Keresés

Részletes keresés

Az igazi Vitobácsi Creative Commons License 2022.03.18 -1 1 17

Amúgy én rühellem, mint a szart, de nagyon megmérték.

Előzmény: Nadapi (16)
Nadapi Creative Commons License 2022.03.18 -1 1 16

Terrorcselekmények elkövetéséért tizenhét évi fegyház büntetésre ítélték.A tárgyaló termet csoszogva kéz és lábbilincsben hagyta el!

jegyzőkönyv kedvéért Creative Commons License 2022.03.18 -2 1 15

kocka alakú robot 

mzp csak azért beszél a kereszténységéről, mert ezzel mutat rá a fidesz hülyeségeire.

Foglaljuk össze:

MZP azért beszél kereszténységről, azért zsidózik, buzizik, cigányozik, beszél permanens ostobaságokat, mert ezzel mutat rá a fidesz hülyeségeire. Én azért ballibék helyében ezt minden mondata után megjegyezném, kvázi ceterum censeo üzemmódban, mielőtt valamelyik híve azt hinné, hogy egyszerűen csak egy ostoba majomparádé.

Előzmény: kocka alakú robot (6)
Az igazi Vitobácsi Creative Commons License 2022.03.18 0 0 14

Majd a fideszes kúria változtat. Ha nem, akkor lebukott, hogy a fidesz sorosista libsi.

Előzmény: Kormányváltó hangulat (1)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.18 -1 2 13

lehet itt bírózni, de a tisztánlátás miatt:

mennyit kért az ügyész ?

kijevesleveske Creative Commons License 2022.03.18 -4 1 12

saccolni azert tudok      az elozetesben toltott ideje 10 ev korul lehet MAXIMUM          de lehet hogy csak 5-6        ugyhogy serules nelkuli molotov koktelert ulne 10-12  evet       ismetlem     molotov koktelozni tilos de az itelet NEM NORMALIS          raadasul az eset 2006         16 ev telt el   es az elozetesben toltott sok ev SZINTEN BORTON   egy rendorsegi priccs talan meg rosszabb mint egy "komfortos" borton cella    arra gondolok hogy a bortonben van sajat wc cseszed es mosdod       ha jol tudom   ugyanis sose voltam ;lecsukva   

Előzmény: kijevesleveske (8)
kijevesleveske Creative Commons License 2022.03.18 -2 2 11

bolond orszag a mienk IS

Előzmény: Fenyőssy Gábor (10)
Fenyőssy Gábor Creative Commons License 2022.03.18 -3 1 10

A momentumos köcsög, aki füstgránáttal hajigálta a rendőröket, konkrétan nem kapott semmit.

kijevesleveske Creative Commons License 2022.03.18 -2 0 9

en meg tuntetni se mennek soha ugyhogy nehogy ram tamadjatok ha kerhetem

kijevesleveske Creative Commons License 2022.03.18 -3 1 8

minimum fel orat gugliztam hogy mennyit volt elozetesben budahazy de semmi eredmeny          tobb mint erdekes hogy 17 evet kapott amikor gyilkossagokert se adnak annyit SOKSZOR        mintha mindenki meg lenne bolondulva   nem mentegetni akarom ha tenyleg dobott molotov koktelt szocik hazara de SERULES NEM VOLT

Fenyőssy Gábor Creative Commons License 2022.03.18 -3 1 7

Ja, akkor nem igazi keresztény a vásárhelyi messiás, hanem csak kampánykeresztény?

Előzmény: kocka alakú robot (6)
kocka alakú robot Creative Commons License 2022.03.18 0 2 6

mzp csak azért beszél a kereszténységéről, mert ezzel mutat rá a fidesz hülyeségeire.

míg a fidesz azért kereszténykedik mert egyszerű üzlet ez neki, a hozzád hasonló bulvárkeresztényeket fogják meg ezzel. sikerrel.

a háttérben hallatszik egy semjén és egy németsanyi röhögés

Előzmény: Fenyőssy Gábor (5)
Fenyőssy Gábor Creative Commons License 2022.03.18 -2 1 5

Már lassan azok lesztek, annyit kereszténykedtek a kapitányotokkal együtt.

Előzmény: Jaka46 (4)
Jaka46 Creative Commons License 2022.03.17 -1 3 4

Ha ő hazafi,akkor én vagyok a római pápa.

Előzmény: Fenyőssy Gábor (3)
Fenyőssy Gábor Creative Commons License 2022.03.17 -4 0 3

Tisztelet a hazafiaknak!

Szabadságot Budaházynak!

kijevesleveske Creative Commons License 2022.03.17 -5 2 2

lassan mindenki megbolondul aprilis 3 miatt de a 17 ev durva      mennyit volt elozetesben    mert ha mo0ndjuk 2010 -tol akkor 5 vev maradt ha meg elobb kerult elozetesbe annyi se       valoszinuleg a 13 evet azert sulyosbitottak mert ha az marad akkor azonnal ki kellett volna engedni ??????????    juj devu8talok minden birosagot  3 valoperem volt mindegyikben szoptam anyagilag

Kormányváltó hangulat Creative Commons License 2022.03.17 -3 3 1

Ballib befolyású bíróság megpróbál Fidesz szavazatot áttolni Mi Hazánhoz, hogy hátha ezzel a moslékot jutattja hatalomhoz.

Budaházy észrevette ezt és ezért kérte, hogy szavazzunk Fideszre.

Kormányváltó hangulat Creative Commons License 2022.03.17 -3 0 0

0év kellene

kijevesleveske Creative Commons License 2022.03.17 -2 1 topiknyitó

14 ev helyett 17 ev letoltendo borton       mi folyik itt ?  telex.hu 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!