Nem vagyaok egy "jaaj az elszakitott magyar testvéreim, debizony Ukrajnagyötörte és gyötri most is az ottani magyarokat
nAPOKBAN ÉPPEN NÉZTEM A sPECTRUM TV-T. iGENCSAK RÉSZT VETTEK AZ UKRÁNOK A ZSIDÓÍRTÁSBAN. Jellemzően csak Einsatzgruppe-t irnak, de igencsak sok egység ukránokból állt, nem beszélve a románokról
Most visszakérdezhetsz hogydehát a SZU Magyarországon. Igazad van, finoman szólva mégsem szimpi nekem Ukrajna, különösképpen Zelenszkij követelőzés stílusával
Nem kötelező, ettől még nem én vagyok itt az egyetlen akinek hányingere van azoktól akik a magyarokat többször is leigázó, magyarok tízezreit elhurcokó oroszokat nyalják csontig.
És most elengedtünk egy halom embercsempészt, pedig akár Wagner II-őt is kiállíthattunk volna belőlük, vagy jópénzért eladhattuk volna őket Oroszországnak
Nem emlékszem köpködésre, de olyanra igen, hogy az ukránok köpködtek minket, meg olyanra is, hogy te köpködsz minket.
Mondjuk ahhoz képest, hogy pár perce még arról álmodoztál, hátha eltörölnek minket az ukránok a föld színéről, cuki ez az érzékenykedésed az úgynevezett köpködés miatt.