Keresés

Részletes keresés

dave_dömper Creative Commons License 2020.10.10 0 1 6

Annak idején (a könyv elolvasását követően) legalábbis én azon tűnődtem, hogy miért is nevezte el a

szerző a pomogácsokat pomogács-nak és ha már így tett, volt - e ennek valami olyan előzménye, ami

esetleg ahhoz köthető, hogy valami személyes jellegű problémája, konfliktusa támadt a nemsokára, a

86. életévét betöltő jeles irodalomtörténésszel, Pomogáts Bélával. Ámde hiába érdeklődte ez-ügyben, senkitől semmi érdemlegeset nem tudtam meg. Így aztán maradt a találgatás-persze eredménytelenül.

Előzmény: Prof. dr. Notebook (5)
Prof. dr. Notebook Creative Commons License 2020.10.10 0 0 5

Ki lehet az az alak, akit rábírtak, hogy megtámadja a közbecsülésnek, szeretetnek örvendő Lázár Ervint?

Előzmény: dave_dömper (4)
dave_dömper Creative Commons License 2020.10.10 -1 1 4

Csak akkor, ha majd tényleg jönnek a Pomogácsok. Bár ifjúsági fejjel elolvastam annak idején a könyvet

és ráadásul még azt a címeres gazságot is elkövettem, hogy nem átallottam anno, gyermekeim kezébe

is nyomtam elolvasás céljából, sőt ezt követően a bűnömet még azzal is képes voltam überelni, hogy az unokáimnak is ezt ajánlottam. Mára már beláttam a tévedésemet. Ha most kellene ilyet cselekednem,

csakis Tóth Tihamér atya :"Hát érdemes volt fiúk?" c. szexuális felvilágosító munkájával traktálnám őket (természetesen csakis a fiú - unokáimat). A leányoknak maradhatna Schlachta Margitka : Miért helyes a

bot-büntetés és a korbácsolás ? c. parlamenti értekezésének könyv - lenyomata (az okulásuk céljából).

Előzmény: F1 Hierro (3)
F1 Hierro Creative Commons License 2020.10.09 0 1 3

A Négyszögletű Kerek Erdőt még nem nyilváníttatta Semjén vadászterületté?

martinaxe7 Creative Commons License 2020.10.09 -1 1 2

Berzsián nem lépett be a KDNP-be ???

Prof. dr. Notebook Creative Commons License 2020.10.09 -1 0 1

Ő is mesefigura, nem?

Előzmény: Qqberci (0)
Qqberci Creative Commons License 2020.10.09 -2 0 0

Mert K0vér Lacus még eddig 0 mesekönyvet írt...

Előzmény: Prof. dr. Notebook (-)
Prof. dr. Notebook Creative Commons License 2020.10.09 -1 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!