Keresés

Részletes keresés

Csülök Creative Commons License 1998.05.29 0 0 82
SÖRT!
Fáradok. Az olvírben egy jó képességü Rejtö ellenes az iránt érdeklődött, hogy 1970 óta (mióta elhajózott az Újhebridákra), jelent-e meg uj könyve a mesternek! :((((
MÉG SÖRT.
Wágner úr Creative Commons License 1998.05.29 0 0 81
Mér´kő ahhoz józanodni?

Különben is Automatik már Lyó régóta, azér´ virtuálisan digitális ez a:

SörVezeték

Na, egészségtekre, szomjazók! Bocs, én szomjazok - DE nem sokáig :)))

Gawain Creative Commons License 1998.05.29 0 0 80
Van egy nagyon különleges sör amit a Xingu (ejtsd:singu)völgybéli rezervátumban élő indiánok készítenek és exportálnak angliába. Nemrég ittam nagyon finom. Kár, hogy ez egy virtuális kocsma, különben vinnék mindenkinek ajándékba (júliusba megyek haza, egy lányért).

Egyetlen lehetőséget látok, arra, hogy Ti is megkostolhassátok, de ahhoz Wágner úrnak ki kéne józanodnia, hogy beszerelje a sörcsövet.

Csülök Creative Commons License 1998.05.29 0 0 79
Hoppá! Milyen érdekes óra van itten a helyiségben! Ezt biztos a Hopkins lopta valami igen távoli garnizonban, mert sajátos helyi időket mutat a nevem mellett! Nézd má! Délelőtt 12:30! Avagy mostan elkaptam a Wágner trip..., tri.., hármas látását? Akkor aztán jön a metál festék (mondjuk zöld), mint mikor megjegyzést tett a Melanie nevü többfokúra. Azér csak kérek még egy sört a rumom mellé!
Csülök Creative Commons License 1998.05.29 0 0 78
Színes! Géza?
Mostan akkor itten nem lehet polito.., proliti.., na jó, hukk, csaplár, lökj ide egy Wernesgrünert, de pils típusú legyen ám!
Színes Géza Creative Commons License 1998.05.28 0 0 77
Sör van épp elég itt, de a sörök fajtájáról, típusáról is nyilatkozzatok! Mert a pincér kisasszony nem tud így kiszolgálni.

Enni nem kértek semmit?
Csak azt az egyet kérem, hogy ha lehet, ne politizáljatok itt, mert a csaposnak elég fura izlése van és kipenderít minden politizálót. Még akkor is, ha épp a csaposnak tetsző pártbéli az illető.
a főcső

Bagolymondja Creative Commons License 1998.05.28 0 0 76
Csak hogy csatlakozzak a morbid italok listájához: pár hónapja Para-Kovács a MaNcs-ban viccként felvezette a mentolos sör ötletét, hogy a zöld üveges az lenne. Nos, tegnap éjjel itt Svájcországban sikerült látnom egy egyébként szemrevaló hölgyet, amint éppen két korsóval ledönt mentaszörppel kevert sörébôl. Ilyet ivott-e mán valaki?
Egyébként a svájci sör alkoholszintjét csak nagyon érzékeny műszer mutatja ki (4-5%), viszont beígértek most nekem egy 14%-os, speciális Mikulás-napi sört. AZ már valami!
Wágner úr Creative Commons License 1998.05.28 0 0 75
Na, mi a baj, sztrovacsekok? Hát szeretem én, naná, hogy szeretem. Bedönteni!

Az ízét meg nem lehet nem érezni, amikor állandójan csak ömlik, ömlik, ömlik, ömlik...
óh, de jó sokat önlik és mind befelé :)))

Csülök Creative Commons License 1998.05.28 0 0 74
Mindenkihez!
Hát itt már senki nem iszik velem. Aggódok, erősen aggódok! Szomjan fogtok pusztulni!
DEAR MR. WÁGNER !!! (Mi újság?)
Sört!
Csülök Creative Commons License 1998.05.28 0 0 73
Laci!
A sör ízét akkor is érezni ha öntöd, csak jó sokáig csináld! Jól érzi ezt a kékszakállú Wágner, higgy neki, szakember!.
Kérek is mindjárt egy mass-t (mász, ahogy a derék bajorok mndják). Lehet barna is.
Na kösz.
Laci Creative Commons License 1998.05.28 0 0 72
Na de Wágner úr, ilyen iramot diktálni.
Mi lesz az ízzel? Hogy lehet így gigakiasztva benyelni a nedűt? Én legalább rólad meg voltam győződve, hogy szereted is a sört és nem csak úgy döntöd.
Hogy mik vannak.
Nahát!

Laci

Wágner úr Creative Commons License 1998.05.28 0 0 71
Na, itt van, sztrovacsekok, ne szomjazzatok már annyit :)))

Ez nem fogy ki!

Csülök Creative Commons License 1998.05.28 0 0 70
Ez jó kis hely, csönd van, csak füstös kicsit, de se baj. És mi van a sör - unicum kombinációval? Hát itt már egy tisztességtelenségben megőszült öreg alkoholista se nincsen? (sem nem van?) Lehet unicum - sör is! Kinn a Török Szultán meg csak kavarja!
Mindíg kavarja, de sebaj itt jó, kösz az sört fel a fejjel fiúk!
Színes Géza Creative Commons License 1998.05.27 0 0 68
Helló zsoltu!
Még itt vagyok, bár köszi, hogy segítesz a kiszolgálásban.
De azért a főcső én vagyok.

Miért nem voltál katona?
a főcső

sutyerák Creative Commons License 1998.05.26 0 0 66
Színes Géza!

Nem vótá te katona 88-89-ben Szombathelyen? Hotel Garasin? Az a Színes Géza egy 64K színű nagy fasz volt (de szerettük), ha te vagy az menten mögbolondulok. Ha nem, akkor meg mit szórakozol itt velem?

sutyi

pipi Creative Commons License 1998.05.26 0 0 65
Mielőtt távoznék (mert tán csitul a polgárháború) kérnék egy feketét cukor nélkül. Jó volt itt !

Üdv:pipi

Wágner úr Creative Commons License 1998.05.26 0 0 64
Mi mindig nyerünk! Vivát! Igyunk rá! Hukk!

Csak akkor vesztünk, ha valamelyik marha (aki nem is isz) Lyól megemeli az árakat (disznó egy alak az ilyen mind és Lyól feLybe kell vágni egy korsóval vagy üveggel) - na, ez az, hogy ha más pártba álcázza magát, akkor mindig elől akar Lyárni és hí e arhiázik (vagy ilyesmi), pedig elég lenne áriáznia, mer´akkó´ csak tag lenne, mint nálunk, fő meg nincs is! No, ezt megbeszéltük, de most már iszom! Egészségtekre, nyerők!

Gawain Creative Commons License 1998.05.26 0 0 63
Annyi sört, amennyi szavazatot a MSP kapott. Remélem jó sokat, bár a pártelnök, bocsánat ilyen nincs, szóval Wágner úr karizmatikus fősztrovacsek nem tartott sajtótájékoztatót sem. Vagy én voltam olyan részeg, hogy átaludtam? Pedig biztosan tudom, hogy nyertünk, a más pártokban induló politikusok ugyanis mind tagjai a sörpártnak.
Színes Géza Creative Commons License 1998.05.26 0 0 62
Üdv néked vándor. Olyan üres volt ez a hely...
Mindenki elment politizálni a barrikádokra.
Szép.
A pincérnő alszik a pultra borulva, de szólok neki, csak mondd, mit kérsz inni?
a főcső
pipi Creative Commons License 1998.05.25 0 0 61
Jó napot.

Muszály megpihennem, künn dúl a politikai vitakőr.

Színes Géza Creative Commons License 1998.04.28 0 0 60
Sehonnai bitang ember:
rosszul tudod. Én vagyok a Nagyvilági Főcső.
Baj?
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1998.04.28 0 0 59
Te, Színes Géza !

Rosszul tudom, hogy a Nagyvilági Főcső nem ugyanaz, mint Te ?
(Bocs a személyeskedésért, de láttam egy Csukás István írta Csutak történetet és ilyen emlékeim vannak.)

Sehonnai Bitang Ember

pipi Creative Commons License 1998.04.28 0 0 58
Tisztelt Pihenni Vágyók !

Mit szólnátok ha meghívnánk a teljes PINterNeTTo-t egy italra hálánk jeléül.

pcsikvari Creative Commons License 1998.04.28 0 0 57
ZULLU!

Hát hol lennénk? Itt nyomorgunk.

Zullu Creative Commons License 1998.04.28 0 0 56
Épp csak benéztem még hazafelé mentében... Hát ti meg itt vagytok? De erre már iszunk!
Színes Géza Creative Commons License 1998.04.28 0 0 55
Te Wágner!
És mikor lehet ott beszélgetni, vagyis mikor lesz ott asztal?
a főcső
Wágner úr Creative Commons License 1998.04.28 0 0 54
Nem is aludtam, hanem most éppen berendezem a saját Kocsmámat - gondolni kell az öregkoromra is, na:))) Képzeljétek csak el micsoda Lyó dolgom lesz, nem kell annyit mászkálni mindenhová, és annyit ihatok, amennyit csak akarok. Persze, hogy honnan lesz a pija azt még nem tudom, de jó emberek mindig akadnak. Miért, hát ha más is úgy csinálja, hogy hozott áruból tartja fenn a kocsmáját, akkor nekem miért nem lehet csupa csempészholmival teleraknom? Az ajtóba meg kiállítok valami Nagy Bivalyt és az majd Lyól kidobja a hőzöngösöket és akkor nem is nagy marha lesz, hanem Moderátor! Majd felszerelem mindenféle bádoggal és plével és ettől teljesen odalesz, mert mindenkinek majd Szőrnek kell őt szólitania és erre nagyon büszke lehet. Na, ezt még kifundálom... tralala.. óóóó, tralalala (dúdolázva kitántorgok, hogy oda betántorogjak)
Színes Géza Creative Commons License 1998.04.27 0 0 53
Sajnos a hétvégén nem tudtam lejönni, kis egyéb dolog.

ZULLU: Köszönöm.

A Wágner meg biztosan alszik az asztal alatt. No megnézem.
Igen. Akkor most lehet kérni egy újabb kört?! Ki fizeti?

Zullu Creative Commons License 1998.04.25 0 0 52
Jó ide eljárni. Régebben csak pihenni jártam ide, a fáradt szemeket a füst se csípi, csak símogatja... Ráborúlni a kis asztalra, átnézni a korsó sárga fényjátékán, hosszú kortyokban, lassan kiüríteni, és még elnézni, amint elenyész lassan a hab maradéka... Végigondoltam mennyi szeméten kellett átolvasnom magam, hogy pár gondolatot találjak, aztán megnyugodva megbocsájtottam a szemétgyártóknak: hát nem jobb a békesség?! - na menjünk aludni...
Lehet hogy most visszasírom a szabad szemetelés jogát?

Mindegy. Az Isten is megáld, Szines, ezért a menedékért. Csak el ne vesszen az új szabályok közt...

Halkul a zsongás, ritkul a füst is, harmadik korsóm is kiürült. Lassan megbékülök a világgal, jó moderátorunk : üdv Neked is!

na ideje aludni menni!
jóccakát Mindnyájotoknak!
a ZULLU

pipi Creative Commons License 1998.04.24 0 0 51
Tisztelt Pihennivágyók !

Lehet hogy a lakkozás már nem segít, kéne egy új bútor. Meg egy új seprű...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!