Felszólította az alkalmatlan, korrupt, hazaáruló Scholz a hozzá hasonlókat, hogy a saját állampolgáraik helyett költsenek többet Maradék-Ukrajnára, hogy legyen mit szívnia a kijevi irredentának meg az amerikai gazdáinak.
Hát ez az, hogy ha, ha ha ... Ott a "nyugdíjas" topik ami arról szól, hogy a nyuggerek nem csináltak elég gyereket, a gyerekeik meg nem csináltak elég unokát, az a kevés unoka meg ha meghallja hogy nekik azt az államadósságot kell törleszteni amit nem ők kúrtak el, abban a pillanatban széleskörben körülnéznek a kontinensen. Szvsz néhány olyan emberre lesz bízva a hiteltörlesztés akik kifejezetten arra élveznek - mindig vannak olyanok akik szeretnek másokra dolgozni. Ez persze nem ílyen élesen jön majd elő, hanem a g-generáció (18-25 évesen) komparálja a világban lévő életlehetőségeit és igyekszik a számára optimálisat választani. Hiába lesz akkor (elképzelve de nem megengedve) akár demokratikus balliberális kormány, de az édeskevés vonzerőt ad a ggenerációnak a fizetési hajlandósághoz, én meg ugyebár széttárom a kezemet hogy egy szegény de jól megérdemelt nyugger vagyok életem delén túl, kérem küldje a kormány a 14. havit különben a Fideszre szavazok. Tehát most van a kegyelmi állapot amikor fel kell markolni azt a dohányt ami jut, és amikor kell akkor szaladni. Jud Süss ide vagy oda, ez elég jó nemzeti programnak tűnik, a hitelezőknek meg leesik az álluk.