Ilyenek vagytok ti bolsevikok.... Vesztettetek, akkor a 45% vidéki suttyó a nácira szavazott, de ha győztetek volna, akkor mind kifogástalan kóser demokrata...
Akárhogyis... a szentesi Molotov - Ribbentropp paktum csúfosan megbukott... Rátok égett a náci cimke.
Kb. két napja még az eredeti nickjén láttam jobbágyozni valamelyik topikban, és mintha válaszolt is volna nekem, pedig korábban azt hazudta, hogy kiikszelt.
Világos. Ha az gyurcsány szarházi, akkor az orbánnak még több joga van kifosztani a primitív parasztokat. Mert engem nem foszt ki, de téged biztosan kifoszt. Én nem szeretem, mert a magyaroknak árt, te mag akkor is ha neked árt. Nem vagy te is zalai, hogy ezt nem fogod fel?
Kádár fel is teszi a kérdést: miért van minden embernek ugyanúgy egy szavazata? Bár hangsúlyozza, hogy ő nem szeretné senki választójogát elvenni, mégis azt tartaná célravezetőnek, ha az idősek a fiatalok érdekében egyáltalán ne menjenek el szavazni, hiszen úgysem „ők szenvedik meg majd a következményeit”.
istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek,cigányok, hajléktalanok, meg egyébként mindenki okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni.
Ja hazudós. Éleseszű vagy te is. Zalai. Nem arra mondja a többi magyar, hogy sötét Zala? Még a somogyi bicskások is lenézik a fajtád. Pedig azok sem egyetemi tanárok.
A vidéket mindenki érti mert átlagosan sötét. Ők nem értenek sok dolgot.mindent. Nekik jó a zsák krumpli, amit a Fidesz ad akkor a Fideszre szavaznak. Hogy más országokban akik velünk együtt váltottak, akár ötven százalékkal több pénzt kereshetnének, az nem felfogható nekik. Igaz ingyen krumpli nincs négyévente, mert azokat az országokat nem rablólovagok vezetik. Azt már nem fogják fől, hogy jobban járnak a jobb életszínvonallal, mint a zsák krumplival. Krumpli jó, ellenzék rossz. Fidesz jó, magasabb életszínvonal nem is létezik.
jó meglátás, nekem elég ha csak a megbocsátási dijamat: alkalom/fő 3 000 EUR előre utalják (fideszeseknek 5 000 EUR mert ők most tudnak lopni, ez ellenzékiak majd kipótolják, ha államkassza közelében lesznek).
Szerencs megmutatta hogy videken is egyre jobban UNJAK a fideszt te se eszel minden nap ugyanazt az ember ilyen meg aztan hiaba jogilag stimmel mondjuk szijjarto yachtozasa van akiket idegesit nyerhet a fidesz 18 honap mulva de kurva sokat kell talpalniuk majd es a két harmad remenytelen NE LEGYEN IGAZAM