A rogáni propaganda-szóró hálózat sok darabból áll, és csak az aktuális utasításra várnak mindig. Jó is az, ha a propaganda és a titkosszolgálatok egy kézben vannak, úgy sokkal flottabbul mennek a dolgok.
Nem mondom, hogy szar neve legyen, lehet becenév is, már akinek van.
Lehet azt is csinálni, hogy nem a saját neved alatt futtatsz egy csapatot (...), és akkor annak olyan nevet adsz, amilyet akarsz, ez egy normális dolog.
Az angol név egy magyar zenekarnak/előadónak nekem visszatetsző, ha nincs semmi angol kötődése.
Bagossyéknak pl. rendes SSY nevük van, zenélni is tudnak, emberileg is full normálisak, pojáca módra öltözködést sem láttam még tőlük, és most leszarom, hogy személyesen szeretem-e vagy nem.
A menedzsment és az előadó nyilván együtt találja ki a márkanevet, a jelentése pedig ebben az esetben "az isten által segített", így valószínűleg az ötlet az előadótól származik.
Hogy nézne ki, akár egy marketing kampányban, akár egy nagy köncerten, ha úgy jelentenének be egy jelentős fellépőt, hogy "és most következik özvegy Kropauer Hümérné született Huberlich Gizella" ?
Én ahány embert ismertem valaha, tipikus pojáca viselkedés volt a saját magának adott becenév.
Zenészek között is. Egyébként is.
Az ilyeneknek úgy szokták (szoktuk) leépíteni az arcát, hogy kapnak egy hasonló becenevet ahhoz, amit kitaláltak, de olyan jelentéssel, amit a kitaláló lát bele.
Pl. a Rákay Philippínó szerintem találó. A Rákay Philips is.
Kazáriás, Bazáriás is az.
A GwM név is szánalmas, Gino West Marky. Egy retek cigánynak. A Curtis is gyanús... A Majka az tök oké, bár nem kedvelem a csávót. De egy Majoros az simán Majka lesz a haverok között.
És milyen érdekes, valahogy mindig külföldi név lesz a saját becenév. Az menőbb. A bugrisnak menőbb a külföldi, mint a magyar - ez is sokatmondó.
Pont annyira lehet pusztán számok alapján értékelni egy kormányzást, mint pusztán jegyek alapján egy gyereket.
Van jelentősége a számoknak, rendben is vannak, de pl. nektek sem a számokkal van a legnagyobb kritikátok, hanem hogy óóóóegygé, pocakos, kolostormalac, muckacuppancs stb. Meg mindent központosít, meg alapítványoknak is ad, meg magyarkodik, és lezárja a határt, elnyomja a bubukat.