mzp csak azért beszél a kereszténységéről, mert ezzel mutat rá a fidesz hülyeségeire.
Foglaljuk össze:
MZP azért beszél kereszténységről, azért zsidózik, buzizik, cigányozik, beszél permanens ostobaságokat, mert ezzel mutat rá a fidesz hülyeségeire. Én azért ballibék helyében ezt minden mondata után megjegyezném, kvázi ceterum censeo üzemmódban, mielőtt valamelyik híve azt hinné, hogy egyszerűen csak egy ostoba majomparádé.
saccolni azert tudok az elozetesben toltott ideje 10 ev korul lehet MAXIMUM de lehet hogy csak 5-6 ugyhogy serules nelkuli molotov koktelert ulne 10-12 evet ismetlem molotov koktelozni tilos de az itelet NEM NORMALIS raadasul az eset 2006 16 ev telt el es az elozetesben toltott sok ev SZINTEN BORTON egy rendorsegi priccs talan meg rosszabb mint egy "komfortos" borton cella arra gondolok hogy a bortonben van sajat wc cseszed es mosdod ha jol tudom ugyanis sose voltam ;lecsukva
minimum fel orat gugliztam hogy mennyit volt elozetesben budahazy de semmi eredmeny tobb mint erdekes hogy 17 evet kapott amikor gyilkossagokert se adnak annyit SOKSZOR mintha mindenki meg lenne bolondulva nem mentegetni akarom ha tenyleg dobott molotov koktelt szocik hazara de SERULES NEM VOLT
lassan mindenki megbolondul aprilis 3 miatt de a 17 ev durva mennyit volt elozetesben mert ha mo0ndjuk 2010 -tol akkor 5 vev maradt ha meg elobb kerult elozetesbe annyi se valoszinuleg a 13 evet azert sulyosbitottak mert ha az marad akkor azonnal ki kellett volna engedni ?????????? juj devu8talok minden birosagot 3 valoperem volt mindegyikben szoptam anyagilag