Keresés

Részletes keresés

BagolyMondja Creative Commons License 2003.08.27 0 0 817
Ez se rossz, de en szeptember elejere lattam valami tengerparti egynapos fesztivalt hirdetni, majd megszakadt a szivem: Massilia, Louis Chedid, Gotan Project, Tryo (vicces ragga) es mar nem is tudom mind felsorolni. Megnyugtatasul valami felhaboriyoan draga volt.
Uj szerzemeny: kijott es beszerzesre kerult az uj Padam. Nekem bejon. Meg, bar nem ide tartozik, egy Susheela Ralan vagy micsoda indiai enekesno, kifejezetten korrekt.
Előzmény: break2 (816)
break2 Creative Commons License 2003.08.27 0 0 816
Taraf De Haďdouks + Zuco 103 + Tuxedomoon + Sussan Deyhim
Bataclan - Paris 11čme (75)
Lu 29/09 (19h)
Prix : 27.5 Euros

BagolyMondja Creative Commons License 2003.08.25 0 0 815
Cantat valtozata szerint kolcsonos feltekenysegi jelenet volt mindkettejuk ex-je iranyaban (mindketto alaposan berugva a jelek szerint), Marie Trintignant utott eloszor, o tobbszor visszautott, szegeny no nekiesett a radiatornak a fejevel. Most jon majd az allamugyeszi valtozat, amiben biztos sokkal csunaybb dolgok lesznek, mert ra vannak hergelodve nagyon.
Előzmény: Eördögh (811)
pennant Creative Commons License 2003.08.25 0 0 814

goromba fráter.
Előzmény: Eördögh (813)
Eördögh Creative Commons License 2003.08.25 0 0 813
ennyit tudtam.
Előzmény: pennant (812)
pennant Creative Commons License 2003.08.25 0 0 812

fehérlófiát játszott és a barátnőjét (a sárkányt) a földhöz csapta. történt mindez egy vilniusi szállodában, a baltikumi körút alatt, a jobb létre szenderült hölgy meg a nagy francia szinész (belmondó? delon? tröntinyan?) lánya volt. amig meg nem halt.
Előzmény: Eördögh (811)
Eördögh Creative Commons License 2003.08.25 0 0 811
izé, nem csámcs, de mi van Cantat-val? lemaradtam a dolgokról az első hírek után.

est-ce que je t'ai dis
l'histoire de cet homme
qui voulut tout
des femmes, de l'opium.
moralite
il est mort alite

meg ilyenek

Előzmény: BagolyMondja (810)
BagolyMondja Creative Commons License 2003.08.24 0 0 810
Na. Asszem mindket Los de Abajo megvan nekem, legalabbis ket kulonbozo lemezemre is az van irva, es nem azonosak. A Latin Ska Fevert meg szallitom. Meg kinn vagyok francban, szeptember elso heteben van esely azza, hogy becserkesszetek. Van valami megrazo ujdonsag ittentajt? Megyek meg lemezboltba ugyanis...
Szegeny Cantat... Megprobalja beismerni, nem tagad, de az ujsagirok raszalltak es minden szavat kiforgatjak. Gusztustalan.
Előzmény: pennant (809)
pennant Creative Commons License 2003.08.24 0 0 809

ni, erre meg elfelejtettem válaszolni.
az első lemezüknek az a címe hogy los de abajo, nem rossz, pörög, zörög, vihogsz, de szerintem nem akkora durranás, MINT...
a világzenei listák élére felkúszott cybertropic chilango power (vagy mi a nyúl), aminek minden (még egyszer leírom: minden) száma aranyat ér. szerintem ezt vettem át neked is. ez a második lemez valóban áttörés. honnan, hová, ne kérdezd, csak olyan jó volt leírni ezt a szót.
ahogy hallottam ennél az eleddig legutolsó (harmadik) latin ska fever albumuknál fordítottak egyet a szekérrúdon a ska irányába. igazi jünik (unique) lehet a lemez, melynek te is boldog birtokosa vagy (én sajna nem) és valóba nem egy síppal, dobbal, nádi hegedűvel hírdetett anyagról van szó, mert róla infót mindösszesen itt találtam: http://www.rockska.com/
szóval jövő héten mindenképpen.

meggóveny. felülmúlta önmagát. állapotához képest nagyon jó koncertet adott. DE látva a te példádat is, aki nem ismeri a számokat, annak nem hiszem hogy túl sokat mondott volna a legenda. mert a pogues, és amit a szuvas fogú ír csinált az tényleg nem mindennapi teljesítmény. brilliáns lemezek. még a szólóban készített snake is. talán az a legjobb mind közül. mondjuk az uccsó crock of gold cédén már érezhetők a szellemi kollapszus jelei. nem is lett jó.

Előzmény: BagolyMondja (806)
pennant Creative Commons License 2003.08.24 0 0 808

a jövő (aktuális) héten egy los de abajo cd átmásolást össze lehetne organizálni? visszaadnám noiredesiret is (bár az énekes /gyilkos, gyilkos! abcug! / úgytom már ül)
Előzmény: BagolyMondja (807)
BagolyMondja Creative Commons License 2003.08.18 0 0 807
Na meggyuttem a luxey-i fesztivalrol, lattam Manu Chao regi (Los Carrayos-beli) harcostarsat, Francois Hadji-Lazarot meg ilyesmiket, sok rezesbandat meg jopar Sziget-polot a franciakon. Reszletesebb beszamoloval csak komoly unszolas eseten farasztalak titeket.
ui: Uj (sot, lehet hogy ket uj) Hurlements-lemez varhato kora osszel.
BagolyMondja Creative Commons License 2003.08.06 0 0 806
Az első lemez a Latin Ska Fever? Vagy az valami más? Én ugyanis azt vettem meg a koncert után, és arra állították azt, hogy Ejrópában nem tenyésztik. Izé, terjesztik. 2002 van ráírva, és jó. De ha valakinek lenne egy kalózfelvétele a koncertről, azt nagyon díjaznám.
McGowen pont olyan volt, mint amilyennek mondtad, az emberi leépülés szintjeinek beható tanulmányozása és egy főhajtás után félidőben távoztam, hogy aztán végigszívjam a nap hátralevő részét az elfikázott Massive Attack-kel és hasonlókkal. Bregovic még elment.
Egészében véve a Los de Abajo (plusz spanyolok plusz Asian) után a fesztivál szinte semmit nem mondott nekem, eltekintve a Madredeustól, az operaelőadástól és a Le Biskuit koncertjétől (amit is ajánlok mindenki becses figyelmébe, még ha topikidegen is), én csak csúsztam lefelé. Az egészet csak egy, a civilsziget táján dolgozó igen kedves lánnyal való beható ismerkedésem mentette meg.
Egy hét múlva már az őszinte utcazenék fesztiváljáról, Luxey-ből jelentkezem, a patchanka és az aioli legyen veletek.
Előzmény: pennant (805)
pennant Creative Commons License 2003.08.05 0 0 805

meggóvenyre én is kimegyek, hiába na, nálam ő a mérce. bár szerintem élvezhetetlen lesz a koncert. abból kiindulva, amit tavaly, vagy előtte a nagyszínpadon művelt... behozták, a mikrofonhoz támasztották, elmormogta kásás, érthetetlen hangon a dalokat, cigit cseréltek neki, majd levitték. szerintem nem egyszerűen részeg volt, hanem öntudatlan. hulla. roncs. viszont mindenképpen meg kell nézni, mert többet színpadon már nemigen fogjuk látni. béke poraira.

az abajonak meg örülök, hogy ilyen tetszést váltott ki. szerezzétek be az első lemezüket is. nincs olyan izgalmas, eredeti, mint a második, de nagyon szórakoztató így is.

BagolyMondja Creative Commons License 2003.08.05 0 0 804
Én nem viszem anyámat sehová :)) Ellenben egyre több ismerős, akiket felbújtottam Los de Abajo-ra, mind azt állítja, hogy az volt a Sziget csúcspontja.
break2 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 803
En penteken is kivittem az idesanyamat Besho Drom-ra es holnap is viszem Shane McGowanra. Azert Laibach mar sok lenne neki, egyedul kell hazamennie.
Előzmény: .hun (799)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.04 0 0 802
köszike :oD
Előzmény: .hun (801)
.hun Creative Commons License 2003.08.04 0 0 801
Na majd bepótoljuk hamarosan! :)
A számot meg elküldöm :)
Előzmény: Törölt nick (800)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.04 0 0 800
Én meg valami ballépés követkleztén nem lelem a telszámodat, pedig Cascada nagyon kapacitált, hogy csörögjünk rád. Hát ez most elmaradt sajna.
Előzmény: .hun (799)
.hun Creative Commons License 2003.08.04 0 0 799
Mi is hátul ülve hallgattuk, kellemes volt :)
Ja és én komolyan vettem a sziget idei szlogenjét is, úgyhogy Madredeus közben balomon Anyu, jobbomon Apu ült :)
Vettem Apunak egy sört, Anyunak egy pohár fehérbort, aztán élveztük a zenét! :)
Előzmény: Törölt nick (795)
.hun Creative Commons License 2003.08.04 0 0 798
engem érdekel! :)
szerintem minden jó volt, én nem pontozok, csak élvezem a zenét! :)
Előzmény: BagolyMondja (790)
break2 Creative Commons License 2003.08.04 0 0 797
Dusminguet-re tancoltam amennyire tudtam. Csak elotte a straight edge-en egy kicsit lerugtak a terdem ezert nem nagyon ment. Nekem az nagyon bejott. A tobbi latin zenekar elkerulodott altalam minden fele okok miatt. Illetve kijatszott a vilagzene szinpadon pentek delutan a bejelentett musor elott? Tul hangosak voltak, csak 10 percig hallgattam oket.
pennant Creative Commons License 2003.08.03 0 0 796

meglehet abbiz. de nekem akkor is hatalmas csalódás volt. most nincs erőm többet írni, mer nincs erőm. de talán majd.
Előzmény: Eördögh (794)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.03 0 0 795
Ahogy így elnézem, elég sok tasztalos hallgatott tegnap live Madredeust! :o) Isteni volt!
Előzmény: BagolyMondja (793)
Eördögh Creative Commons License 2003.08.03 0 0 794
nem te voltál inkább álmos, unott és ideges, gyulavitéz? :-)
Előzmény: pennant (792)
BagolyMondja Creative Commons License 2003.08.03 0 0 793
Előítéletes vagy, papagáj :)) De én is inkább a gyros magamba tömése közben hátulról hallgattam, és csak akkor másztam előre, amikor jött a földre szállt angyal, Teresa Salguiero a Madredeussal.
Amit még nem említettem: nekem lesz még egy fesztivál a közeljövőben, Bordeaux mellett Luxey-ben az utcazene-fesztivál. Hurléments több különböző felállásban és partnerrel és más hasonszőrű bandák.
Előzmény: pennant (792)
pennant Creative Commons License 2003.08.03 0 0 792

tévedtem.
álmosító volt, unalmas és idegesítő.
mint a legtöbb francia zene.

pennant Creative Commons License 2003.08.02 0 0 791

na, ma még egy lozsót bekóstolunk, osztán mehetünk, ki ki nyugalomba.
szerintem nem szabad elszalasztani, mert érzem (tudom) hogy naon jó lesz.
BagolyMondja Creative Commons License 2003.08.02 0 0 790
Nem tudom, merre voltatok, egyik koncerten se láttalak titeket (már akit ismerek személlesen). Én jelen pillanatban úgy érzem, hogy a két spanyol, az ADF és a Los de Abajo után nehéz lesz majd újra felpörögnöm a Szigeten, innentől lehet szórakázás, de beőrülés kevésbé. Spanyolok nyolcas (Ojos valóban talán egy kicsit több, mint a Dusminguet), ADF (hihetetlen, lehettünk vagy húszezren, csurig tele volt a nagyrét) és Los de Abajo 9.5. (Zárójeles megjegyzés: gondolom, a Manu-koncert pontozása tekintetében nem mérvadó a lemez, mert arról inkább nem ismétlem meg lentebbi véleményemet.) A mexikóiak frontemberei szerintem autentikus Mano Negra-lendületet hoztak, külön pont a szexofonosnak.
Mellesleg nem tudom, érdekel-e valamit, de beszereztem a koncert után (dedikálva) ama bizonyos lemezt...
Eördögh Creative Commons License 2003.08.02 0 0 789
mivan, Dusmiék nem nyomták a régieket? :-)
Előzmény: pennant (788)
pennant Creative Commons License 2003.08.02 0 0 788

ha egytől tízig kellenene: dusminguet: hármas, los de abajo kilences. már, már vetekszik a manucsaó koncertel.

Előzmény: .hun (787)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!