"Lehet, hogy tök mellékesnek tűnik, mindenesetre ha én lennék a miniszterelnök, megkérném a Nemzet Cilikéjét, hogy közszereplései alkalmával legyen kedves levenni a keresztet a nyakából. Szekularizáció mint olyan."
Szegő Péter
Több mint 70 éve is meg van az már, hogy "küzd a Kulturális Marxizmus a hagyományos értékek eltörléséért".
"...A tudományos munka zömében eddig soha nem publikált levéltári forrásokkal mutatja be azt, hogyan alakul át az 1890-es évektől 1908-ig a szabadkőműves szervezet. Ismerteti, hogy ezt követően a titkosan működő társaság saját szabályzatait és a legtöbb korabeli vonatkozó magyar törvényt megsértve politikai szerepvállalásba kezd, amelynek egyetlen fő célja: a keresztény magyar állam megdöntése, az ország társadalmának átformálása. Addig soha nem látott támadással próbálják ellehetetleníteni, lejáratni és megsemmisíteni a legnagyobb keresztény erőt, a katolikus egyházat. Megtudhatjuk, kik állnak a küzdelem élén és a hátterében, kik lesznek a szövetségeseik és azt, hogy a reformátusoknak és a zsidóságnak milyen szerepe van a sikeres stratégiában. A könyv a Szabadkőművesek Trianon előtt című munka folytatása, amelyben Raffay Ernő a hazai szabadkőművesség felépítését, célrendszerét, illetve annak átalakulását tekinti át 1867 és 1920 között."
Ha valakinek nincs se esze, se tehetsége, de hatalmas benne a feltűnési vágy, akkor sajnos olyan elvetemült megnyilvánulásokra is képes, mint ez a Szegő féle senkiházi szarkupac.
Mindenesetre az ő tevékenysége is csak azt a meggyőződést erősíti bennem, hogy a liberalizmusnak nevezett eszme olyan, veszélyesnek is nevezhető burjánzásnak indult, aminek vadhajtásai kiszámithatatlan következményekkel járrhatnak az elkövetkező nemzedékek számára...
"Én akkor mostantól keresztet fogok hordani! Nem tudtam, hogy nekik ez ennyire fontos." "Remélem, holnaptól minden közszereplő, politikus, celeb, színész, zenész, híresség kereszttel fog mászkálni, je suis Müller Cecília alapon, világnézeti és politikai hovatartozástól függetlenül."
"Éljen Müller Cecília!
Az áldozatos munkája miatt, és a kereszt miatt is. Soha nem hordtam semmilyen ékszert, de mostantól nagyméretű keresztet hordok, és felszólítok minden jóérzésű NEMSZEGŐT, hogy hordjon! És ha valaki bármilyen, nekem nem tetsző megjegyzést tesz (nem késelem meg), feljelentem, esetleg meg is ruházom – a megjegyzés jellegétől függően."
"és ilyen nyilvános kijelentés után az ügyészség fellép-e a törvényben foglaltak szerint? "
"Kedves Szegő úr!Köszönöm, hogy rábeszélt, hogy én is hordjam a keresztet."
Normalis holgy a nyaklancat a pulovere alatt hordja, hacsak nem akarja provokalni a tevenezoket. A nyaklanc akkor latszik ha kivagott ruhat visel a holgyemeny. Vannak etikai kovetelmenyek, a teveben egy rocksztarnak illik piercinget meg karkotoket es felkilos fulbevalokat viselni, egy bemondo vagy idojos vagy koztisztviselo illendoen jelenjen meg. Ha egy picit tobabb borzolna a hajat Cecilia, a kutya se venne eszre a nyakaban logo kismeretu akarmit.