Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

zecc Creative Commons License 2002.05.22 0 0 71
hi all,

jomagam is erosen filozok egy 620as roveren azaz 2-n is egy '98 620SDI Interculer (110e km 2. tulaj, az elso allitolag egy idos epiteszmernok..)en es egy '99 618SI Lux Van De Plas (52e-km 1 tulaj)-on. Nagyjabol egy arba vannak de a 98 as vilagosszurke metal szinevel meg osszkepevel joval megragadobb.

Ezekrol a tipusokrol s evjaratokrol vki vmit tudna mondani?:) (amik mar elhangoztak, probalom nem ujra kerdezni:)

Sajna meg egyiket sem tudtam kozelebbrol megnezni, plane vezeteni, azt majd csak jovo heten. Esetleg mire erdemes figyelni elso latogataskor, mire kell rakerdezni (pl mennyire van misszetekerve az ora:) stb..

Jham:) s a 620 SDI ara 2.84 M HUF ... ezt mennyire lehetne letornazni... vagy mennyire korrekt ez az ar (szerintem vhol korrekt, csak a masik 2.89 es igazabol tobb erv van a 218as melett szerintem)

Jham, ensem leltem mashol infokat..csak a totalcaron hogy a '96 os 620as nagyon tort a teszteken..be is raktam a kedvencek koze :o/..

Thx elore is:)

p.s.:
Remelem En nem adom fel az elhatarozasom, hogy ROVERem legyen ...

hágé Creative Commons License 2002.05.10 0 0 70
yesss! :-)

hágé Creative Commons License 2002.05.09 0 0 69
mégiscsak behaltunk
ejnye, ééébresztőőő!

nincs valakinek közületek 620 Ti-je? nagyon de nagyon beleszerettem... de ha lehet, nem svájcból szeretném behozatni :-)

hágé Creative Commons License 2002.04.21 0 0 68
ha már 95-ös évjárat, akkor vegyél inkább 220-as Turbo Coupét :-)
Előzmény: rover216 (67)
rover216 Creative Commons License 2002.04.21 0 0 67
Hi!

A verda megvan (216 gsi) + ma láttam egy 95-ös 820 Coupet nagyon vonzó gép volt! 2,5M-ért mérik Nagyon gondolkozom!

Előzmény: hágé (66)
hágé Creative Commons License 2002.04.20 0 0 66
na mivan srácok, behalt a topic? mindenki eladta a verdát vagy mi? :-p
hágé Creative Commons License 2002.02.22 0 0 65
hidd el, nem néz ki rosszul :))

Előzmény: Rover214Si (64)
Rover214Si Creative Commons License 2002.02.22 0 0 64
Szia!

Egy időben szemezgettem kipufogókkal, de aztán rájöttem hogy rohadt hülyén nézne ki rajta egy batár kipufogó. Valahogy nem menne a fabetéthez. Meg vezettem már egy pár szintén 1.4-es autó, kategóriájában ez a legerősebb, szerintem nagyon fokozni a teljesítményt nem lehetne. Bár egy szép krómvég azért lehet hogy szépen nézne ki rajta.

hágé Creative Commons License 2002.02.21 0 0 63
kösz az infot, lehet hogy hamarosan ellátogatok hozzájuk, mert már megint folynak az említett folyadékok (szervo, hűtő) :(((
sportkipufogó rendszerről mi a véleményed?
Előzmény: Rover214Si (62)
Rover214Si Creative Commons License 2002.02.20 0 0 62
szia Hágé!

Én ide hordom a Lehel útra a Domus mellé, egy 4 kerék bt. nevű autójavítóhoz. szerintem nagyon rendesek, és nem basszák aát az embert. Viszont most a Wallishoz kellet látogatnom, mert ami van a középkonzolon óra, kiégett az izzó mögüle, és és nem akartam a fabetétet buzerálni ha nem muszaj. Hamar megcsinálták, de azért picit sokalltam egy izzócseréért 5000 forintot :(((

Előzmény: hágé (56)
lore Creative Commons License 2002.02.19 0 0 61
Ha jol emlekszem boven 200 felett van a vegsebessege a 2.0V6-nak is, tehat 180-nal meg nem lehet gond. A totalcar cikkeben olvastam, hogy lusta, en meg nem probaltam.

Most automataval jarok, en nagyon megszerettem, dehat nem vagyunk egyformak :-)

Előzmény: vba (60)
vba Creative Commons License 2002.02.19 0 0 60
Én is gondolkodtam a British Racing Green-en szintén bézs belsővel, de aztán láttam egy kéket az utcán és az utóbbi mellett döntöttem.
A 2.0 V6 motor nem egy versenygép, de gondolom 180-al kényelmesen eldöcög vele az ember autópályán.
Hja nekem kézi váltóval lesz, volt egy tiptronicos A4-em, de valahogy jobban szeretem a manuálisat.
Előzmény: lore (59)
lore Creative Commons License 2002.02.19 0 0 59
Gratulalok! Szerintem nagyon szep auto, van benne valami a Jaguarok eleganciajabol es az X-type araert megis "tobb autot" ad.

Megneztem a neten, a Midnight blue es a beige belso nagyon szep parositas, nekem meg a sotet zold kulso szinek is tetszenek, szinten beige belsovel.

Engem az erdekelne, hogy a kis V6-os mennyire mozgatja dinamikusan a kasztnit, foleg, ha automataval nehezitjuk a helyzetet...

Varom a beszamolod :-)

lore

Előzmény: vba (58)
vba Creative Commons License 2002.02.19 0 0 58
Ez egy 2.0 V6 Charme felszereltséggel (középső)

Midnight Blue, bézs bőr +egy csomó extra

Előzmény: vba (57)
vba Creative Commons License 2002.02.19 0 0 57
3 hét múlva tudok konkrétumokat is mondani :)))
Előzmény: lore (55)
hágé Creative Commons License 2002.02.19 0 0 56
hejjj 214! elárulnád, kihez hordod a kicsikét? nekem is 214Si van, 98-as évjárat, semmi gondom nem volt még vele. bár a tél közepén 1 hét alatt elfolyt belőle a szervóolaj és a hűtővíz, de most egyelőre megint normálisan fogy :) szóval arra az esetre, ha gond lenne vele, örülnék, ha el tudnád küldeni a muki címét
egyébként sajnálattal vettem észre, hogy a tuningcégek nemigen foglalkoznak roverekkel. se spoilerek, se semmi... pedig a nyugati környékén szokott álldogálni egy olasz rendszámű 200-as, eszméletlen jól néz ki :)
szerintetek érdemes sportkipufogó-rendszerrel még feljebb tornázni a teljesítményét?
Előzmény: Rover214Si (52)
lore Creative Commons License 2002.02.18 0 0 55
Szevasztok,
ki mit tud a 75-osrol? Barmilyen info erdekel, foleg a 2.0 es 2.5 V6-os automata modellek.
Probaltatok mar? Mik az eddigi tapasztalatok?

koszi,
lore

elf Creative Commons License 2002.02.12 0 0 54
www.mlre.hu - LandRoverfórum.
Előzmény: kaa (53)
kaa Creative Commons License 2002.02.12 0 0 53
ezek szerint igen...

szoval en egy "kezdo" rover-fan lennek, egeszen pontosan a defenderre vagyok ugymond raallva. ha van itt defender szakerto, akkor tole (toluk) szivesen fogadnek par infot, tanacsot stb. vasarlassal kapcsolatban.

udv,
k.

Rover214Si Creative Commons License 2002.02.12 0 0 52
Sziasztok!

Nekem is nagyon bejött a verda, egyedül kuplungot kellett cserélni, meg pont tegnap szelepfedéltömítést. A közhiedelemben ellentéttel nem drága az alkatrész hozzá. Nem fogjátok elhinni, kuplungszerkezetet+tárcsa+kinyomócsapágy volt összesen 26000 forint! Mondjuk nem a Wallsinál vettem az tény, ott 96000 lett volna. De alkatrész van hozzá úgy mond szarásig, és szerencsére mondjuk ritkán romlik el a kocsi. szerintem nagyon jó kis gépek.

kaa Creative Commons License 2002.02.12 0 0 51
el meg ez a topik?
gtokaji Creative Commons License 2001.12.10 0 0 50
enyem is 25-os, januari, es nekem is nagyon bejott. most talaltam ezt a topicot. rover uralkodik.
kp-i zarral volt 1x gond, elcsuszott valami ize (na ennyire ertek hozza), wallisban 5 perc alatt javitottak.
egyebkent nekem a wallis is bejon. lehet, hogy draga, de teljesen normalisak. engem nem erdekel, ha par ezressel tobbe kerul valami, ha jol csinaljak meg.

kiegett az ego a tompitottban. Pentek este hat utan ertem a wallishoz (arra jartam, proba-szerencse). bementem, meg benn talaltam egy szakit. szo nelkul kijott, megnezte, milyen kell bele, visszament, hozott a raktarbol, es kicserelte. csak anyagarat kert, blokkot adta. parszaz volt asszem, nem emlekszem.

sokat jarok europaban keresztul/kasul. Angliaban is (bar februarban voltam utoljara). Angol vamosok mindig kipeceznek, de nem banom, mert kapok teat mindig ;). a rover elott egy tigram volt. azt egy oraig is baszogattak. A roverrel egy fel ora alatt keszen vannak. szetszedik, osszerakjak. ez is kimondottan elony szamomra ;)

Előzmény: Shift1 (43)
X Jakab Creative Commons License 2001.12.05 0 0 49
Emberek!!!A TOPIC atyja szóla mostan hozzátok!!!

Páran lehet,hogy lehidalnak...A nagy dillemámból(Milyen ROVERt vegyek??) Egy 98-as 2,5 TD Citroen XM lett...Sajnálom ha csalódást okoztam.Meg kell jegyeznem egy álom ez az autó.Keveset eszik.Erős mint egy bivaly és olyan kényelmes mint egy nő öle...:))

Üdv X Jakab

elf Creative Commons License 2001.11.21 0 0 48
Hát alkatészt tényleg csak végső esetben szabad a Wallistól venni.
Van egy bolt, ahhol Land-Rover és Rover utángyártott(és gyári) alkatrészeket árulnak, elég jó áron(persze mihez képest).

Lan-Drive Kereskedelmi Kft., 1113 Budapest, Karolina út 53. , (1) 381 0989,
381 0990,
381 0991

Ha valami kell, érdemes ott megkérdezni.
Land Rover dolgokból van nekik mindenféle raktáron, ha rendelni kell álltalában 1-2hét.

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.17 0 0 47
Sajat motor, ha jol tom, a hetvegen sikerult is kiprobalnom, de nem tul meggyozo, mint ahogy a 75 menettulajdonsagai sem. Sikerult megcsuszni egy kis poron, 40-50-el. :)
A motor meg (fejbol irom, bocsi, ha tevedek) 260Nm nyomatek, 116 LE.
Előzmény: Rover214Si (46)
Rover214Si Creative Commons License 2001.09.17 0 0 46
Sziasztok!

Egyáltalán ki adja a diesel motort a Roverekbe?! Mert szerintem nem saját motor. Ford talán? Vagy hülyeséget mondok?

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.14 0 0 45
na, lenne itt egy olyan kerdesem, latott e mar valaki rover 75 2.0 cdt-t? Szoval a dizelmotorost?
Merthogy kivancsi lennek, mennyit tud az a motor, ugyanis az adatai alapjan nem nezek ki belole tul sokat. Most probaltam ki egy 150 LE-s benzinest, es az nem huzott olyan hude nagyon.
koszi
yo5klg Creative Commons License 2001.09.08 0 0 44
Nemreg vettem 3250000-ert egy 1998 aug-i, aut.416.sli-t,fullos,borrel.van benne 26000 km,franciabol szervizkonyves,eddig MAXIMALISAN elegedett vagyok,az lenne a keresem Roveres-tarsaimhoz,hogyha a Wallis es Rack ennyire draga,akkor hova lehet vinni az autot ha gond van?cimeket kernek,szereloket,alkatreszboltoket stb.Koszi elore,e-mailem;dfltddjfk@aol.com.
Shift1 Creative Commons License 2001.09.08 0 0 43
Frissítek, hátha nemcsak a skodás, fiatos, alfás topic működik, hanem ez is beindul.
Bár tudom, hogy mi roveresek kevesebben vagyunk, de hátha, nemcsak én fordulok meg időnként itt...
Én új vagyok a Rover tulajok között, augusztusban vettem egy új 25-öst. Kiváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatokra, kínokra...
5 ezer km után még azt mondom, hogy eddig bejött.
Szóval mire számíthatok?
GRoman Creative Commons License 2001.08.27 0 0 42
Ugy latszik, az indito X Jakab magara hagyta a topicot...

Legalabb nem kell tole elnezest kernem, hogy a 85e-ert kinalt 620-as vegul is benzines... De tegnap lattam egy tenyleg 620SDi-t a diepenbeek-i autopiacon, eleg jol nezett ki, es nem is volt tul draga (olyan 200e bef korul).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!