Keresés

Részletes keresés

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 -1 0 64

Béla mondta,hogy mondjam

Előzmény: Meglenoromán (63)
Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 63

Nem mondja magáról, más se róla, csak te, de az nullát számít.

Előzmény: Nyndzsa (60)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 62

Te most nem velem vitatkozol, hanem a topicba rakott cikkekkel. 

Előzmény: Meglenoromán (61)
Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 61

A legtöbb ffi nem okosabb a legtöbb nőnél és nem is butább.

A ffiak egy pici kisebbsége okosabb mindenkinél (nő + ffi),

a ffiak egy pici kisebbsége butább mindenkinél (nő + ffi).

No ez az amit nem érthetsz, semmit nem tudsz a matematikai statisztikáról.

Előzmény: Nyndzsa (58)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 60

Béla szerint igen. Ő alfahím. a TÖKéletes férfi. 

Előzmény: Meglenoromán (57)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 59

Balról jobbra, vagy jobbról balra kell olvasni?

Előzmény: Meglenoromán (54)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 58

Rosszul fogalmazástál.

hEJJesen:

te nem leszel attól okosabb a női átlagnál, hogy a legtöbb férfi okosabb náluk 

Előzmény: Törölt nick (49)
Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 57

A 70 alatti IQ-dnak nincs köze a szexhez illetve az önkielégítésedhez.

Előzmény: Nyndzsa (53)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 56

Csak harminc nem? Hamarabb is felnyithattad volna a szemem. Most szervezhetem újra az életem

Előzmény: Meglenoromán (50)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 55

ja, direkt csinálja a rohadék.

Előzmény: Nyndzsa (45)
Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 54

Az elmúlt egy év alatt el tudtad olvasni, mit jelent az, hogy adatok szórása?

Előzmény: Nyndzsa (47)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 53

Nekem van szex az életembe, neked nincs. Ezért te nem mondhacc ilyet. A kutatások mögöttem állnak akkor is ha önszex.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 52

az utcán nem tudnak véletlenszerűen kiválasztani embereket, hacsak nem rabolják el őket. ugyanis az emberek tudnak nemet mondani. tehát akik elmennek egy kutatásra, csak a nemek közötti kutatási alanyként valós szereplési hajlandóságról adhatnak eredményt, hogy akik elmentek, milyen IQval rendelkeznek. értelmesebb ember el sem megy ilyenre. engem soha senki nem kérdezett meg, semmiben, és millió ember van ezzel így. nagy ész kell ám ahhoz, hogy rájöjj, hogy a kutatási alanybázis önmagában egy szelekció eredménye. aztán az IQ mérés folyamata is tele van hibafaktorral, rossz kiindulási alapokkal.

Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 51

Ez igaz. Azonban a te IQ-d nem 130 feletti, hanem 70 alatti. És az ilyen buta férfiakból is háromszor annyi van mint ahány ennyire buta nőből.

Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 50

Az utcáról véletlenszerűen kiválasztott  100 nő közül 70 okosabb nála. 30 nem.

Előzmény: Törölt nick (48)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 49

az egyébként is bizonytalan hátterű kimutatások eredményei, még ha igazak lennének sem a te egyéni eredményeid. te nem leszel attól okosabb a női átlagnál, hogy pár férfi okosabb náluk (bár szerintem nem).

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 48

princípiumokról beszéltem, nem egyedekről. tőled vannak okosabb nők, ezt borítékolhatom.

a férfi princípiumnak kell megérteni azt, amit a női passzív mód feltár.

a nő potenciálisan a mindenség, a férfi a turista, vagy felfedező. a természetnek nem dolga megérteni önmagát, a felfedező dolga az

Előzmény: Nyndzsa (46)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 47

A 130 IQ-pont feletti kategóriában a férfiak száma háromszorosa a nőkének, 145 pont feletti értéket pedig 5, 5-ször annyi férfi ért el, mint nő.

https://ng.24.hu/tudomany/2005/08/26/a_ferfiak_okosabbak_mint_a_nok/

Előzmény: Nyndzsa (46)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 46

Arról nem is beszélve,hogy a férfiak sokkal okosabbak,mint a nők.

https://www.blikk.hu/aktualis/vilag-titkai/okosabbak-a-nok-mint-a-ferfiak/8h76z28

Érdekes, hogy azok a szakmák melyekhez matek kell ott a nők majdnem nullán állnak.

Előzmény: Nyndzsa (45)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 45

Ez akkor lenne igaz ha a nőnek nem lennének havonta hormoningásai. Havivérzés. 

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 44

talán azért van ez, mert a férfi tud csak hibázni egy házasságban, a nő nem. ha a férfi a feje a házasságnak (de én kifejezetten belső, egy személyen belüli ffi női minőségekben értem), akkor ha a házasság tönkremegy, az a férfi hibája, mert nem tudta menedzselni. eleve a házasságban ebben az értelemben a nő passzív. és minden vallásban a női minőség passzív, az aktív férfi minőség ügyködéseinek elszenvedője, vagy tárgya. a női minőség olyan, mint a víz, amerre rés van, azt megtalálja, vagy kimossa, és úgy lel rá új utakra. A ffi principium meg ezeket az új utakat integrálja, értelmezi, birtokba veszi. A ffi képtelen új utakat felfedezni, erre csak a nő képes. A nő ezeken végighalad passzívan, megszelidíteni a ffi tudja. A kettő együtt a létezés, és a pangás, az unalom helyett a változatosság. valószínű egy végtelen folyamat.

Előzmény: Nyndzsa (42)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 43

a nőt házasságtörővé teszi a férfi úgy, hogy házasságot tör vele. aham. max házasságtörötté teheti

Előzmény: Nyndzsa (42)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 42

Principupu mindegy ha egyszer a nőt házasságtörővé tugya tenni  a férfi, ha dobja, de fordítva nem igaz. 

Előzmény: Törölt nick (40)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 41

Ismerem a katolikus tévtanítást, rögeszmét, nem montál úljat. Náluk a Mániakultusz miatt kell ez az Istenszülő ami f@szság

Előzmény: Törölt nick (40)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 40

a bibliai igeversek mind szimbolikusak, mindig a belső minőségekre igazak. ha a te belső ffi princípiumod  elengedi a nőit, annak ezek lesznek a te személyes életedben a következményei. te leszel prosti, mert úgy fogsz gondolkodni, nem a feleséged vagy egy rajtad kívülálló személy. hogy is lehetne, nem látod hogy ezt a baromságot az élet nem támasztja alá? azt viszont igen, hogy ha te elveszíted a belső egyensúlyodat, integritásodat, ami ellentétpárok egyensúlyán alapul, akkor eltorzulsz. Ez a torzulás hasonlítható ahhoz, amikor egy kapcsolat nem harmonikus.

Előzmény: Nyndzsa (36)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 39

ezt az éneket nem én írtam, vagy fordítottam, hanem ez a keresztény hagyomány része. istenszülőnek nevezik. Hogy te hogyan értelmezed, az magánügyed.  én egyetértek a fordítással, de nem gondolom, hogy ténylegesen gyereket szült, hanem ez az egy személyen belüli ffi női egység szimbóluma, mely kapcsolat termékeny volt, és isteni létformát eredményezett. A házasság ennek a hitvány utánzata, az egy személyen belül az egymást éltető, támogató, erősítő ffi és női princípiumok külső, torz, félreértett, vagy isten által szándékosan félreértetett megnyilvánulása. Ezért éri el  istent a szerzetes, mert az visszavonul a házasság hibájától, és a belső ffi női minőségeinek harmonizálásán keresztül eléri a tökéletességet. Szerintem, bár nem vagyok annyira elmélyülve a keresztény hagyományokban, az ilyen dicsőítő énekek segítik a ffi szerzetesekben a megfelelő, hibátlan női minőségek kifejlődését, és egyéni emberi tökéletességük elérését.

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 38

Egy nő válással mé nem tesz házasságtörővé férfit? Érted a lényeget?

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 37

Mindigszűz Mária NEM Istent szült. Hanem embert. Aki nem átlapozza, hanem el is olvassa az Írásokat,az érti, hogy Jézus feltámasztása után vált Istenné. És nem önerőből. Ez nagyon fontos.

Ha Mánia Istent szült volna, tudod mikor teszik keresztre a zsidók.

Előzmény: Törölt nick (35)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 36

Egy bibliai igeversről volt szó, hogy Jézus úgy beszél a nőkről, mintha azok selejtek lennének. Hogy tehet válással egy férfi házasságtörővé egy nőt? Kápis? Érted a kérdést? A nő nem szubjemtum saját világgal? Hanem egy háziállat akit a férfi egy döntésével szar karmára állít?

Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 35

https://www.youtube.com/watch?v=i-3h9TQ312c

"Ó, tiszta Szűz, ó Szeplőtelen, ó Istenszülő!
Örvendj Szeplőtlen Menyasszony!
Ó Szűzanya,mindenség királynője, és gyapjú, mely teljesen harmatos,
Örvendj Szeplőtlen Menyasszony, aki a mennyeknél magasabb, és a napnál fényesebb.
Ó szűzi rendek öröme, aki az angyaloknál hatalmasabb.
Aki az egeknél tündöklőbb és tisztább a napnak fényénél.
És minden mennyei rendeknél szentségesebb vagy Úrnő!
Örvendj Szeplőtlen Menyasszony!"

vagyis a tiszta nő a legmagasabb rendű a kereszténység szerint is.

(ő szüli istent, angyaloknál magasabb, fényesebb a napnál, egeknél tündöklőbb, MINDEN mennyei rendeknél szentségesebb, ő az ÚRNŐ) ezen meditálj, mielőtt mocsokra nyitod a szádat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!