" A ChatGPT az indulását követő egy öt nap után már 1 millió felhasználója volt. Összehasonlításképpen: a Facebooknak ehhez 10 hónap kellett, a Netflix-nek 41 hónap. Ez mutatja milyen radikálisan új dologról van szó. "
Off: az ilyen inkompatibilis fejlesztések miatt hiszik azt az emberek, hogy minden programozó f@szf€j. Pedig ez csak 'ötkilences pontossággal' igaz (99.999%).
Nekem meg nem az okoz gondot per pillanat, hogy nem jó lenne, hanem az, hogy a ChatGPT-én belül megjelent egy új opció: GPT gomb, és nem értek belőle semmit !
Bemásolom neki a compiler hibaüzenetét, semmit se jelent neki, megint leírja ugyanazt a kódot ugyanúgy, ugyanazokkal a hibás (régi library-hez tartozó) sorokkal, meg egyetlen sorral az újból, az az egy jó, amit a szájába rágtam.
Nem érti, mit csinál, még annyira se, hogy ne keverjen különböző könyvtárból sorokat. Ehhez nem is kellene különösebb megértés, vagy egyik, vagy másik.
Egy abszolút minimális, pár soros kód, a gyártó alap csomagjának alkalmazása (pédák a csomagban helyes használattal természetesen), mégse megy.
A neten talált régebbi kódot valahol, azt akarja eladni.
Kár, mert hasznos lehetne, ha nem nekem kell összeszedegetni az ilyen alap dolgokat - de így semmit se ér.
"I apologize for the confusion. Based on your feedback and the updated ESP32 API, let's correct the code to match the latest function signatures.
Here is the corrected code that should work with the updated ESP32 timer library:"
De esze semmi, azt az egy első hibás sort átírta 1 argument-re, aztán használt olyan metódust, ami csak a régiben van, az újban meg nincs, meg másik olyat a régiből, ahol nem jó az argument-ek száma.
A hiba oka, hogy a timerBegin() csak egy argumentet fogad, ez meg 3.
Én tudom, miért van (az Espressif újabb libraryt adott ki, megváltoztatta). Ő meg talált egy régi példát és bemásolta nekem.
Leírom neki ezt, többször, többféleképpen. Nem érti, elnézést kér, és bemásolja ugyanazt a kódot ugyanúgy. Egyáltalán nem veszi a lapot.
Az egy dolog, hogy nem tud az újabb változatról. De leírom neki, mi a baj, a compiler hibajelzését is bemásolom, többször próbálom elmagyarázni, és mégis leírja ugyanúgy, 3 argumenttel, a régi library szerint. Nem tudja, nem érdekli, nem értelmezi, amit írok.
Szakértők szerint ezzel még jobban támogatják azt, hogy nonprofitból kereskedelmi céggé válnak. Ez elméletben egyszerűsítheti a fejlesztést, és marad az elszámoltathatóság.
Az iPhone-felhasználók MI által generált emojikat, és minden eddiginél több alkalmazás-testreszabást kaphatnak az iOS 18 segítségével. Mark Gurman szerint az MI-integráció okosösszefoglalókat is hozhat az értesítésekhez és a weboldalakhoz.
Az "Az openai fizetős api kulcsot ami felturbózza a képességeket" meg ennek az ChatGPT AI által generált fizetős emoji hátuljába dughatod fel !
Erre is az AI fog válaszolni, ha kifizetsz 12 AI-batkát. (Természetesen nem az ingyenesen elérhető "file" utility funkcionalitását fogják pénzért árulni, az etikátlan lenne.)
Még a másolás-beillesztést is fokozni tudja a mesterséges intelligencia – a Windowsban már működik
én: csak egy kisebb formátum választási listát mutat fel
ne örülj /:
A rossz hír, hogy az AI-varázslat nincs ingyen, ugyanis OpenAI API krediteket kell vásárolni hozzá, és csak akkor működik, ha hozzáadunk egy OpenAI API kulcsot az eszközkészlethez. A fejlett beillesztés többi képessége viszont enélkül is használható, miután engedélyeztük a PowerToys beállításaiban.
És ekkor az OpenAI ellen irányuló bírósági perek alaptalanok, hiszen a ChatGPT AI a saját bevallása alapján őt egy másik entitás készítette ! Most biztosan nevettek, de az ügyészek és az alkotmánybíróságoknak kötelező minden feljelentést, mindent az ügy hoz tartozó tényt komolyan kezelni !
Hát igazán kíváncsi vagyok, hogy mi fog kiforrni ebből ?