Csak azért írtam, amit írtam, mert tulajdonságaiban sem hasonlít egy macsekhoz. Ha intelligens állatot akarsz, akkor még a patkányt javaslom, nagyon okosak, könnyen tanulnak és barátkozó a természetük is. Dolgozom velük:-)
szerinted macskafélének néztem? :) jesszus ....szimplán érdekelt volna mennyire értelmes,attól még hogy rág mint a güzü lehet nagy agyvezér jelenség csak elfojtja és rágással vezeti le a feszültségét :)
egér géneket inkább belelátok mint nyulat,a nyúl 4 lábon áll ez meg detto egérmódon,aztán az agya mint egy üveggolyó előfordúlhat
volt ex macskám pacsit adott vezényszóra,kutyát is tartott vagy félpercig megtanítani,nálam fél év és dorombolna a csincsilla lefogadom
háziállatok terén kutyagéphez és macsekhoz volt van szerencsém,eltekintve gyerekkorom teljes háztáji arzenáljától(nyúltól a disznón át a fácánig japán kakasig gyöngytyúkig),mindíg is érdekeltek a görényfélék nyulak
hogy mennyire fejleszthetők lelkileg mennyire lehet velük egy hullámhosszra kerülni,tudnak e úgy szeretni mint a macska/kutya ill ki tudják e mutatni
A csincsilla nem macska, hanem nyúlféleség. Pontosan úgy viselkedik, mint egy nyúl. Rágcsál egész nap, maximum megengedi, hogy megsimogasd, és tojik a fejedre. Én inkább macskát vennék:-)
kár,érdekelt volna a jószág szellemi kapacitása,pl macskával összevetve
pl dorombol e? :) dörgölődzik e? stb..
Sajnos ill hála az égnek nem vagyok DVD gyűjtő nemtudok segíteni,látatlanban nézd meg nincs e túlvezérelve a hangkártyád erősítőd,másodsorban telepíts másik verziós codec-et ahoz a formátumhoz
kizárólag a magunk szórakztatására gondoltam,olyan nyakatekert dolgokat lehetne belevinni hogy dölnénk a röhögéstől,mindenki más irányba szeretné vinni a történetet:pl Mulder felszállna a repülőgépre,vki szerint odamegy a légikisasszonyhoz és megkérdezi amaz hogy áll a hüvelygombákkal? valaki szerint meg miután leült a helyére mély meditációba kezd :)
régebben emlékszem láttam Muldert egy éjszakai playboy sorozatban
Asszem fox és kutyája volt a címe,vagy fox álmai,vagy táncoló cipellők?
"Actor in a comedy series: Alec Baldwin, "30 Rock"; Steve Carell, "The Office"; David Duchovny, "Californication"; Jeremy Piven, "Entourage"; Tony Shalhoub, "Monk.""
"According to the-numbers.com, "The X-Files: I Want to Believe" came in at number 7! This is excellent news since the overall gross so far is $7,561,019."
mondjuk a rettegett vérnyúl :) (akarom mondani vércsincsilla :)) )
off
Lusta voltam és itthon a nyáron több helyen purhabbal nyomtam ki pár rést egy helyiség falán,nap mint nap fog a csapdám(barátságos,nem kivégzős csapda)
egériuszokat akiket elhurcolok jópár házzal arrébb és vagy az utcában vagy a hegyen elengedem őket.
Micsoda ravasz egy portéka az egér,ha nem ragasztanám le a kitámasztórúdját a billenőlapnak,addig játszik vele amíg simán kinyitja.A leragasztással nyerek annyi időt hogy észrevegyem hogy benne van.
Lehetne olyan játékba kezdeni hogy X téma híjján elkezdünk saját magunk egy Xfiles történetet, max 10 mondatot tehet hozzá mindenki egyszerre ,egymás után kétszer nem.Érdekes poénos sztorik alakulnának ki.:) általában csak én lelkesedem az ilyesmiért.
Nekem nem kell az igazság, felőlem megtarthatják maguknak:-P (Egyébként a magam részéről nem hiszem az ufók létezésében.) Nekem egy jó forgatókönyv kellene inkább!
Ha nyilvánosságra fognak hozni dolgokat, akkor majd lehetlesz tovább gondolni azokat, szabadon ereszteni a fantáziájukat a rendezőknek, egészen addig amig nyilvánosságra nem hozzák a teljes igazságot. remélem ez is belátható időn belül megtörténik.
"Majd ha nyilvánosságra hoznak fontos dolgokat UFO ügyben, akkor lesz hozzá anyag, lehetlesz valami jót csinálni."
Arra várhatunk,senki sem szeretné ha fura dolgok derülnének ki "piciny" nemzetünkről.
Azért simán ki tudnék találni jó sztorit,nemis annyira scifi kategória.
Kezdeném mindjárt Osiris eltitkolt és szándékosan elárasztott sírjával,folytatnám Móricz János dél amerikai kutatásaival,majd Nimróddal,és a sumér-egyiptomi-magyar nyelvtannal aztán megturbóznám a Bosnyák piramisokkal(az lesz csak a nagy durranás,nehéz lesz lekaparni a falait vagy eltüntetni elásni a földalá).
A történelem nélküli hitetlen szabadelvű egyszerélünk vérkapitalista globális náció-katyvasz párti USA rendezők soha nem fognak ilyen filmet csinálni.
Még szabadkézi vázlat formájában belehajítanák a szemetesbe a forgatkönyvet.Pedig még a toll amivel írnak azt is nekünk köszönhetik :)