Nyitotta:pici mici a pók, 2023.12.10 09:07 |
Elon Musk ezt is előre megmondta !
Nem a túlnépesedés a gond hanem a túl kevés ember. Uruguay eltűnik a fold színéről, Kínában ki van adva az utasítás, a Koreai diktátor meg sírva "könyörög a nőknek (délen se jobb a helyzet). Az itthon meg ugye a KSH mar régen felmerte hogy csak baj van abból ha a no tanul mert akkor nem szül.
Dehogynem, az az egyik pillére egy nép, egy nemzet nagyságának. Minden létező dolog az embereken alapul: ők az alkotók, a fenntartók és a fogyasztók is.
A nagy népek lényegesek, a kicsik lényegtelenek. Ennyire egyszerű.
"Hungarisztánban aztán tényleg minőségre és nem mennyiségre megy a magyar"
Főleg Északkelet-Magyarország valamely településén, a Dankó Pista utcában. Vagy említhetnénk fővárosunk egyes lepukkant kerületeit is. De az aluljárókban meghúzódó szerencsétlen hajléktalanok tömegei sem a minőséget szimbolizálják - bár hallottam már diplomás hajléktalanokról is.
Gyakran vagyok türelmetlen.Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak. Mintegy húszféle ételt főzök felváltva, a séták közben máshol jár az eszem, sokszor nincs türelmemminden bogárnál, virágnál megállni, lehajolni. Esténként könyvből mesélek, sokszor csak ülök a gyerekek mellett, és nincs türelmem a valódi játékhoz. Unom a bárgyú mesekönyveket, szeretnék két mondatot úgy váltani egy felnőttel, hogy nem szakít félbe senki, és minden vágyam csukott ajtó mellett pisilni. Szeretném hasznát venni a két diplomámnak, a négy általam ismert idegen nyelvnek, az élettapasztalatomnak.
Illetve ha ez asok kis pufi vezető több gyereket akar, akkor egyszerű a módszer: kevesebbet kéne lopni! Úgy adják elő magukat, mintha gyereket nevelni nem lenne anyagi kiadás. Persze a stadionokat nem lehet megnyirbálni, mert azok kellenek. Oda északra a világ legnagyobbja, ide Európába meg a sok kicsi. Csak ezt mindegyik pufi diktátor elfelejti.
Érdekes módon az egyiknek se jut eszébe, hogy az iskolarendszerét a szülő nők igényeihez alakítsa. Teszem azt a terhesség/szoptatás ideje alatti távoktatás lehetősége, a kötelező megjelenések idejére megfelelő bölcsőde, meg efféle badarságok.
Pedig hát kurvára előnyös lenne mindenkinek, ha a nők már legalább egy gyereket az előtt letudnának, hogy kilépnek a főiskoláról.
Nem vagyunk iszlám ország. Még akkor sem ha Orbean szeretné. Sőt, Hungarisztánban aztán tényleg minőségre és nem mennyiségre megy a magyar. Csak a pénz számít, a magyar el fog fogyni, de ezt nem lehet politikai pattogással helyre rakni...:DDDD
É-Korea eleve külön sztori, mert ott éhezés ÉS rend is van. Tehát ha nem nő a népszaporulat, akkor letérhettek az Igazi Kommunista Útról, szóval csak adhatják parancsba a több gyereket. Ha pedig az sem megy, akkor ciki van, mert talán nem a kommunista út a legmegfelelőbb...:DDDD
Jó, az senkit nem érdekel, hogy Laca meg Viktor mit akar. Eleve csajokkal van tele a kormány mert csak ők bírják a főni baromságait. Matolcsy, Varga, mindenki húz el a francba. Ha pedig egy nép nem szaporodik, akkor kedves főmuftiknak kellene magukba nézni, hogy mit kúrnak el, de hát az milyen már. Illetve mondom, nem a népszaporulat adja a nép lényegét, szóval nem értem mire fel megy a sírás, mert attól hogy többen vannak még nem lesz jobb. Tehát álmegoldást kínálnak egy valós problémára. Az igazi probléma inkább az, amiről én írtam, hogy illegális bevándorlók foglalnak el európai országokat, mert nincs aki megállítsa őket. Az az igazi probléma.
de ertsd mar meg ez nem a migrancsokrol szol! KINA nem enged be senkit, KOREA se (eszaki részét ugye emliteni se kjell ez ugyben), de meg JAPAN se.
De a gazdag arab államokba sincs bevándorlás.
Ez arról szol amit Orbán is akar (es Akos meg Kover laca kimondta) hogy a magyar no szüljön meg nevelje a gyereket a nemzetnek meg végezze a házimunkát, majd a ferfiak elvégzik a fontos dolgokat.
Ok, viszont a lényeg még ezen kívül az, hogy nem kell beengedni mindenkit. Vagy ha beengedjük, akkor nem szabad nekik azonos jogokat biztosítani. Azaz apartheid. Mondjon bárki amit akar, az működött. Ha nincs határvédelem, illetve a "jövevényeket" először jutalmazzuk, utána munkára fogjuk, az nem fog sokmindent elérni. Szülhetsz te vagy a párod akármennyit, az egész világot semelyik ország nem tudja túlszaporodni. Meg azért pl a németekre sem azért pakolják rá azt a rengeteg migráncsot, mert elöregszik a lakosság, könyörgöm. Éppen emelik a nyugdíjkorhatárt. Azért pakolják rájuk, hogy ne kezdjenek el háborúzni.
Relatív hogy mi a jobb. A világ leggazdagabb állama, ami a legbiztonságosabb is, legtisztább, legjobb oktatással stb speciel a világ túlvégén van, nem Nyugat Európában (oke az angoloknak volt valami közük hozza. Aztán mégis Anglia lefele megy, ok meg folyamatosan feljebb)
A világ legboldogabb országa nem ok, de az is ott van nem messze északra tőlük. :-)
Miert? Mert ki tartja el az öregeket, ki végzi el a munkát? AI majd segít sok dologban de kétkezi munkát az sem kepes. Kina es Korea sem amiatt aggodott hogy jaj nem lesz jólét a népnek, de meg amiatt sem hogy jaj nem lesz elég katona.
Na mindegy, itt nagyon elbeszélünk egymás mellett. Én is azt mondom, hogy az, hogy szülésre kényszerítik a nőket az nem old meg semmit. Egyszerűen a (nyugat)-európai népek jobbak még akkor is, ha kevesebben vannak. Aztán volt egy kis bajuszos festő, aki ebből politikát csinált és azóta ezt nem lehet hangoztatni.
Mellesleg az egész emberi tortenelem arről szolt, hogy az állam nem tamogtatta es mégis fejlődött az emberiség, nem hajléktalanok gyulekezete!
ha igazad lenne akkor a kommunizmusban 10 gyereke lett volna mindenkinek mert az állam támogatta. Az USA-ban mai napig álmodoznak olyan juttatásokról ami a kommunizmusban adott volt.
De nézd meg a leggazdagabb államot a világon! Állam támogat mindent, világ legjobb oktatasi, egeszsegugye es nem szülnek a nők ott sem, a lakosságot a vendégmunkasók tartják el mert helyi ott nem épít semmit a trópusi hőségben, mind pakisztani, bangladesi. Illetve cseledet tartanak hogy az öregeket ellássa, meg otthoni munkát elvégezze stb.
Nem tudom mit hadoválsz, de a tény továbbra is az, hogy Afrikából jönnek ide, nem pedig fordítva, pedig egy-egy afrikai ország lakossága annyi mint Európa teljes népessége. Ha a népszaporulat jólétet hoz, akkor miért van ez így?
Agrár ország az a lényeg. a vidéki parasztnak itthon is ezt volt, kell a kétkezi segítség meg aki majd öregkorban életben tartja. Azért volt sok gyerek (meg persze mert meghaltak gyerekbetegségben).
Kína a saját polgárait használja előretolt helyőrségeknek, mert tetszik-nem tetszik, de terjeszkedni emberekkel lehet, nem gépekkel
Nem. Az India!!
Kína kémeknek használja az külföldre ment polgárait. Tanuljanak el mindent és hazatérve majd lemásolják, alkalmazzak. Az India bevándorlók nem. Lasd anglia stb.
Nocsak, Kína az egykézés után a terjeszkedés útjára lépett?
Ebből is látszik hogy az ember nem tudja a természetet felülírni csak mocskos népirtó diktatúrával (mit a maoista volt, meg a talib stb)
Egykezes azért kellett mert különben százmilliók haltak volna éhen és abból meg Kínában is forradalom lett volna. Majd nézd meg Indiat hogy mi lesz, mert ma mar ok a legnépesebbek! ja nem kell mert ott is csökken a népesség ahogy no az eletszinvonal.
Most meg az a gond, hogy annyira a gazdasági fejlődést nyomtak hogy mar nincs elég munka.
Amit különösen tragikussá tett hogy az élettartam meg rohamosan nőtt és nincs aki a nyuggereket eltartsa (itthon is Nyugdíjkatasztrófa közelít)
Egyébként meg ha csak a mennyiség számítana, akkor az afrikai országok meg Kína jóléti államok lennének, Európa meg egy nyomortelep. Mégis nagy népességű országokból jönnek Európába, nem pedig fordítva.
Kína a saját polgárait használja előretolt helyőrségeknek, mert tetszik-nem tetszik, de terjeszkedni emberekkel lehet, nem gépekkel. Így akarnak világuralomra törni, és erre jó esélyük van. Nekünk elsősorban a Kárpát-medencei hazánkat kellene belaknunk, de nem értem, hogy ehhez miért kellene a nőket másodrangúnak tartani kevesebb fizetéssel és az oktatástól való elzárással? Miért üti a kettő egymást?
Biztosan vannak olyan jóléti országok a Földön, ahol megbecsülik a nőket és a demográfiai helyzet is jó.