Keresés

Részletes keresés

Bátor_Buherátor Creative Commons License 1999.07.05 0 0 21
Előre is elnézést kérek, mivel nincs cserealapom. Azonban engem is érdekelnének a sample-k, merthogy guspnp-re (igen, ez jut a szegényebb embereknek) szeretnék XG kompatibilis bankkészletet.
Ha sikerül összehozni, freeware-ként lehet majd terjeszteni.
Ha valaki tudna ezügyben segíteni, akkor írjon emilben.
Előre is köszi.
MidiTom Creative Commons License 1999.07.02 0 0 20
LAcko,
másolni simán tudod, mert a másoló progit nem érdekli, hogy milyen formátumban, illetve file rendszerrel van felrakva a dolog. Ő szolgai módon átrak minden bitet ugyanoda a felírandó CD-re, mint ahol a forrás CD-n volt.
Az EMU file rendszere azonban totál eltér a PC-ken használt megoldástól.
Ha valaki megírja a konvertáló progit, akkor a dolog meg van oldva.
Előzmény: LAcko (19)
LAcko Creative Commons License 1999.07.01 0 0 19
Miditom, Amadeus
A témához csak annyit, hogy van a birtokomban egy írott cd, amin emu formátum van. Valahogy csak le kellett írni nem? Vagy hülyéket hordok össze vissza? :-)
AmaDeus Creative Commons License 1999.07.01 0 0 18
Szia MIDITOM

Asszem , rosszul fogalmaztam - azt szerettem volna kerdezni , letezik- egyaltalan ilyen szoftver. Mert pl. AKAIkat itthon a GIGAval es a VSamplerrel is kenyelmesen tudok olvasgatni.
EMUKAT nem ... de lehet, hogy nem is ciki , mert azert az AKAIk igancsak joknak tunnek nekem !

koszi

Előzmény: MidiTom (17)
MidiTom Creative Commons License 1999.06.30 0 0 17
AmaDeus,
EMU sample CD-ket nem tudsz bármilyen PC-s szoftverrel elolvasni, a PC-n nem is látod a CD adatait. Persze, lehet, hogy létezik olyan progi, amivel PC kompatibilis fájlokká lehet konvertálni az EMU adatokat. Ha ilyen van, az engem is érdekelne.
Előzmény: AmaDeus (16)
AmaDeus Creative Commons License 1999.06.30 0 0 16
Sziasztok

Nekem PCm van es az AKAI CDket sima CDBackuppal szoktam masolgatni. Ket dolgot hadd kerdezzek :
1., EMU sampleCD-t (tudom , hogy sok sampleformat van), barmilyen PCs software tud olvasni ?
2., AKAI-bol nincs valamelyikotoknek olyan , amin kozelkeleti trad. hangszerek vannak ??? (zsido, arab, torok sipok, dudak es a legfontosabb : dobok) Allatul szeretnek olyan dobalapokat nyomni , mint a PeterGabriel pl. a Passion Playbe , vagy a Birdybe .

Koszonom

AmaDeus

Macelek Creative Commons License 1999.06.30 0 0 15
A Mayhem nevezetü CD-ért sok mindemet elcserélném. Mélezz listáért!
GaaS Creative Commons License 1999.06.16 0 0 14
Mondjuk a DiskJuggler
http://www.padus.com
Előzmény: LAcko (13)
LAcko Creative Commons License 1999.06.16 0 0 13
Silk
Jaj ! Nekem pc-m van és lövésem sincs, hogy van-e oly program ami képes lecopy-zni az akai format-ot.No mind1. Majd probalkozom. Ha tudnál küldeni listat az emilemre hálás lennék. Infot is irj mit mennyiért kopizol.
Hali LAcko
Előzmény: Silk (12)
Silk Creative Commons License 1999.06.16 0 0 12
LAckó!

XXLarge-ot megnézem. Szerintem AKAI-ban van, de nem tuti. Kölcsön van adva egy csomó, s mivel itthon nincs ergo valamelyik haveromnál lelledzik, úgyhogy pár nap türelem...
AKAI, EMU CD-ROM -ról ennyi: Én Mac-en másolom, SCSI bitcopy...
Na csók.

Előzmény: LAcko (11)
LAcko Creative Commons License 1999.06.16 0 0 11
Silk
Szám a fülemig ér :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Remélem látod. Naszóval kéne valami nagyon kellemes padokkal tele cd, illetve most olvastam a DANCE MEGA SYNTH-ről és állitólag nagyon jó. Ha tucc <-- (ez direkt volt) nézz már utána az XX-Large nak milyen formátumban van meg.
Egy szakmai kérdés: hogy lehet akai formátumú cd irni? És emu-t?
Na most már hagylak békén a marhaságaimmal.
Kezeket a paplan fölé..........................
LAcko

Lakodalmas Creative Commons License 1999.06.16 0 0 10
Kedves Silk!

Esetleg a Synth City is megvan?

Silk Creative Commons License 1999.06.16 0 0 9
Szerinted?
Előzmény: GaaS (8)
GaaS Creative Commons License 1999.06.15 0 0 8
Hali!
Van olyan aki csere nelkul csak ugy masol samplecdt?
Silk Creative Commons License 1999.06.15 0 0 7
Kedves LAckó...

Azt hiszem van egy csomó ilyenem...EMU,AKAI vegyesen...fejböl nem tudom. Szerintem XXLarge is megvan...majd megnézem...Írj emilt, hogy mikell...(ha mosolygósat írsz, kaphatsz ajándékot...)
Puszi:
Silk

Előzmény: LAcko (6)
LAcko Creative Commons License 1999.06.15 0 0 6
Silk
Nagyon köszönöm az ajánlatod. Esetleg most fogok kapni akai formatumu cd-t. Ráadásul állitólag nagyon profi a cd. Nem tudom ismered e az XXlarge-tol a Pads nevezetű korongot. Engem inkább a padok, analog hangod, microwave, micromodular, jp8080 hangok érdekelnének. Ha nem tudok csere alappal szolgálni akkor anyagi juttatást tudnék esetleg felajánlani.
köszönettel : LAcok
Silk Creative Commons License 1999.06.14 0 0 5
LAckó!

Az audio CD-k nem pálya, de köszönöm...
Esetleg írd meg, hogy téged KONKRÉTAN mi érdekelne, s talán zudok segíteni....:-))))))))))
Pusszancs...Silk

Előzmény: LAcko (4)
LAcko Creative Commons License 1999.06.14 0 0 4
Silk:
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy már rendelkezel a felajánlott cd-vel. Sajna mi nem tudjuk használni, mert a samplerunk a hiresztelésekkel ellentétben nem támogatja az emu formátumot. Na mind1. De ha esetleg audio cd érdekel az is van pár db.

Silk Creative Commons License 1999.06.13 0 0 3
LAcko...
Köszönöm az ajánlatod, már megvan..:-(((
De az egy nagyon jó CD a NorthStar-tól...használd egészséggel...
Sajna a Wav-os dolgok nem érintenek, de azért köszönöm az ajánlatod...
Sok szerencsét:
Silk
Előzmény: LAcko (2)
LAcko Creative Commons License 1999.06.12 0 0 2
Nekem van 1 db emu formatumu sample cd-m, Phase 4 ha erdekel. Ezen kivul van par sokdarab wav formatumu samplecd-m. Ha erdekel akkor a tobbit mailban.
Előzmény: Silk (1)
Silk Creative Commons License 1999.06.11 0 0 1
Hmmm...sziasztok...
Lehet, hogy engem is érdekelne a cserebere...Én elsösorban AKAI vagy EMU formátumú CD-ROM-ot keresek, olyat ami még nincs...
Föként a nagyobb kaliberü cégek kiadványai érdekelnének...
Cserealap: több mint 200 teljes ROM....
Na csók...
Silk
LAcko Creative Commons License 1999.06.10 0 0 0
Akkor gyorsan tedd meg hogy targyaljunk a csererol!
Előzmény: szinya (-)
szinya Creative Commons License 1999.06.06 0 0 topiknyitó
hali,
tudom, nem a legszimpatikusabb dolog a kunyeralas, de ha valaki hajlando volna lehetoseget adni 1-2 sampling cd masolasara, annak nagyon halas volnek. vagy ha valaki cserelni szeretne, akkor raveszem magam, hogy megvegyem az AMG norman cook (fatboy slim) cd-jet, es akkor ezzel rendelkeznek, mint cserealap.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!