide enis vmit :)
miutan jomagam is beszereztem a hc-t es felraktam megminden elkeztem csinalni a singleplayert, termeszetesen a terrannal kezdtem, nah es aza problemam, hogy szertem a kuldetesek irrealisan lehetetlenek, nehezek, tobbszori probalkozas utan estleg sikerulhet (bevallom nemtom hanyadjara sikerulne, mer nemvolt lelki erom ujra vegig szarakodni...)
az uj egyseg a Fantom, hat nemlatok benne semmi fantaziat, ugyanis nelkule is lehet tamadni, es a teruletre sebzo mivolta miatt kicsit gazos mondjuk ha a lingel tamadja be az ellen (ezesetben a gép) a marine+medic sereget, nagyobb kart tesz benne mintha nemis lenne ott aza bizonyos Fantom... szertem meg lassu is ráadasul, mikrozni sem lehet vele nagyon lassu mivolta miatt, ha arra kerulne esetleg sor.
visszaterve a kuldetesekhez, hat ugye tobbnyire zerg ellen jacotam asszem, nagyon zavaro benne hogy jon a gep es lelassit (azzal a zöld nyallal), szal ez eleg erdekes, mer nemis tamad, ense tamadok, jon egy "kiralyno" es lelassitja az allo seregem, sok ertelemet nem latok benne, ergo felesleges szertem, tobbekkozt kicsit ha 20x egymasutan lelassit aza kellemes szinu zold trutyival. meg megyek tamadni, olom a fobazejat, erre betamad otthon 2 hidra meg 8 ling.... no comment... de ez meg a jobbik eset ha betudok tamadni es tudom utni, mert konnyeden felmorzsolja a seregemet, aztan mire mennek ujjal eszreveszem hogy otthon elfogyott a mineral... eh mondom fasza, exp meg sehol sereg sehol... szal lehetett volna ++expet elhejezni a palyakra ha mar ugyis ojan szep nagyok.

jah meg kivancsi lennek hogy csinalta meg vki azta misönt amejikbe 10000 mineralt meg 9000 gazt kell kitermelni, a mineral resze nemgond, de a gaz, az mar kicsit gazos, 2x mentem tamadni asszem kb 15 perc alatt, az ellenre, (mer ugye ottvannak a gaztermelo helyek)1x visszavert, masodjara beutom nagynehezen megolom, demar alig volt a gejzirbe vagy 3000 gaz na mondom remek...
a kuldetesek hosszuak, nagyon lefarsztja az embert,(foleg szerenysegemet) ami nembaj, dehat ez kikapcsolodasra lenne szanva a game gondolom en. kicsit nagy szertem nemejik map, a maga szep nagy terjedelmes meretevel.
szal szerintem kicsit nehezkesre sikeredtek ezek a missziók...
nemartott volna esetleg tesztelgetni oket, vagynemtom, mert szertem nemejeknek (tobbekkozt nekemis) nehezsegeket okoznak, ezaltal elveszi a kedved a folytatastol..

viszont neha van benne uj terran zene, na az egesz jó lett:) az egyseghangok meg jópofak nemelyik nagyon lol, de van amelyik kicsit eroltettet.
a videokat is volt szerencsem megtekinteni, azok osszesegeben nem roszak gondolom sok munka volt benne, azokrol nemtok rosszatt mondani.

nah enyit a terranrol mint eszrevetel, remelem nem gazoltam ossze semmit :)

byez Galamb_(ESC)

Előzmény: -boneheaD- (1406)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.03.09 0 0 1406
Te, nem arról volt szó, hogy egyáltalán nem lesz rep-lehetőség? (merthogy nem tudják megoldani) Akkor ha eddig nem sikerült, nem hinném hogy pont most fog......de ki tudja?!
Előzmény: Sallai (1404)
AmneZia Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1405
Nem tudom te hová írtál mert én nem kaptam semmilyen e-mail-t. A mail címem nem rég óta amnezia@mail.datanet.hu de a mailbombokat a régire küldjétek légyszi.
Előzmény: Csomas (1402)
Sallai Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1404
Hi all!
Fel lehet valahogy rakni az ujabb patchet hcre, hogy lehessen repeket felvenni, mert az nem artana....
Amugy az egyik palyat rosszulk neveztetek el. Az a neve, hogy (2)kereszt . Na es az 3 playeres:)
Na eddig ezt vettem eszre, epedve varom mind a valaszt, mind a patchet:)
MidiLand Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1403
Itt a lehetőség pénzkeresésre ! Aki megírja nekem a Huncraftot kap 1000 Ft-t.
Htjet@freestart.hu
Csomas Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1402
Én írtam Amneziának, de ő nem válaszolt!
Ha olvasod a fórumot, akkor pls válaszolj már!
THX.
Csoma
dexter16 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 1401
Ha valaki + tudja nekem írni a HunCraftot, az írjon a dexter3@freemail.hu -ra!!! Kösz, de 1000HUF-nál ne legyen több!
Dexter Votlage
Dylan.. Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1400
Na skacok találtam 1 sztem elég nagy bugot.
gondoltam kipróbálom a psipapot tömegesen, csináltam vagy 20at. Hú mondom jól nézki de milyen lehet ha Arbiter is ottvan felette. Király. Na akkor támadjunk. És itt a poén. :D
A psi pap nem támadta meg a Command Centert a SCvt,Refineryt, Hatcheryt,Drone-t ha az Arbiter flölöte volt!!! Csak álltak és bámultak ahogy gyüjt az SCV. Elvittem az Arbitert egyből elkezdtek támadni. LOL. :DDD
Gyüjtsétek össze az ilyen bugokat és adjatok ki 1 patcht, mert van 1-2 bug még...
Ja és az Observer hangok RULEZ!!! :D

Dylan

Dylan.. Creative Commons License 2002.03.07 0 0 1399
Na asszem rájöttem a problémára!
Újra aktiválni kellett a hunbnet2.reget
Igy már jó.
Thx

Dylan

Cerbervs Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1398
Szerintem itt szimplán a szervernél kell vhogy beállítani, hogy milyen verziót használjon, nem a HCnél. Lévén, hogy az 1.07 amúgy is... Meg lesz oldva a dolog.
Előzmény: Dylan.. (1397)
Dylan.. Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1397
Na skacok a köv a problémám a Hc szerverrel!
Tehát eddig ment a Hc legalábbis 2 nappal ezelött.
SC+BW+1.09 volt fent és ment
Namost a minap felmentem a sixre és upgradelete az BW-t az új patchel tehát feltette az 1.09b-t.
Ma akartam HC szerverre menni és kiirta, hogy upgrade-elni kéne. Mondom ok. Letölti de a patch nem fut le.
Beszúrom ide a képet hogy mit ir ki.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Szóval akkor most hogy lehet HC-t a neten nyomni? Kéne sztem 1 új patch a HC részéről. Vagy nemtom... PLZ oldajátok meg vhogy.

Thx: dylan

Shadow Con Creative Commons License 2002.03.06 0 0 1396
Nem tudom jól értem-e mire gondolsz.
A módszer a következő:
1) reg futtatása
2) 109 bw-vel csatlakozol a HC szerverre
3) kilépsz bw109-ből, majd indítod a HC-t, majd a bnet csatlakozásakor pont a jó helyre sikerül joinolnod
Előzmény: header (1395)
header Creative Commons License 2002.03.05 0 0 1395
hali
lehet atomlama a kerdes, de nem tudok huncraft-al battlenetre felmaszni.
megvan a hunbnet2.reg, de csak starcraft ala adja be a gatewayt az uj serverekkel. megoldas?
kosz
Shadow Con Creative Commons License 2002.03.05 0 0 1394
Reall!
Nah ma este a hozzászóláshoz számított pár percen belül a szerver tudatosan szünetel legalább este 11 óráig. Oka: hardvert cserélek jobbra.
Holnapra legkésőbb menni fog szerintem.
-boneheaD- Creative Commons License 2002.03.05 0 0 1393
Na dexter16 (dexter161@doctor.com)(dexter3@freemail.hu)(dexter161@fbi.hu), ITT lehet leadni a rendeléseket a HunCraft-tal kapcsolatban. (Id. FunCraft topic...)
-boneheaD- Creative Commons License 2002.03.03 0 0 1392
Köszi AmneZia én is így akartam mondani. Csoma lol
Előzmény: AmneZia (1391)
AmneZia Creative Commons License 2002.03.02 0 0 1391
1. Az én mail címemre nem írtál!
2. Xaga-nak elküldtem postán pedig nem Budapesten lakik
3. "mielőtt írsz valamit, gondolj bele"
Előzmény: Csomas (1390)
Csomas Creative Commons License 2002.03.02 0 0 1390
bonehead!
Képzeld a felvetett e-mail címek mindegyikére, írtam, csakhogy nem mindenki lakik Budapesten és az érintett személyek ugye csak szeretett fővárosunkban lettek volna képesek eljuttatni hozzám a gamet.
Úgyhogy mielőtt írsz valamit, gondolj bele.
Csoma

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!