Nem tudjuk, mekkora Ukrajna, nem lehet olyan ország a NATO tagja, amely háborúban áll, és nem tudjuk, mekkora
a területe, jelentette ki szeptember 29-én Orbán Viktor miniszterelnök a kormányülésen a Karmelita Kolostorban. Erre az ukrán barátaink dühösen reagáltak, azt mondták, a területük a nemzetközi jog szerint változatlan, én meg erre azt mondtam Zelenszkij elnök úrnak, hogy a valóság az, hogy Ukrajna 20%-át az oroszok ellenőrzik, és a békéhez ezt el kell fogadnia,
ne Brüsszelre hallgasson, mert akkor nem lesz béke.
mondta Orbán.
Már csak annyi hibádzik, hogy megmutatod, melyik a gusztustalan beszólás, pláne a muszkaszopó szövegedhez képest. Persze ha megnyugtató módon bizonyítod, hogy muszkaszopó körnxezetben szocializálódtál, mivel rajtatok ment keresztül először a második ukrán front., én szívesen veszem úgy, hogy nálatok ez nem számít durvának, mivel a napi rutin része.
Nyilván egyszerűbb lenne minden ilyen muszkaszopó szöveges szellemi toprongyot egyből elküldeni oda, ahová való, de hát nálam első körben még az ilyen párosujjúak is kapnak egy lehetőséget.
Ha ilyen rosszul viseled, hogy egy polfórumon nem nyelik be szó nélkül a szopásos mocskaidat, keress magadnak más elfoglaltságot, mert így előbb-utóbb agyvérzés fog végezni az agyrágó bogaraddal.
Zselénszki arcának a méretével egyenesen arányos Maradék-Ukrajna mérete.
Nemrég még elvárta volna, hogy a Zorbán személyesen vigye el neki "Kijivbe" az EU- és NATO-csatlakozási dokumentet aláírásra, most meg már Buenos Airesig fut utána a büdös pulóverében előretolt kézzel, hogy felkérdezze, hogy utazott.
A balliberális úgy védené meg őket, hogy nem ad nekik állampolgárságot, hogy nyugodtan az avgyejevkai lövészárokba lehessen hurcolni őket.
Úgy védené meg őket a balliberális, hogy nem áll ki a nyelvhasználati joguk mellett, mint ahogy a marosvásárhelyi magyar polgármesternek is románul gratulált a momentános segggdugasz.
Úgy védené meg őket a balliberális, hogy lerohasztja Magyarországot az ukrán revizionistákba öntött százmilliárdokkal, aminek az lenne a vége, hogy a Kárpátalját is szanaszét lövik az oroszok.
"MárkiZay azt szerette volna, hogy megvédjük a Kárpátaljai magyar kisebbséget!"
Milyen módon?
Mert én azt szeretném, ha Kárpátalja visszakerülne a magyar anyaország határain belülre. Csakis ez jelentené az ottaniaknak a teljes anyagi-fizikai-kulturális biztonságot; ezt akarták már 1991-ben elérni, amikor népszavazás útján fejezték ki az Ukrajnával való kényszerkötődés lazításának óhaját.
MárkiZay azt szerette volna, hogy megvédjük a Kárpátaljai magyar kisebbséget! - Balliberális a kettős állampolgárságról szóló népszavazás óta okádik a határon túli magyarokra, mivel a Patás potenciális szavazóit látja benne. Így ez a felvetéseid olyan spekuláció aminek nem sok a valóságtartalma.