Friss rendkívüli! Már napi 134 koronavírus fertözött van és a fél kormány karanténba került, Hollik István és Trócsányi László pedig koronavírus-fertőzöttek, felmerült, hogy a kormány alkalmas-e
még feladata ellátására , mondta Jámbor András , Karácsony Gergely főpolgármester önkormányzati főtanácsadója! Eközben Karácsony Gergeky
példát mutat a helyes járványellenes viselkedésből és maszkot hord, ellentétben a kormány tagjaival, akiktől követeljük, árulják el, kik voltak
a rendezvényen, ahol elkapták a koronavírust, mert mind karanténba
kell menniük, ha kell az egész kormánynak és átmeneti szükségkormány
kell az ellenzék is segíteni fog azt felállítani, mondta Tóth Bertalan, az MSZP
elnöke! Elkerülhetetlen lesz a kijárási tilalom és a maszkviselési szabályok szigorítása Budapesten, mondta Karácsony Gergely budapesti főpolgármester!
Mindenhol a vilagon a liberalis tokkelutott polgarmestereknek az egyik elso teendojuk az hogy biciklisavokat festenek a forgalmas utakon. Ez valami husegnyilatokzat. Felteertes ne essek a biciklizensek lehet jelentos szerepe es en special utalom az autos kulturat. A jol szervezett korenyezetkimelo tomegkozlekedes hive vagyok. De az a biciklisav mania kimondottan a libsi polgarmesterek maniaja mindenhol a vilagon. vannak helyek mintpeldaul Hollandia ahol ez jol meg van szervezve, szinte mindenol van elkulonitett bicikliut. A biciklizes mint kozlekedesi alternativa kisebb kozepes varosokban bevalhat de csak akkor ha teljesen elkulonitett bicikliutak vannak. Nagy zsufolt varosokban foleg olyan helyeken mint Budapest ahol a belteruleten egyszeruen keptelenseg elkulonitett biztonsagos biciklisavokat letrehozni az egyszeruen csak hokusz pokusz.
A libsi polgarmesterek azert eroltetik a biciklisavokat mert ez a primitive PR akcio egyszerubb es olcsobb mint egy tiszta elektromos hajtasu tomegkozledes kifejlesztese. Igyanis az az egyetlen alternativa.
Rühellem ezt a hazaáruló bábot, de ez már túlzás. Többi gyökér se nagyon visel, vagy jobb esetben az állán lóg, vagy ha jobban összekapja magát, csak a tetves orrára nem húzza rá.
Főképp azért tartottam fontosnak ezt kiemelni, mert láttam a hiradóban, hogy az elődje Tarlős Úr miközben átveszi a Csepel diszpolgára cimet milyen zsúfolt teremben van maszk nélküli emberekkel körülvéve.