Keresés

Részletes keresés

Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.14 -8 0 67

Az is egy gesztus, hogy nekünk mint tagállamnak nem fizetik ki a szerződések szerint járó pénzeket, hogy ti jobban tudjatok orbánozni.

32 milliárd euróval tartoznak már nekünk, plusz a kerítés árának 26/27 részével, plusz egy kiadós bocsánatkéréssel.

Ilyen körülmények között nem számíthat ennél többre egy nem tagállam, pláne egy ellenséges ország, egy hibrid rezsim, választási autokrácia.

Előzmény: emp (57)
Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.14 -7 0 66

Eldöntöttük, nincs egyetértés, tehát nem kapnak.

Előzmény: Baulon (55)
emp Creative Commons License 2023.12.14 -1 0 65

a fantáziáiddal mit kezdjek?

Előzmény: N.21 (61)
MrJones512 Creative Commons License 2023.12.14 -1 1 64

""az Európai Parlament izgága kötekedőinek kiosztottunk néhány sallert" és "kokit"."

Nnomost, ezzel csak az a baj, derága doktorminiszterelnökúr, hogy az elmúlt pár évben mi magyarok egy kicsikével nagyobb kokikat és sallereket kaptunk.

Az elmaradt pénzt pótolni igyekvő elkúrt gazdpolnak köszönhető uniós átlagtól jóval nagyobb infláció, a világpiacit jócskán meghaladó "rezsicsökkentett" gázár, a nyakunkba telepített környezetszennyező akkugyárak, és efféle nyalánkságok nekünk azok a VALÓDI "kokik és sallerek", amit nem igazán ellensúlyoz az, hogy te kiosztottál néhány VIRTUÁLISAT.

Sz'al hátrébb az agarakkal, mert utólagos pöffeszkedés helyett sokkal többre mentünk volna, ha "csak" becsületesen dolgozol a magyarokért - a magyaok érdekeiért.

Előzmény: pici mici a pók (-)
N.21 Creative Commons License 2023.12.14 0 1 63

Meg ha gesztusbol elkezd az EU valakivel a felvetelrol targyalni, ugy, hogy az ahhoz szükséges feltetelek korantsem allnak meg fent, akkor onnantol barmely masik kandidalo orszag jogosan mondhatja, hogy bezzeg Ukrajnanak sem kellett hozza teljesíteni a felteteleket, akkor nekem miért kell... Es ez hova vezet majd? A totalis kaoszba... 

Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2023.12.14 -1 1 62

Nem jàr. Ehhez is ostoba vagy.

De...

A kohéziós alap is jár, ráadásul az eredeti szabályok szerint feltételek nélkül, a Covid utáni ujraíndítás meg pláne, mert az meg kölcsön, és már tartják a markukat a visszafizetés részleteiért.

Előzmény: Cookie Darlington (59)
N.21 Creative Commons License 2023.12.14 0 1 61

Aztan tavasszal meg az jonne, hogy gesztusbol gyorsan fel is kell venni őket, mielőtt eu parlamenti valasztasok lesznek. Es az gazdasagi ongyilkossag lenne az EU-nak is, meg Ukrajnanak is.

Es mi ez a velemenyterror mar megint, hogy nem valo az EU-ba az, aki ugy gondolja, hogy Ukrajna eseteben orultseg most még ez az egész? mi alapjan jó eu-s tagallam valamelyik orszag, mert ezt gondolja, es rossz, mert amazt? Tilos a sajat onallo velemeny? 

Előzmény: emp (57)
szibir Creative Commons License 2023.12.14 -1 1 60

Mégsem te vagy ott Brűccelesben demens ember . Inkább töltsd ki a főnök  kérdőívet. 

Előzmény: Cookie Darlington (58)
Cookie Darlington Creative Commons License 2023.12.14 -1 2 59

Nem jàr. Ehhez is ostoba vagy.

Előzmény: Mindenki egyéni, én nem. (49)
Cookie Darlington Creative Commons License 2023.12.14 0 2 58

Vagyis orbán becsicskult és taknyán csúszott mindent betartva. Rendesen pofán köpött titeket. Cselédek vagytok.

Előzmény: pici mici a pók (-)
emp Creative Commons License 2023.12.14 -1 1 57

egyrészt megkezdenék másokkal is, azt hiszem.

másrészt ez egy gesztus az életben maradásért küzdő ország felé.

a tagságuk még nagyon odébb van, joggal.

Előzmény: N.21 (56)
N.21 Creative Commons License 2023.12.14 -1 2 56

Mondjatok egyetlen észérvet, hogy miért kellene soron kívül most elkezdeni Ukrajnaval a csatlakozasi targyalasokat! Egyet mondjatok, ne kettőt, hármat, ötöt, tizet... egyetlenegyet!

Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.14 -9 3 54

Nem kellene Ukrajnának egy büdös centet sem adni, és ha hadiiparra akar költeni az EU, akkor európai cégeknek kellene adni ekkora pénzeket, nem amerikaiaknak.

Előzmény: Baulon (53)
Baulon Creative Commons License 2023.12.14 -11 0 53

Az USA cégrei gyártják le az ukrajnának szánt fegyvereket, így mégois kinek kéne adni az ukrajnának szánt pénzeket?

Előzmény: Eszkimóssy Károly (52)
Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.14 -9 3 52

Csak 45 milliárdot, a többi a jutalék.

Blinken mondta nemrég büszkén a matekot, 90% jut az USA-ba a Maradék-Ukrajnának nyújtandó segély jogcímén átutalt pénzeknek.

Előzmény: Mindenki egyéni, én nem. (50)
Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.14 -10 3 51

A szerződés szerint járó pénz nem zsebpénz, kisember.

A zsebpénz az az, amit te kapsz anyukádtól.

Előzmény: seymour_ (48)
Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2023.12.14 -1 2 50

A legerősebb EU-s vezetők könyörögnek Orbánnak, hogy az amerikai fegyverlobby még idén zsebre tudjon tenni 50 milliárd dollárt !

Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2023.12.14 -3 1 49

Vitya állandóan nyomja a durcit, de akkor is dühös lesz, ha nem kapja meg a zsebpénzt.

Az a pénz a miénk, minden létező jogalap szerint jár, és Brüsszel zsarolásra használja.

Előzmény: seymour_ (48)
seymour_ Creative Commons License 2023.12.14 -1 1 48

"nekünk járó brüsszeli pénzekkel"

Vitya állandóan nyomja a durcit, de akkor is dühös lesz, ha nem kapja meg a zsebpénzt.

Előzmény: Mindenki egyéni, én nem. (46)
Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2023.12.14 -1 2 47

Itt van a Patás, akire senki se kiváncsi !

Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2023.12.14 0 1 46

Ecsém....Azért ez nem semmi logika amivel ti meg vagytok áldva.

Van más logika?

A költségvetés jogosan számolt a nekünk járó brüsszeli pénzekkel, és beruházásokat, fejlesztéseket tervezett belőlük.

Brüsszel pont azért tartotta vissza, hogy látványosan visszaessen a gazdaság, elmaradjanak a beruházások meg fejlesztések...

Orbán ezt kivédte azzal, hogy alternatív forrásból szerzett pénzt és megvalósította a terveket...

Most visszaadja ezeket a pénzeket...

Előzmény: seymour_ (41)
seymour_ Creative Commons License 2023.12.14 0 0 45

Akkor meg mit hadováltok arról, hogy az EU miatt kellett hitelt felvenni? 

Előzmény: Eszkimóssy Károly (43)
seymour_ Creative Commons License 2023.12.14 0 0 44

Index: Jönnek az uniós pénzek, észhez is tért a forint

Aztán mivel a piac nem hülye szépen vissza is ugrott, mert ott tudják, hogy Orbán és sleppje fogja lenyúlni az összes lóvét.

Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.14 -8 2 43

A világ összes országa vesz fel hiteleket.

De ez hasonlóan igaz a cégekre és magánszemélyekre is.

Semmi köze ahhoz, hogy ki milyen anyagi helyzetben van.

Előzmény: Baulon (42)
Baulon Creative Commons License 2023.12.14 -9 0 42

Zavart érzek az erőben fideszes, hogyhogy kölcsönt kellett felvenni, nem erről volt szó.

Orbán:

Magyarországnak nem kell megijednie, nincs rászorulva senkinek a pénzére, megáll a saját lábán, ha nem áramolnának ezek az összegek, akkor is sikeresek lennénk.

Előzmény: lappang bokrodnak megette (40)
seymour_ Creative Commons License 2023.12.14 -1 1 41

Ecsém....Azért ez nem semmi logika amivel ti meg vagytok áldva.

Előzmény: lappang bokrodnak megette (40)
lappang bokrodnak megette Creative Commons License 2023.12.14 -1 1 40

És le merném fogadni, hogy a lóvá nagy százalékát nem a tanárok kapják.

Persze...

Vissza lesznek fizetve belőle azok a hitelek, amiket azért kellett felvenni, mert a pénzek vissza lettek tartva...

Előzmény: seymour_ (39)
seymour_ Creative Commons License 2023.12.14 0 0 39

Kinek a számláján? 3-asban írják: "Kellemes Karácsonyt a tanároknak es gazdag újévet  Mészáros Lőrinc és Tiborcz fouraknak!" És le merném fogadni, hogy a lóvá nagy százalékát nem a tanárok kapják.

Előzmény: nagyanyo5:0 (38)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2023.12.14 0 0 38

Hiszem, ha a számlán van

Eszkimóssy Károly Creative Commons License 2023.12.14 -8 1 37

Blinken elvtárs büszkén elmondta, hogy a lóvé 90%-a az USA-ba megy.

Az EU-s áruló utána büszkén mondta, hogy Európa a dupláját fogja adni "Ukrajnának", mint az USA.

De szerintem az "USA részét" is az EU fogja utalni, ha azokon múlik.

Egyszerűen átutaljuk az európai családok tízmilliárd euróit az USA-nak, hogy tegyen vele belátása szerint, költse oktatásegészségügyre, bulizza el vagy borítsa belőle lángba a világot, esetleg vegyen meg belőle korrupt afrikai vagy európai politikusokat.

Előzmény: Mindenki egyéni, én nem. (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!