"...az a barom Horn mennyit ártott - pont a saját koalíciós partnerének..."
Senki nem kötelezte rá az SZDSZ-t, hogy összeálljon Hornnal! Meg arra se, hogy némely minisztereinek kiválasztásánál fontosabb szempont legyen az, hogy magasabbak, mint az, hogy eszesebbek legyenek a Gyulánál...
Kedves Gersu,
bocs, hogy csak igy bele fröccsenek ebbe a bájos csevejbe, de még mielőtt nagyon szemályes utakra menne a vita köztetek tudnod kell, hogy Abraka Dabráról sok mindent el lehet mondani csak azt nem, hogy gyülölködve nyilatkozna.
Szoval valamit félreérthettél szvsz. Fölösleges személyeskedni egymással.
Ami meg OV illeti.
Ha a miniszterelnökünk feljogosítva érzi magát, hogy ilyen kijelentéseket tegyen akkor én meg feljogosítva érzem magam, hogy elküldjem kedves OV-t oda ahova való az alcsútdobozi mezőre a tehenek közé dekázgatni ahol kedvére alázhatja kedvenc jószágait.Uff.
Tisztelettel
Sir
Kedves Lajos bácsi !
1. Ne tessék a Hit Gyülekezetének tagságát "hites"nek nevezni. Ez roppant pejoratív. A hitesekre nézve.
2. Ugyanígy tévedni tetszik a talajtorvával kapcsolatban is. A "zuhanásgyakorlat" szerintem sokkal adekvátabb. Üdv: p.
"Kedves Orban Viktor! Nem mindenki válogathatja a barátait az adocsalo es közirathamisito vallalkozokbol es a maffiakapcsolatairol hires rendörökböl. Ennyit a barátokról!".
Kedves SirContact!
"...ha valaki ma 1999-ben az elmúlt 50 év történelmét ismerve magyarországon a MSZMP-KB-val egy sorban egy mondatban
logikailag egy vonalon említi a Hit gyülit akkor abban te nem érzel semmi pejoratívat?"
Nem, mert az MSzMP KB neve önmagában is elég pejorativ, a Hit Gyülekezete ezen már rontani nem tud.
:))
Ez attól függ ki mondja kinek. Ha Kuncze mondja Orbánnak, akkor ez szellemes utalás az Orbán család bányaügyletére.
Ha viszont Orbán mondja Kunczének, akkor az természetesen bunkó arrogancia, minimum le kell mondania, de megfontolandó a nemzetközi békefenntartó csapatok behivása is.
Kedves gersu gyermekem!
belőlem nem a gyűlölet szól, csak elfelejtettem feltenni a szemellenzőt. Javaslom vedd le te is. Vagy a sötét szemüveget. A napfogyi elmúlt:-)
Nézz körül ismerd meg hazádat, és szomorodj el.:-(
Drága asztaltársak!
Teljesen egyetértve azzal, hogy felháborító O.V. stílusa (bár lehet, hogy az Alcsút-Dobozi kocsmában ez épp megfelelő társalgási tónus), én azért megjegyezném, hogy a mondat valahogy úgy folytatódott, hogy "pont maga beszél, akinek a belügyminisztersége alatt még a koalíciós társa is azt mondta, ez itt nem közbiztonság".
No az a helyzet, hogy az állapotok most sem jobbak, de most látszik csak, hogy az a barom Horn mennyit ártott - pont a saját koalíciós partnerének, és ezen keresztül saját hatalmának is. Utólag itt volna az ideje, hogy a Gyula is hamut szórjon a fejére, hogy lovat adott a demagóg jobboldal alá!
Kedves Szalonna,
ha valaki ma 1999-ben az elmúlt 50 év történelmét ismerve magyarországon a MSZMP-KB-val egy sorban egy mondatban logikailag egy vonalon említi a Hit gyülit akkor abban te nem érzel semmi pejoratívat?
Tisztelettel
Sir
Köszönöm, van szemüvegem, látom a kisbetűket is. Ajánlom figyelmedbe a netikettet, mely szerint a nagybetű = kiabálás. Ha ki akarsz emelni valamit, ritkítsd vagy csinálj ilyet: _abcdstb_
Természetesen ne fogd be a szád, öröm hallgatni, amiket mondasz. Apuci.
Véleményem nekem is van, és ez - úgy tűnik - homlokegyenest ellenkezik a tiéddel.
Mindenesetre sajnálom, hogy nem a józan megfontolás, hanem a gyűlölet szól belőled.
Igen, ez a süllyedés legjobb útja. Ha nincs válasz: de hülye vagy felkiáltással okosnak látszani...
Mi a baj? Hogy Kuncze elmondta a véleményét? Fáj a kritika? Nem szabad kritizálni? Csak tapsolni? Éljen Orbán? Éljen Rákosi?
Ha te miniszterelnok lennel, akkor kiket valasztanal bizalmi, politikai poziciokba?
Vadidegen embereket vagy ismerosoket, akikkel regota egyutt dolgozol es akinek a politikai lojalitasarol meg vagy gyozodve?
Ez az egesz egy rendkivuli nevetseges, felfujt tema.
Z.