Látod pont erről beszélek Mókás ostobaságokat írkálsz és utána csodálkozol hogy kinevetnek...
Na de: ma sem keltél fel hiába. Ma is tanulsz valamit.
Az első : - figyelj jól: az, hogy ha nyitsz egy topikot, akkor az ilyen fórumban előfordul, hogy mások is hozzászolnak.
Mik vannak, mi, Lala? Ki gondolná?
Nagyon felkavaró, ha valakinek más a véleménye, megértem. De hát te igazi européer vagy, hát nem, Lala?
Egyetlen topik van ezen kivül, ahol a sületlenségeid akkoriban jelennek meg, amikor ott vagyok, ez a kijevi topik
Nos, abban a topikban vagy 15 éve fordulok elő, nem gondolnám, hogy az lenne a sajátosságok, hogy butuska, nevetséges kismaki után szaladgáljak. Akik olyan bárgyúságokat írnak, hogy a modik, mint a zümmögő szunyogot, csapják ágyon a nickjeit, kábé két naponként.
Szóval nem gondold túl a dolgot, Lala . Inkább tanulj, olvass, gyarapodj.
Lala, bödületes bárgyúságokat írsz. Tehát veled vélhetőleg nem- kb kiváncsi se vagyok rád. De ha fasságokat hánysz a topikokban, akkor ne csodálkozz, hogy árkot röhögnek köréd.
Szerintem egyfajta orbánközpontú tudatbeszükülés áldozata lettél. Orbán kitakarja a teljes látómeződet.
Nem önmagában értékeled a dolgokat, hanem megnézed, árt vagy használ Orbánnak, és eszerint sorolsz be mindent.
Így nem is érdekel téged, merre megy Európa, csak az, elsöpri-e Orbánt, vagy nem söpri el. Hogy ezen kívül mit tesz, mire jut, jó-e az vagy sem - neked érdektelen részletkérdés.
Dombok - völgyek közt fexik, körben fenyőerdők. Kiváló levegő, nyugi, csönd. Van néhány kis fogadó, olyan tojásból rittyentettek nekem rántottát, mintha griffmadár tojta volna ....
A gendert csak azért említettem, mert jelképe az idiotizmusnak.
Hiba lenni beállni az áradó hülyeség fő áramlatába. Ennek ellenállni pontosan olyan ember kell, mint Orbán. Könnyen lehet, hogy ő se bírja sokáig, de egy kevésbé öntörvényű figurát már rég elsodortak volna.