A Benelux államok mintájára - mi magyarok, csak magyaroknak - alapítsunk nyugat Európa tengerpartján egy luxus mini államot, ahol az államnyelv az új-magyar lesz !
NEM rossz otlet csak nem tudod megvalositani persze vehetsz egy draga palotat brusszelben de csak nevetsegesse tenned hazamat HungarLux LUX LUXEMBURG egy torpe de atkozottul gazdag orszag ez se tudunk lenni ahhoz tul nagyok vagyunk 93 ezer nmegyzety kilometer
Elolvastam, szeretem a Wikipédiát olvasgatni, mert utána úgy alszok mint a bunda !
Ott arról van szó, hogy 3 kis királyság társult egymással . Hát mi is beállhatnánk oda negyediknek, csak úgy hogy ők maradnak hármasban, mi meg párban a hármasukkal és velünk .
És az a HungarLux lenne Magyarország luxus kivitelben ♥
"Ha király lennék, elsősorban Albániát vásárolnám meg."
Sőt ! Albániához még némi jogunk is társulna. Ugyan kevesen tudják, de lényeges és fontos tény, hogy a
két világháború között, 1938. áptilis végén Zogu, akkoriban Albánia királya feleségül kérte-vette Apponyi Geraldine magyar grórnőt, az ismert tudós - politikus, gróf Apponyi Albert unokahugát. Kettejüknek nem-sokára Leka nevű fiúgyerekük szüéetett, aki hercegi rangban Albánia trónörököse lett, Ha jól emlékszem,
nem is olyan régen avatták fel Geraldine anyakirályné szobrát Tiranában, ahol az imént hivatkozott Leka
herceg és családja is megjelent ezen az ünnepi szoboravatáson.
Le is szólta Kadhafi a belga királyt mikor nála járt, és viccesen közölte vele hogy könnyű neked csak két törzs közt kell rendet tartanod, nekem otthon libiában 27 van.