Előre is elnézést kérek, mivel nincs cserealapom. Azonban engem is érdekelnének a sample-k, merthogy guspnp-re (igen, ez jut a szegényebb embereknek) szeretnék XG kompatibilis bankkészletet.
Ha sikerül összehozni, freeware-ként lehet majd terjeszteni.
Ha valaki tudna ezügyben segíteni, akkor írjon emilben.
Előre is köszi.
LAcko,
másolni simán tudod, mert a másoló progit nem érdekli, hogy milyen formátumban, illetve file rendszerrel van felrakva a dolog. Ő szolgai módon átrak minden bitet ugyanoda a felírandó CD-re, mint ahol a forrás CD-n volt.
Az EMU file rendszere azonban totál eltér a PC-ken használt megoldástól.
Ha valaki megírja a konvertáló progit, akkor a dolog meg van oldva.
Miditom, Amadeus
A témához csak annyit, hogy van a birtokomban egy írott cd, amin emu formátum van. Valahogy csak le kellett írni nem? Vagy hülyéket hordok össze vissza? :-)
Asszem , rosszul fogalmaztam - azt szerettem volna kerdezni , letezik- egyaltalan ilyen szoftver. Mert pl. AKAIkat itthon a GIGAval es a VSamplerrel is kenyelmesen tudok olvasgatni.
EMUKAT nem ... de lehet, hogy nem is ciki , mert azert az AKAIk igancsak joknak tunnek nekem !
AmaDeus,
EMU sample CD-ket nem tudsz bármilyen PC-s szoftverrel elolvasni, a PC-n nem is látod a CD adatait. Persze, lehet, hogy létezik olyan progi, amivel PC kompatibilis fájlokká lehet konvertálni az EMU adatokat. Ha ilyen van, az engem is érdekelne.
Nekem PCm van es az AKAI CDket sima CDBackuppal szoktam masolgatni. Ket dolgot hadd kerdezzek :
1., EMU sampleCD-t (tudom , hogy sok sampleformat van), barmilyen PCs software tud olvasni ?
2., AKAI-bol nincs valamelyikotoknek olyan , amin kozelkeleti trad. hangszerek vannak ??? (zsido, arab, torok sipok, dudak es a legfontosabb : dobok) Allatul szeretnek olyan dobalapokat nyomni , mint a PeterGabriel pl. a Passion Playbe , vagy a Birdybe .
Silk
Jaj ! Nekem pc-m van és lövésem sincs, hogy van-e oly program ami képes lecopy-zni az akai format-ot.No mind1. Majd probalkozom. Ha tudnál küldeni listat az emilemre hálás lennék. Infot is irj mit mennyiért kopizol.
Hali LAcko
XXLarge-ot megnézem. Szerintem AKAI-ban van, de nem tuti. Kölcsön van adva egy csomó, s mivel itthon nincs ergo valamelyik haveromnál lelledzik, úgyhogy pár nap türelem...
AKAI, EMU CD-ROM -ról ennyi: Én Mac-en másolom, SCSI bitcopy...
Na csók.
Silk
Szám a fülemig ér :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Remélem látod. Naszóval kéne valami nagyon kellemes padokkal tele cd, illetve most olvastam a DANCE MEGA SYNTH-ről és állitólag nagyon jó. Ha tucc <-- (ez direkt volt) nézz már utána az XX-Large nak milyen formátumban van meg.
Egy szakmai kérdés: hogy lehet akai formátumú cd irni? És emu-t?
Na most már hagylak békén a marhaságaimmal.
Kezeket a paplan fölé..........................
LAcko
Azt hiszem van egy csomó ilyenem...EMU,AKAI vegyesen...fejböl nem tudom. Szerintem XXLarge is megvan...majd megnézem...Írj emilt, hogy mikell...(ha mosolygósat írsz, kaphatsz ajándékot...)
Puszi:
Silk
Silk
Nagyon köszönöm az ajánlatod. Esetleg most fogok kapni akai formatumu cd-t. Ráadásul állitólag nagyon profi a cd. Nem tudom ismered e az XXlarge-tol a Pads nevezetű korongot. Engem inkább a padok, analog hangod, microwave, micromodular, jp8080 hangok érdekelnének. Ha nem tudok csere alappal szolgálni akkor anyagi juttatást tudnék esetleg felajánlani.
köszönettel : LAcok
Silk:
Sajnálattal vettem tudomásul, hogy már rendelkezel a felajánlott cd-vel. Sajna mi nem tudjuk használni, mert a samplerunk a hiresztelésekkel ellentétben nem támogatja az emu formátumot. Na mind1. De ha esetleg audio cd érdekel az is van pár db.
LAcko...
Köszönöm az ajánlatod, már megvan..:-(((
De az egy nagyon jó CD a NorthStar-tól...használd egészséggel...
Sajna a Wav-os dolgok nem érintenek, de azért köszönöm az ajánlatod...
Sok szerencsét:
Silk
Nekem van 1 db emu formatumu sample cd-m, Phase 4 ha erdekel. Ezen kivul van par sokdarab wav formatumu samplecd-m. Ha erdekel akkor a tobbit mailban.
Pá
Hmmm...sziasztok...
Lehet, hogy engem is érdekelne a cserebere...Én elsösorban AKAI vagy EMU formátumú CD-ROM-ot keresek, olyat ami még nincs...
Föként a nagyobb kaliberü cégek kiadványai érdekelnének...
Cserealap: több mint 200 teljes ROM....
Na csók...
Silk
hali,
tudom, nem a legszimpatikusabb dolog a kunyeralas, de ha valaki hajlando volna lehetoseget adni 1-2 sampling cd masolasara, annak nagyon halas volnek. vagy ha valaki cserelni szeretne, akkor raveszem magam, hogy megvegyem az AMG norman cook (fatboy slim) cd-jet, es akkor ezzel rendelkeznek, mint cserealap.