Keresés

Részletes keresés

bokor Creative Commons License 2006.02.03 0 0 498

Én most bekeményítettem. Pár napja elhatároztam, hogy elegem van a széken heverő ruháiból, esténként megkérem, hogy kerüljenek a szennyesbe vagy a helyükre, ha nyávogna, hogy dehát fáradt, akkor sem hagyom magam, ott állok mögötte, amíg el nem tűnnek a cuccok...

Most hátranéztem, üres a fotel, pedig ma nem is szóltam neki!!! :-)) (azért hosszú távon nem reménykedem)

Apája azt vette a fejébe, hogy kaja után a tányérát, poharát juttatja ki a mosogatóba. Hátha még nem késő...

Előzmény: Váradi Március (493)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 497
Így igaz. A nők többsége megköveteli. De valljuk be. Nyáron nagyon előnyös.
Az, hogy egy 10 éves lány utánozza szülőket, tök természetes. Nyilván Ő sem gondolta komolyan. A borotvahabomat is felkente az arcára, mert kíváncsi!
Előzmény: Törölt nick (494)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 495
Persze. Tényleg, itt csak nők vannak?
Előzmény: sezi (492)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 493
Azt sem hajlandóak megtenni, hogy tegyenek rendet az íróasztalon. Esetleg játékot visszarakni a polcra. Olyan portörlés, arra nem is meri a mamája megkérni. Ha nálam van a lányom olyan rumlit csinál, hogy beleőrülök!
Előzmény: Szilva2 (488)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 491
Igen. Hogyne. Új kihívások, meg minden! Had ne részletezzem!
Lányom 10 lesz júniusban!
Előzmény: Törölt nick (489)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.03 0 0 488
Az én lányom bepanaszolt az anyámnál, hogy takarításra akarom fogni, és hogy én nem értem meg, hogy az neki nem megy. Azt sem tudtam hírtelen, hogy sírjak, vagy röhögjek. Végül az utóbbira voksoltam. :DDDDD
Előzmény: Váradi Március (481)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 486
Igen. Ez nem titok!
Előzmény: prtltt (484)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 485
Eddig borotváltam, kb 5 hete tépték le valami újfajta technikával. Mondjuk azóta sem nőtt ki! A hölgy az alós részeket nem vállalta, ott maradt a borotva!
Kell? Hát persze. Főleg, hogy elváltam.

De térjünk vissza az eredeti témáhaz. Igazad van. Viszont nem én hoztam fel a témát!

A lányom a minap rákérdezett. Neki nem kellene már epilálni?
Előzmény: Törölt nick (483)
prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 484

te anyagot gyűjtesz. ugye?

Előzmény: Váradi Március (482)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 482
Azóta kezdem tisztelni a nőket, mióta nekünk is kell epilálni! Alul, felül! Nehéz meló!
Előzmény: tricse (477)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 481
Az miért van, hogy a gyerekek nem szeretnek takarítani. Ha nagyobbak lesznek akkor meg pláne!
Előzmény: Szilva2 (476)
Váradi Március Creative Commons License 2006.02.03 0 0 480
Szex, Szerelem, Család! Ez a könyv címe! Ma már nevetségesnek tűnhet!
Előzmény: prtltt (458)
tricse Creative Commons License 2006.02.03 0 0 478
optimális periódus egyénileg különböző és meg kell figyelni hónapokon keresztül hogy mikor milyen fázisban van a szőr,mert például mindenkinek más a szőrnövési gyorsasága--lásd a hajnövekedést
Előzmény: ivelda (475)
tricse Creative Commons License 2006.02.03 0 0 477
minél nagyobb a szőr ugye annál jobban meg tud benne kapaszkodni a gyanta,de könyörgöm akinek szőke és nem feltűnő szőrzete van az hagyja békén----a lábad közén mit értesz? mert ha csak olyan kis helyeske fazont akarsz akkor lehet gyantázni,de ha minden szőrtől meg akarsz szabadulni akkor inkább krémet használj---a krémeknél tessék elvégezni a bőrpróbát és szigorúan betartani a használati utasítást pl.azt hogy kidörzsölődött hajlatokba tilos kenni mert tényleg bőrtelenít
Előzmény: sezi (474)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.03 0 0 476

Én kipróbáltam a lábamon azt a habot, amit pár perc után szivacsos dörzsöléssel kell lemosni. Jól begyulladt a bőröm, úgy éreztem, mintha kint lenne a húsom, kell a francnak. Marad a borotva, az nem fáj. Anyám szerint a szépségért szenvedni kell, szemvedjen, akinek 7 anyja van. Én nem felstem sem a hajam, sem a szemem, bár a szempillámat azért néha befestetem kozmetikussal, és a szemöldökömet is kiszedem, de én szedem ki, és nem engedem, hogy valami szadista állat nekiessen. Na még azt is be szoktam festetni, de csak világosbarnára, mert olyan szőke, hogy messziről nem is látszik, hogy van szemöldököm, feketét meg nem akarok, mert úgy néznék ki mint az edusószilárd.

Éljen a síszünet. Gyermekem itthon van, kértem, hogy rakjon rendet a szobájában, de most nem ér rá, mert rajzol.

Előzmény: tricse (473)
ivelda Creative Commons License 2006.02.03 0 0 475
És akkor melyik az optimális periódus?
Előzmény: tricse (473)
tricse Creative Commons License 2006.02.03 0 0 473
ja és még annyit a gyantázások tartósságáról,hogy ez attól függ hogy a gyantázás épp a szőrnövekedés melyik periódusában történik nem attól hogy milyen a gyanta---a borotválásnál egyébként minden jobb
tricse Creative Commons License 2006.02.03 0 0 472
nem dolgozom a szakmámban de a cukorgyantáról csak annyit hogy nincsenek allergiás reakciók(ami a régi,hagyományosnál se volt:)),viszont az apróbb szálakat is kiszedi---de ez a kevésbé fájdalmas kifejezés szerintem hülyeség hiszen gondolj bele nem az fáj amit rákensz,hanem ahogy a szőrt kihúzza---viszont hatalmas előny hogy lemosható,ha rossz helyre kened vagy lecseppen oda ahova nem kéne---sajna ennél többet én se mondhatok----ha nem túl drága szerintem ki kell próbálni
Előzmény: ivelda (471)
ivelda Creative Commons License 2006.02.03 0 0 471
tricse! mintha vhol azt írtad volna h kozmetikus vagy(bocs ha tévedek),ha igen, akkor szeretném kérdezni h te tudsz vmi ilyenről h "cukorgyanta" és az tényleg annyival jobb mint a másik?
ivelda Creative Commons License 2006.02.03 0 0 470

Értem, hát ezáltal tényleg nem került veszélybe.

Előzmény: tricse (469)
tricse Creative Commons License 2006.02.03 0 0 469
falazás ilyenben hogy nem mondom meg hogy ki lett osztva ez vagy az a dolgozat,ami ugye nem sikerült---az én lányom azzal lép be az ajtón,hogy hányast kapott aznap,ha egyest akkor is--erre speciel büszke is vagyok hogy én mindig tudom a jegyeket,nálunk nincs olyan hogy beszedték az ellenőrzőt:)))))
Előzmény: ivelda (452)
tricse Creative Commons License 2006.02.03 0 0 468
na erről beszéltem én is,hogy vigyázni kell a riadóztatással mert néha a tinifantázia színesebb mint hinnétek-----viszont ha baj lesz soha életedben nem bocsájtod meg magadnak hogy nem szóltál---tudod mit itt is a legjobb az egyenes út--menj oda nyíltan a szülőkhöz hogy ezt hallottad és inkább vállald be a balhézást mint hogy a hallgatás miatt később komolyabb probléma legyen---szerintem
Előzmény: prtltt (465)
ivelda Creative Commons License 2006.02.03 0 0 467
Sztem csináld ezt!Ha egy kicsit is érdekli a szülőt a dolog, akkor tuti utánanéz!
Előzmény: prtltt (464)
prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 465
a vizsgálat azt állapította meg, hogy a kislány fantáziája túlfűtött. egyébként a bátyját vádolta.
Előzmény: ivelda (463)
prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 464

most akkor tisztázzuk, mi az a névtelen e-mail. ismeretlen e-mail cím?

az én fogalmam szerint az a névtelen, ami nincs aláírva. én megnyitnék egy ismeretlen postafiókról érkező levelet, különösen ha a  tárgy úgy lenne megfogalmazva, hogy kétség sem merülne fel bennem, hogy ezt nekem el kell-e olvasnom vagy sem.

Előzmény: Szilva2 (462)
ivelda Creative Commons License 2006.02.03 0 0 463
És az az ügy pl. megoldással végződött?
Előzmény: prtltt (455)
Szilva2 Creative Commons License 2006.02.03 0 0 462

Én a névtelen leveleket egy baromi laza mozdulattal kukázom, gyakorlatilag ki sem nyitom. Ha hasonló hozzáállása van a kislány szüleinek a postaládához, akkor nem sokat segítesz egy névtelen levéllel.

Előzmény: prtltt (461)
prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 461

köszönöm, hogy leírtad, és nagyon sajnálom.

még nem döntöttem. most a kislány a családjával elutazott, biztonságban van.

arra is gondoltam, hogy bemegyek egy internetkávézóba, és írok egy névtelen levelet.

de még a gondolatra is borsózik a hátam. soha nem írtam névtelen levelet, ez annyira...

dehát mindent el kell egyszer kezdeni!

Előzmény: Törölt nick (460)
prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 458

a könyv nem unalmas. teljesen oda meg vissza vagyok soamesért. és ki nem állhatom iréne-t.

sz.sz.cs. az mi?

Előzmény: Váradi Március (447)
prtltt Creative Commons License 2006.02.03 0 0 457
pedig azt hittem juventusz az ventusz.
Előzmény: Váradi Március (446)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!