Amúgy az arca-s hangzással nem az a bajom, hogy nem tetszik, hanem, hogy nagyon önismétlő már, ráadásul ez az új szám sokkal inkább Arca feat. Björk, mint fordítva.
Ja, dehogy adom. :) Azért élveztem a nézését, még annak ellenére is, hogy többnyire dög unalmas volt, de mégiscsak Lynch, meg TP. :) Az 14-15-16 meg már határozottan jobb volt, mint a közepe a sorozatnak. Ezek már vállalható részek voltak, meg gondolom a záró dupla se lesz rossz.
jaja, szerintem is sokkal jobb a réginél : ))) najó, tényleg más, szerintem sötétebb, elborúltabb.. amúgy ne add fel, érdemes megnézni a végét, lesz még egy két csavar, amire nem számítana az ember..
Oda már hetek óta nem megyek, mert mindig csúszásban nézem a sorozatot, így mindent lelőnének előre nekem. Sajna a záró részt is csak 1 hét múlva fogom látni. Na nem mintha az izgalomtól lerágnám a körmeimet... :D Ez már sajnos nem AZ a Twin Peaks...
A Vulni tök más mint a Bio. A Vulni a Homogenic párja, a Bio meg a Vespertiné.
Mindenesetre remélem most valami játékosabb, popposabb albumot csinál Björk. Jó lenne végre, ha hagyná ezt a túlzott művészkedést, és csinálna egy hétköznapibb albumot, mint a Debut vagy Post.
Ne csináljátok már, a Biophilia az egyik legbrutálisabb albuma. Azok a metsző ütemek és alapok! Viszont a Vulni teljesen elsikkadt nálam, és akárhányszor elővettem, mindig unatkoztam rajta a végére már. Sajnos nagyon massza ez az album, összefolynak a számok teljesen, meg túl hasonlóak is.
Egészen tegnapig semmit se lehetett tudni róla. Bár kb 1 éve már twittelt egyet Björk, hogy máris készül az új album, ismét Arca-val, de az után nem hallatott magáról. Egyelőre mondjuk még semmi konkrét infó az albumról, csak, hogy very soon jön, és előrendelhető egy cím és borító nélküli album. Szerintem szeptemberre várható a megjelenés.
Nem. Tudom, nagy favorit manapság már csecsemőkorban irányítani az ízlését, de ezt ennyire irányítottan nem akarom tenni. Én is magam fedeztem fel rengeteg jó zenét, úgy, hogy senki nem tukmálta, szeretném ezt a lehetőséget én is megadni neki, még annak árán is, hogy esetleg olyan zenéket fog majd szeretni, amiket ki nem állhatok.