Az 1 is hihetetlen ott van, mondjuk úgy, hogy az 1 az alap. Azt kötelezővé kéne tenni, mint az Egri csillagokat. Még általános iskolában. A 2 az már középiskolai anyag, ugyanis erősebb gép és kitartás kell.
A portálunkon írtam róla egy elég hosszú leírást, ha van kedved olvasd el (giornalista.gportal.hu), és szerezd meg valahonnan! Nem szabad kihagyni.
Pontos, szép, élvezetes, nagyszerű, hiba nélküli.. én teljesen odavagyok érte, mint ahogy az 1-ért is (tegnap beléptem megnézni melyik az a 2/2-es pálya, és az a menüzene annyi élményt gerjesztett bennem..)
Én a srácokat a hegytetőről szedtem le.. utána megkerültem az egészet, és a vonat vége felől egyszerűen odasétáltam, bomba le... durr.. másikhoz séta, bomba le.. durr.. harmadikhoz séta.. nincs bomba.. 3 lépés hátra.. 2 rakéta, bumm :D
Nálam is voltak ilyen problémák a görög kanyonnál.. a vonatoknál elég simán ment, mert a srácokat elég hamar leszedtem vmi jó fedezékről (talán az út felől támadtam?), így csak szépen oda kellett somfordálni a vonathoz sréhen és lőni :-))
Na azon mennyit szívtam..hátul körbe a hegyeken át megkerülni a vonatot hogy hátulról ne lássanak meg a benneülő lövészek.. közben távcsövessel egyenként leszedni a tanyán az őröket..
Egyik legizgalmasabb pálya! A 3-as embereddel (asszem) keresd meg a ruhákat az egyik udvarban úgy, hogy ne vegyenek közben észre! A másik 3 embered maradjon a kiindulási helyen.
Amikor átöltöztél, vidd oda titokban a többi katonád is. Fontos, hogy ne vegyenek észre egyszer sem, mert akkor ugrott az álcázás és elkötik a csónakot. A polgári ruhás katonáddal menj el a hajóhoz, ott a mólón előszőr öld meg a legénységet, majd amikor a többiek kirohannak a kocsmából, robbatnsd fel a teherautót. Ekkor tartsd egyedül a frontot (jó fedezéket keress és lőj pontosan!), majd amikor a közvetlen veszély elmúlt, a hátramaradt katonákkal kutasd fel a városban szanaszét lévő németeket majd a hajón távozzatok.
Elég szép misszió, egyik kedvencem volt.. :-)) Bármi kérdés, írj
A 4-es az melyik pálya? Nem egy kisiklott vonatnál köll megmenteni túszokat? Arra elég konkrét tippjeim vannak ... :-))) De ha nem ez nem lövöm le a poént.
Érdekes a fegyveres dolog.. változtattál vmit a bill kiosztáson? Akkor O-val tudsz "belépni" az ellenséges katonába és az "Ú"-val és az "Ő"-vel (úgy emléxem..) szóval így elvileg mennie kellene..
Ööö.. az volt.. újrakezdtem, nem öltem, nagynehezen megcsináltam :)
villamost viszont egy darabot sem.. viszont az nem tetszett a germánoknak amikor négy norvégmintás pulóverbe öltözött randa pacák egy horogkeresztes zászlót viselő autóval próbált közlekedni kis falujukban..
Ugye hogy zsír? :-))) Életemb egyik fő játéka, tavaly ilyenkor töltöttem le (ingyenes a Deluxe), majd miután végigvittem, eredetiben vásároltam meg a 2-ik részt. Végigjátszásos oldalról nem tudok, de kérdezz bátran, általában vannak tippjeim, tanácsaim, csak már régen játszottam az 1-el.. Sikerült túljutni az olajfinomítós pályán? Az egy elég nehéz történet egyébként, az első pálya nagyon könnyű, ez nagyon nehéz. Egy darabig csak ennél könnyebb dolgok lesznek.
Ha elakadsz, kérdezz, mert nekem öröm, ha valaki játszik ezzel :-))
Az nem Prága.. :-)) Még az elején vagy Jugoszláviában nem? Amikor el kell kötni a kis boatot. Az egy elég durva küldetés, ám egy esetben nem fognak észre venni: ha úgy jutsz el a ruhákig, hogy addig senki sem látott meg és nem dördült lövés. Akkor nyugodtan masírozhatsz, nem tudják majd, ki vagy.
nemrég szedtem elő a game-t és prágában idegbajt kapok.. minek az álruha ha mindenképpen kiszúrnak, akármit és akárhogyan csinálok??.. és a híd közelében ha kiszúrnak akkor biza mentik a hajót.. és a küldetésnek szevasz..
Hát igen :-) Én a II-ben a taktical map-val voltam így, egészen az utolsó előtti cseh küldetésig felejtő volt, nem érdekelt. Ott azonban akkora segítséget jelentett, hogy nagyon elszomorodtam, miért hagytam talonban a dologt... :-))
A reptér nagyon jó pálya, igazából csak az eleje nehéz, elindulni a teherautóval. Utána nagyon szépen lehet haladni, nagyon zsír. Én NORMAL-on nyomtam, azért, mert EASY-vel tudtam, hogy könnyen átjutok az egész játékon, HARD-ot meg nem mertem megkockáztatni, mert még a végén elmegy a kedvem a játéktól :-)) Ajánlom ezt a 2-re is
Jelentem, most, a prágai reptérnél kezdett el nagyon izgatni a távcsöves puska távcsövön keresztül történő használata, és mintegy tízpercnyi billentyűzetpróbálgatás alatt rájöttem, hogy a SHIFT+Ü esetén a távcsövön keresztül lövöldözhetek... Hogy én miből maradtam ki eddig... Lehet, hogy ha befejezem, újra kezdem, de nem easy-ben...
Na ebből látszik, hogy milyen régen játszottam ezzel a játékkal. Legutóbb (úgy 8-9 hónapja) amikor elakadtam, kaptam segítségként egy weblap címet egy topiktársunktól, ahol minden kérdésre választ kap az ember, és már elfelejtettem, hogy van ez a lehetőség... Ma jutott eszembe, hogy felesleges volt a segítségkérés, mert az említett weblapon minden megtalálható és meg is találtam a választ. Ha esetleg más is elakadna, és még nem ismerné: