Keresés

Részletes keresés

poomchao Creative Commons License 2021.01.19 0 0 125

Nagyon helyes. 

Troll Lee Creative Commons License 2021.01.19 0 0 124

Én egyedül vagyok, ne használj többes számot, ha kérhetem.

A kérdéseket sem szoktam megkerülni. A Krim egy kényes kérdés, mert az szintén "annexióval" került Ukrajnához. Meg azt megelőzően Oroszországhoz.

Viszont az emberek önrendelkezése mellett állok ki. Ha ők Ukrajnához akarnak tartozni, akkor menjenek oda. Ha Oroszországhoz, akkor oda. Ha pedig önálló államot akarnak, akkor legyen az.

De bármelyik valósul meg, az egyéni és a kisebb közösségek jogait garantálni kell. Az ukránokét Oroszországban, az oroszokét Ukrajnában. 

Előzmény: A böbö:) (122)
Troll Lee Creative Commons License 2021.01.19 0 0 123

Ebben egyetértünk. De nem csak ők köpik szembe magukat, hanem gyakorlatilag mindenki. Az EU-is és minden kisebb vagy nagyobb hatalom, főként azok, akiknek kisebbségeik vannak a hátáron belül és/vagy azon kívül.

Előzmény: A böbö:) (120)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 122

Felszólaltatok Krím annektálása ellen?

Előzmény: Troll Lee (119)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 121

Kiálltál Katalóniáért. Esetleg Hegyi-Karabahban az örmények mellett? Mert orbán nem igazán.

Magyarország kiáll Azerbajdzsán mellett a hegyi-karabahi konfliktusban - Index2020. okt. 1. — Magyarország kiáll Azerbajdzsán mellett a hegyi-karabahi konfliktusban - Megkeresésünkre a KKM leszögezte, Hegyi-Karabah Azerbajdzsán határain belül fekszik. A konfliktus az ..

Előzmény: A böbö:) (120)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 120

Mint pl Tibet?

Itthon: Így köpi szemen magát a Fidesz és KDNP – videó | hvg.hu2017. nov. 27. — Így köpi szemen magát a Fidesz és KDNP – videó. 2008-ban még a híres filantróp, Balog Zoltán is Tibetért tüntetett, ma viszont az Orbán-kormány rendőrei csapatostul ugranak rá arra, aki tibeti zászlót

Előzmény: Troll Lee (119)
Troll Lee Creative Commons License 2021.01.19 0 0 119

Úgy nézem, hogy itt teljesen félrement a téma. Ez ugyanis nem csak a magyarokról szól, hanem minden nemzeti kisebbségről, sőt mindenfajta kisebbségről, emberi jogokról.

BaSand Creative Commons License 2021.01.19 0 0 118

Sacra simplicitas!

Előzmény: A böbö:) (117)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 117

Lol. Most nézem, te már a 70-es években is felnőtt voltál. Komcsizz még engem, vénember!🤣🤣🥰

Előzmény: barkasarja (114)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 116

Kubéla? Ideges vagy, bolsi? Kezdesz összeomlani, kisember.🤣😂

Előzmény: barkasarja (114)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 115

Muhhhhahhhha.

Pont jó a hasonlatod. Hozzád a disznó is undorodva menne be. Különbet szeretne, kisember.

Előzmény: barkasarja (112)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 114

Mert?

Na jó pillanatnyilag fontosabb dolgom is van, mint az ilyen primitív, szellemi torzókkal foglalkozni, már eddig is túl sok időt pazaroltam rád, Kubélaivadék!...

Előzmény: A böbö:) (110)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 113

Te vén bohóc. Én a szocializmusban max egy kósza gondolat voltam. 

Proletár? Hahhhahhha. Mint az előbb említettem, a garázsom jóval nagyobb, mint a putrid. Ügyesen megtaláltad, kit kell panelosozni meg prolizni, kisember.😀😀😀

Előzmény: barkasarja (111)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 112

Be se engednélek az ólamba, rossz komcsija.

Egy disznót különbnek tartok, mint a te fajtádat, te szellemi proletár!... :)

Előzmény: A böbö:) (109)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 111

Úgy látszik nehéz a felfogásod komcsikám!

Azok ott túl nem "románok", hanem magyarok! Persze tudom, hogy egy kommunista szellemben szocializálódott proletárnak ezt nehéz felfogni, de azért próbálkozzál vele, hátha sikerül. Talán igyál kevesebb sört, így kevesebbet böfögsz, és több időd marad a gondolkodásra, már ha ez megy még neked, Kunbélaivadék!...:)

Előzmény: A böbö:) (106)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 110

Kezdhetsz aggódni, kommunista!

Előzmény: barkasarja (108)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 109

Panelomban, proli? Bruhhhahhha. A garázsom nagyobb, mint az ólad, csóringer.

Előzmény: barkasarja (105)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 108

Ja, amúgy ettől mentse meg a magyarságot az isten, hogy ez a moslék banda kerüljön hatalomra, mert akkor kő kövön nem marad ebben a szerencsétlen országan...

Előzmény: A böbö:) (103)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 107

Ez nem álom, komcsikám, ez a mai állás. Ééés, ebben nincs benne a történelmi álamadósság,“a sok 1ooooo munkahely elvesztése, a 1@ooo halott.

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 106

Támogasd a románjaid! Viszont én veled ellentétben kibaszott sok adót fizetek, amit ti elloptok. Erről is szavazunk 22-ben.

barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 105

És az kit érdekel böfögő, hogy te miről álmodozol?

A magyarságot én mindenképpen támogatni fogom, te meg pukkadozhatsz és böföghetsz tovább a panelodban, vagy a sarki csehódban... :)

Előzmény: A böbö:) (103)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 104

A románokat egy fillérrel sem, viszont az erdély magyarágot, így a székelységet is, a lehetőségeimhez mérten mindig is támogattam és a jövőben is támogatni fogom. Szar ügy mi, böbö!... :)

Előzmény: A böbö:) (102)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 1 103

Erről is szavazunk jövőre, fideszes.

Előzmény: barkasarja (101)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 102

Te mennyivel támogatod a románokat, fideszes?  Miközben 1-2 millió magyar nyomorog?

Előzmény: barkasarja (101)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 101

Nagyon helyes!

Mint korábban írtam már, az erőszakosan elszakított nemzetrészeinket erkölcsi kötelességünk támogatni! Ha meg ez neked nem tetszik, akkor irígykedj, pukkadozz, és böfögjél nagyokat!... :)

Előzmény: A böbö:) (97)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 100

A kisebb összegekre pályázók között 3 milliárd forintot osztottak ki, átlagosan 3,6 millió forintot kapott egy pályázó. A nagyberuházásoknál mindössze 24 nyertes nevét hozták nyilvánosságra, köztük 8,7 milliárd forintot osztottak szét. Ez utóbbi lista alapján a Magyar Hang arra jutott, hogy a százmilliós támogatást kapó cégek eredményesen működő székelyföldi vállalkozások, de a milliárdos kategóriában már felbukkannak érdekesebb nevek. Az egyik ilyen Balázs Attiláé, akinek két cége (Plazmontech, Batlas Holding) is kapott támogatást összesen 4,5 milliárd forint értékben. A probléma az, hogy a két céget nem sokkal a pályázatok kiírása előtt jegyezték be, és több szempontból sem feleltek meg a pályázati kiírásoknak

mit nem hall az ember.

De asszem ennyi tényleg elég.

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 99

gaz ugyan, hogy 2019 végén a Pro Economica feltett néhány listát a honlapjára a kifizetésekről, de ezek egyrészt hiányosak, másrészt a nyertesek nevén és a megítélt összegen túl nem derül ki semmi. Az alapítvány közlése szerint mezőgazdasági fejlesztésre 4986 pályázó összesen 20 milliárd forintot kapott, míg mezőgazdasági termékek feldolgozására 66 pályázónak 24 milliárdot ítéltek meg. Ehhez képest a nyertesek nevét felsoroló listán mindössze 848 pályázó és 11,7 milliárd forint kifizetés szerepel, tehát 32 milliárd forint sorsáról egyelőre semmit nem tudni

hinnye-hunnya

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 98

Magyar Levente külügyi államtitkár tavaly májusban arról beszélt, hogy a kormány mintegy 100 milliárd forintot juttat az erdélyi mezőgazdaságba. A mezőgazdaságból élő gazdák legfeljebb 15 ezer euró (5 millió forint) vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak tenyészállatok vásárlására, ültetvények megvalósítására, eszközök beszerzésére. Azt nem említette az államtitkár, hogy nem csupán pár milliós támogatásokra lehet pályázni – lesznek százmilliós, sőt milliárdos nagyságrendű támogatások

hogy mik vannak.

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 97

Az oktatási szervezetek közül a legtöbb támogatást a négy erdélyi magyar történelmi egyház által alapított Sapientia Alapítvány kapta. A Sapientia Egyetem működésre, illetve ingatlan- és eszközfejlesztésre 2018-ban majdnem 14 milliárd forinthoz jutott Magyarországról. Érdemes megemlíteni az RMDSZ által alapított, oktatási és kulturális programokkal foglalkozó Iskola Alapítványt: a 2018-as 2,5 milliárdból az oktatási programok mellett egy angol nyelvű honlapot is létrehoztak a külföld tájékoztatására

csak neeeem?

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 96

A református egyház magyar támogatásából jutott olyan közösségi tér felújítására is, amely ma piaci alapon működő kávézó és rendezvényközpont. A református egyház nyugdíjintézete egy 1,3 milliárd forintos beruházási költségű parkolóház építésébe is belevágott Kolozsváron

ollallaaa

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!