Run like hell
2024.12.12
-1 0
1947
Nem fogod megérteni, mert középiskolás fizika kellene hozzá, azt meg neked még sohasem sikerült felfognod.
Nálad az erők egyensúlyának keringés a következménye meg ehhoz hasonló hülyeségeket szoktál hablatyolni.
Előzmény: destrukt (1946)
Construkt
2024.12.12
0 0
1945
"Miért nem? "
Mert egy középpontban lévő láthatatlan nagy tömeg nélkül ezek a pályák ellenkeznek a Newton törvényekkel.
Te persze ezt se tudod kiszámolni, így aztán nem is tudsz róla.
Előzmény: destrukt (1931)
destrukt
2024.12.11
0 1
1942
Éppen azért nem nevezem meg, mert respektálom.
Ugyanis nem kértem a hozzájárulását, hogy ide kiírjam a nevét.
Előzmény: pk1 (1941)
pk1
2024.12.11
0 0
1941
Talán tudnom kéne, hogy melyik pozícióra gondolsz a sok közül?
Ha respektálod, akkor tiszteld meg azzal, hogy megnevezed. De előre szóltam: nincs olyan személy, aki a definíciónak is megfelel és téged is igazol.
Előzmény: destrukt (1940)
destrukt
2024.12.09
-1 0
1940
Már megint csak hablatyolsz.
Az előd azt jelenti, hogy aki előtte volt pozícióban.
Ha pedig mindet tudod, akkor minek írsz olyan butaságot hogy: "Akárkire is gondolsz"
Vagy egyetlen egyből nem tudsz választani?
Szóval itt te égsz, de nagyon.
Előzmény: pk1 (1938)
Construkt
2024.12.09
0 1
1939
"csakis a te égéseddel végződhet. "
Égne, ha volna benne éghető anyag
De hát csalánba nem üt a ménkű.
Előzmény: pk1 (1938)
destrukt
2024.12.09
-1 0
1935
Megint butaságot beszélsz.
Én képben vagyok, csak tőled akartam hallani a különös pályákról.
Mert szerintem te nem vagy képben.
Ahogyan azt sem tudod, hogy ki volt Mizser Attila elődje.
Előzmény: pk1 (1934)
destrukt
2024.12.08
-2 1
1929
A csillagászok azt hiszik, hogy keringeni csak egy nagy tömeg körül lehet.
Pedig a kettős csillagok is a közös tömegközéppont körül keringenek, de ott nincs semmilyen égitest.
A galaxisok közepén sincs semmiféle égitest.
Mesebeli feketelyuk meg pláne nincs.
destrukt
2024.12.08
-2 0
1927
A csillagászok nem látják a legfontosabbat, amely létrehozza az égitesteket, és működteti az egész világegyetemet. De még elképzelni sem tudják.
Mert ha el tudnák képzelni, akkor ők is megfejthetnék azt a nagy talányt, hogy mi van a galaxisok középpontjában.
Nem a kitalált feketelyuk, az egészen biztos.
Előzmény: destrukt (1924)
destrukt
2024.12.07
-1 0
1924
Egyrészről kitalálnak mesebeli dolgokat, amelyek nem léteznek. Feketelyukak, fehérlyukak, féreglyukak, sötét anyag, sötét energia.
Másrészről nem látják a legfontosabbat, amely létrehozza az égitesteket, és működteti az egész világegyetemet.
Vajon mi lehet az, amiről beszélek?
Construkt
2024.12.07
0 0
1923
"Amit pedig nem látnak, arról azt gondolják, hogy nem létezik. "
Ez vagy te, amikor körömszakadtáig tagadod a fekete lyukak létezését. Pusztán, mert nem látod őket.
Előzmény: destrukt (1920)
Elminster Aumar
2024.12.06
-1 0
1922
"A csillagászok azt hiszik, hogy minden, amit az égen látnak, az valóban ott van." Ez nem nagy kunszt. Amit az égen látunk, az ott van az égen. Eleve ezért látjuk ott. Persze ez így eddig csak tautológia. A lényeg, hogy a látott (vagy mért) dolgokat fizikailag helyes modellel magyarázzuk meg, vagy ótvar szemét kitalált hibás hülyeséggel."Amit pedig nem látnak, arról azt gondolják, hogy nem létezik." Még szerencse, hogy ilyen hülyeséget egyetlen csillagász se mond. Ez csakis a te tudatlan tévképzeted lehet. Hiszen például a sötét anyagnak éppen az a megkülönböztető tulajdonsága, hogy semmi módon nem látható. Csak következtetni lehet az ottlétére a más látható dolgok viselkedéséből. Tehát a csillagászok bizony létezőként kutatják a nem látható dolgokat is, mivel sokkal rafináltabbak a tájékozatlan talpas közfórumozóknál.
Előzmény: destrukt (1920)
destrukt
2024.12.06
0 0
1920
A csillagászok azt hiszik, hogy minden, amit az égen látnak, az valóban ott van.
Amit pedig nem látnak, arról azt gondolják, hogy nem létezik.
Mindkét esetben tévednek.
Előzmény: destrukt (1918)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!