Én pedig azt mondom néktek: Valaki elbocsátja feleségét, paráznaság okán kívül, paráznává teszi azt; és aki elbocsátott asszonyt veszen el, paráználkodik.
Máté 5,43
az utcán nem tudnak véletlenszerűen kiválasztani embereket, hacsak nem rabolják el őket. ugyanis az emberek tudnak nemet mondani. tehát akik elmennek egy kutatásra, csak a nemek közötti kutatási alanyként valós szereplési hajlandóságról adhatnak eredményt, hogy akik elmentek, milyen IQval rendelkeznek. értelmesebb ember el sem megy ilyenre. engem soha senki nem kérdezett meg, semmiben, és millió ember van ezzel így. nagy ész kell ám ahhoz, hogy rájöjj, hogy a kutatási alanybázis önmagában egy szelekció eredménye. aztán az IQ mérés folyamata is tele van hibafaktorral, rossz kiindulási alapokkal.
az egyébként is bizonytalan hátterű kimutatások eredményei, még ha igazak lennének sem a te egyéni eredményeid. te nem leszel attól okosabb a női átlagnál, hogy pár férfi okosabb náluk (bár szerintem nem).
talán azért van ez, mert a férfi tud csak hibázni egy házasságban, a nő nem. ha a férfi a feje a házasságnak (de én kifejezetten belső, egy személyen belüli ffi női minőségekben értem), akkor ha a házasság tönkremegy, az a férfi hibája, mert nem tudta menedzselni. eleve a házasságban ebben az értelemben a nő passzív. és minden vallásban a női minőség passzív, az aktív férfi minőség ügyködéseinek elszenvedője, vagy tárgya. a női minőség olyan, mint a víz, amerre rés van, azt megtalálja, vagy kimossa, és úgy lel rá új utakra. A ffi principium meg ezeket az új utakat integrálja, értelmezi, birtokba veszi. A ffi képtelen új utakat felfedezni, erre csak a nő képes. A nő ezeken végighalad passzívan, megszelidíteni a ffi tudja. A kettő együtt a létezés, és a pangás, az unalom helyett a változatosság. valószínű egy végtelen folyamat.
a bibliai igeversek mind szimbolikusak, mindig a belső minőségekre igazak. ha a te belső ffi princípiumod elengedi a nőit, annak ezek lesznek a te személyes életedben a következményei. te leszel prosti, mert úgy fogsz gondolkodni, nem a feleséged vagy egy rajtad kívülálló személy. hogy is lehetne, nem látod hogy ezt a baromságot az élet nem támasztja alá? azt viszont igen, hogy ha te elveszíted a belső egyensúlyodat, integritásodat, ami ellentétpárok egyensúlyán alapul, akkor eltorzulsz. Ez a torzulás hasonlítható ahhoz, amikor egy kapcsolat nem harmonikus.
ezt az éneket nem én írtam, vagy fordítottam, hanem ez a keresztény hagyomány része. istenszülőnek nevezik. Hogy te hogyan értelmezed, az magánügyed. én egyetértek a fordítással, de nem gondolom, hogy ténylegesen gyereket szült, hanem ez az egy személyen belüli ffi női egység szimbóluma, mely kapcsolat termékeny volt, és isteni létformát eredményezett. A házasság ennek a hitvány utánzata, az egy személyen belül az egymást éltető, támogató, erősítő ffi és női princípiumok külső, torz, félreértett, vagy isten által szándékosan félreértetett megnyilvánulása. Ezért éri el istent a szerzetes, mert az visszavonul a házasság hibájától, és a belső ffi női minőségeinek harmonizálásán keresztül eléri a tökéletességet. Szerintem, bár nem vagyok annyira elmélyülve a keresztény hagyományokban, az ilyen dicsőítő énekek segítik a ffi szerzetesekben a megfelelő, hibátlan női minőségek kifejlődését, és egyéni emberi tökéletességük elérését.
Mindigszűz Mária NEM Istent szült. Hanem embert. Aki nem átlapozza, hanem el is olvassa az Írásokat,az érti, hogy Jézus feltámasztása után vált Istenné. És nem önerőből. Ez nagyon fontos.
Ha Mánia Istent szült volna, tudod mikor teszik keresztre a zsidók.
Egy bibliai igeversről volt szó, hogy Jézus úgy beszél a nőkről, mintha azok selejtek lennének. Hogy tehet válással egy férfi házasságtörővé egy nőt? Kápis? Érted a kérdést? A nő nem szubjemtum saját világgal? Hanem egy háziállat akit a férfi egy döntésével szar karmára állít?
"Ó, tiszta Szűz, ó Szeplőtelen, ó Istenszülő! Örvendj Szeplőtlen Menyasszony! Ó Szűzanya,mindenség királynője, és gyapjú, mely teljesen harmatos, Örvendj Szeplőtlen Menyasszony, aki a mennyeknél magasabb, és a napnál fényesebb. Örvendj Szeplőtlen Menyasszony! Ó szűzi rendek öröme, aki az angyaloknál hatalmasabb. Örvendj Szeplőtlen Menyasszony! Aki az egeknél tündöklőbb és tisztább a napnak fényénél. Örvendj Szeplőtlen Menyasszony! És minden mennyei rendeknél szentségesebb vagy Úrnő! Örvendj Szeplőtlen Menyasszony!"
vagyis a tiszta nő a legmagasabb rendű a kereszténység szerint is.
(ő szüli istent, angyaloknál magasabb, fényesebb a napnál, egeknél tündöklőbb, MINDEN mennyei rendeknél szentségesebb, ő az ÚRNŐ) ezen meditálj, mielőtt mocsokra nyitod a szádat.