Oxigén gyár csak volt, most egy kert, egy dzsungel, rózsakert, minden van kígyó, két fácán, de patkányok is, kutyák. Csak macska nincs..És mostanában ott tanyázok.
A Nehézgépgyár fémkohászati alrészlegének egy műhelye volt ez az oxigén gyár.
Elmondom, így kell rendesen feltenni a maszkot a szekrénytetejére, vagy a könyvespolcra, lehetőleg ennek is a tetejére, minél fennebb annál jobb, de lényegében, ahol van hely oda tesszük, árnyékos legyen, az se mindegy, na, ha megvan a hely vagy itt vagy ott, ajánlanék 1 szalvétát alája, rá a szalvétára, aztán mondjuk a maszkra rá még 1 szalvéta és most jön a LÉNYEG: igy ahogy ott van a maszk a 2 szalvéta között a megfelelő helyen, szekrényen, kell rá tenni néhány KÖNYVET. Igen, könyv, olyan amiben lapok vannak, újabban én is kezdem már elfelejteni, nem fogtam a kezemben könyvet hohó, nem tudom mióta, de van itthon, visszatérve, ott a maszk a maszkalón, és rátesszük a könyveket, mindenki annyi könyvet tesz amennyije van, arányosan, ki mennyire érzi magát gazdagnak, műveltnek, aki vékonyabb elég 3 könyv, Jókay, Móricz és még 1 akármelyik, Mikszáth,1 is elég aki annyira sovány, na s aki műveltebb, gazdagabb, gazdagabb a könytár ottnon az tehet nyócat tízet tizenkét könyvet, Victot Hugo, Stendhal, stb, felteszel 20 Révay lexikont, SOSE LESZEL KORONAVIRUSOS, EZ 10000%...Becs'szóra mondom, nem viccelek..
Nem épp olyan nagy a probléma, ahogy már emlitettem, én csinálom a VIRUS - t, nem fog örökké tartani, csak valamiket el kell intézzek a világgal, vallási & politikai alapon, ahogy ez az egyeztetés meglesz, a VIRUS volt -nincs:MEGSZŰNIK.. HI HI HI.. :D
Vékonyabban irom, mert rajtam vannak ITT a topikban, el van hatalmasodva az ellenzékem, itt Budapesten is és itthon is ez van, Kolozsváron.
Betettek egy csúklósbuszt,- mondtam nagy volt a tömeg, most tiszta üresen ment a busz, a 8L.Igaz, a fél kettősssel mentem, lehet, csak fél egykor vannak sokan.
100 euróm van, az(is visszatart)..nade a probléma valamivel komplexebb, ahogy mondtam, kezelem magam, nem csak etilizmus, számos izmusból függőségből, nevelem magam, te húsz éve azt mondtad, hogy örekszel, ha emlékszel, én most növök fel "húsz év múlva", vagyis elteltével. Tanulok, fejlesztem magam, személyiség, karakter, nálam ezeket a nemzethyharc vitte el, a nemzeth agyilag kibelezett, most hozom helyre magam, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, irni már majdnem türhetően tudok.
Amikor kikisértelek a seprünyéllel akkor voltam a lehető legmélyebben, és szinte napjainkig ott is maradtam, napjainkig me' amióta Index fórumozok látványosan emelkedek, ezerrel cilivilizálódok pl ebben a hónapban meglátogatott Júlia, és nem agyaltam el, eddig havonta leadtam neki a kötelező kvótát. Asszem tudod ki az, egyébként sehol se lakik, az elmúlt 1 év alatt 3x vitték be a pszichiátriára, innen kirúgtuk 2013 - ban, azóta havonta fellátogat, kivéve amikor volt mondjuk 5000 eurója mert akkor 3 hónapig a szinét se láttam, állitólag lopta valami arabtól a Csöveknél..:D
Azonkivül családot alapitok, igen, cigányokkal, putrisokkal, az össz- terápiám,öngyógyításom is ezzel füg össze: családterápia, 400 rokonom van, 400 putris cigány. Maximálisan egyezünk, kiváló terápia, a legjobb pszichológusok, de kizárólag PUTRIS CSONTSZEGÉNY CIGÁNYOK, ahogy a civilizáció jelei mutatkoznak onnan már futok, és hatásos a gyógyszer.. Van egy csomó Shakespeare tipusú szerelmi dráma, egyik dráma váltja a másikat, de szuprápusz is zajlik, azaz egymás hegyin hátán ..a drámák..
És ez a vallás, ami nem vallás, de ez politikai vallás mert az alapitó alúlírott eredetileg politikusnak indültem készültem. De nem közönséges politikusnak, valami NAGYOBBNAK, mert NAGY volt otthon baj, elmondom majd, hóditónak készültem gyerek korom óta, nyóc éves korom óta.Volt egy kicsi NAGYOBB családi perpatvar és én mint kicsi matekes, a matek befuccsólt, maradta művészet, és a harcművészet, a boksz, és a politika, elindultam Erdélyt visszavenni, nyóc évesen ahogy mondtam. Volt némi vergődés a családban már születésem előttről, apám barnább volt anyám túl fehér és kirobban az ami ilyenkor ki szokott robbanni.
S mondom, vergődés, minden oké, de igy egyszer csak a TÚLVILÁGON ébredtem fel, persze azelőtt már voltam nem egyszer nem százszór alkoholos tudathasadásban de ezt rosszul mondom, magyarán megszakadt a film, de ez a TÚLVILÁG ahova átugrottam egy ilyen filmszakadás alkalmával, ez már nagyobb lövés volt, nem egyszemélyes, többen voltunk, indulásból ketten, aztán nyolcan tizen. És már SZEANSZ volt, dédnagyapámról -Atkári Farkas, ács - hirlett hogy foglalkozott szellemidézéssel, s a fia azaz nagyapám is el tudott eltatni egy csirkét, tyúkot állitólag én ezt se láttam, de a család tagjai - állitólag ezt látták mert Farkas performanszainak kapcsán nem találkoztam szemtanukkal. József, nagyapám anyai, egyszer szabómester, aztán géplakatos, táncolt, sielt, ökölvivott és elég szépen énekelt. Jóska beteg volt, ágyéksérve lett korán, de élt, 76 évesen halt meg.
Na de..VERGŐDÉS ...SZEANSZ...TÚLVILÁG...HÓDITÓ - ból egyet gondoltam, hopp, asszontam, isten leszek! És az lettem...
Vagyok reformátyus de gyenge hivő, nincs és nem volt túl mélyen a lelkemben a keresztyém vallás, ami mégis, az ÜNNEPEK, azokat szerettem, szeretem mai napig, a bejglit is mákost dióst somogyi kiflit, kalácsokat stb..
Ez a topik jó lenne, de mégsem egészen jó, mert itt Vallások isten nélkül, na jó, de nálam istenek vallás nélkül kéne legyen, hát majd valamikor esetleg nyitok egy ilyet, addig jó lesz ez is.
Két éve még nem tudtam, melyik a Csendes és melyik az Atlani óceán. Mára azt is tudom, hol van Kamchatka és Yukatán, s hogy Csehország fővárosa Prága, mert nálunk ugyan megvolt a rendszrváltás és tudtuk is anno, hogy egyes országok átrendeződtek, de hogy azt konkrétan térképen miként nyilvánul(t) meg annak csak most pár hónapja ébredtem a tudatára. Erre a tudatosódásra nagyban rásegitett a virus, a karantén, azelőtt a Duna katasztrófa a kóreaiakkal, amivel egyidőben személyes szekérkatasztrófát-elütött 1 szekér- szenvedtem el s benn ültem másfélhónap mankó ami alatt bevágtam a Magyar aktualitást- Cseh Katalánytól Karácsony Gergey -ig.
2019 junius - november megint áramszünet, nem olvastam 1 sort, napoztam.
Aztán tél, egész télen egyik gripából a másikba/intenziv tanulás & tanulmányozás.
Nem, Nárcisza harminc lejt kért, hogy vegyen Orange telefon kártyát,
és mondtam, vegyél DIGI-t mert az csak tíz lej.
Harminc..
Sose adtam neki ennyit, csak tíz lejeket, s egyszer adtam egy mit tudom én, egy max 50 lej értékü mobilt, kis méretű, okos Motorolát amit aztán el is vettek otthon Nárciszától, dühöngtem is emiatt akkoriban, három, négy éve.
Most van egy Huawei telója,
ami már a télen megvolt,
nekem akarta adni, de nem vettem el tőle, a télen ez a Huawi újabbnak tünt az én aktuális, három éves LG-nél. És most ahogy láttam, mintha kopottabb lenne ugyanaz a Huawei a Nércisza kezében, mellesleg nem nagyon tud beszélni vele, nem tudja használni, több mint biztos, az a direktíva már otthonról, nem kell neki teló mert kitudja kivel fog beszélni. És ebből aztán az lesz, ebből a direktívából kiindulva tényleg az lesz, azzá alakul amitől óvni akar, pasikat keres magának.
Ezt nem támogatják ott, és én se támogatom.
Harminc,
és akkor mondtam,
hogy de adtam egy ötvenest Mónikának,
s eddig ez az évezred legjobb poénja
Apahídán.
Harminc lejt sose adtam,
adtam tízet,
és kicsi rugós bicskát,
otthon a bicskát is elvették tőle.
Vettem a Vénasszonytól harmincért piros pulóvert, vagy mi az, hanorák, olyan glugás, régebb, három, négy éve.