Kuruzslás Magyarországon. A kuruzslást törvény bünteti. https://merce.hu/2020/01/03/szigorodott-a-kuruzslas-buntetese-de-a-pszichologusok-es-mas-szakemberek-is-bajba-kerulhetnek-miatta/
Ne bizd el magad, mert ha pl a vayákos egy gyilkos virus márpedig ha tőlem származik akkor AZ, 1 gyilkos virus, márpedig egészen biztos tőlem van,- akár csak a korona virus, szóvalakkor a gyógyító annyit ér mint döglött lovon a strandpapucs.
Nálad még csak némi kezdetleges tünetek észlelhetők, nincs igény annyira komoly beavatkozásra - legalább is, ahogy én látom- csak azért szóltam, hogy nem árt vigyázni..
németh sándor fiának, azt atv igazgatójának a hitgyüliben egy külföldi "tévé prédikátor" azt "prófétálja" hogy hatalmas erőt ad neki Isten gyógyításra, hatalmas csodák véghez vitelére:
Amúgy már asszem egy kicsit mindegy is, mert SZAKRAMENTUM BESZAKADÁS forog fenn, s akkor egybesül az összes egyház, BESZAKAD MINDEN, csak egy ház marad,- az lesz..
görög katolikus egy az egyben ortodox szertartásu és hagyományu egyház, amely fejének a római pápát ismeri el.
ha láttad xvi. Benedek és Ferenc pápa beikatását, mindkétszer a római és az ortodox egyház fejének iktatják be amikor nyakukba (vállukra) teszik a palliumot (hármas koronát (tiarát) csak xxiii. Jánosig használtak).
persze részben már be is vették és kb 1450-től egyfolytában hangoztatva is vagyon.
koronázáskor (ma már beiktatáskor) a pápát a nyugati és keleti egyház fejének koronázzzák. Most már csak nálatok kell elfogadni. Akik visszatértek a pápához nevezik görög katolikusoknak
..nehéz dolog, nem is hallottam ilyenről de lenne egy húzás ..s közben vagy közöttük az ortodoxok és a latinok között még ott vannak a görög katolikus latinok, még azokat se birják ahogy látom.
meg kérdezd meg tőlük, ha már annyira latinok az ottani ortodoxok, akkor amikor náluk volt Ferenc pápa miért nem térnek meg tömegesen a latin egyházhoz?
Orbán maga van a legjobban megátkozva, vagy elátkozva, ABSZOLUT ki van cserélve..
Orbán nem Orbán!
Orbánnal higtojásból FATOJÁS -t qruzsoltunk;
Orbán Viktor - szegényfeje/nyakastól - az 1. számú áldozat és BEMUTATKOZÓ PÉLDÁNY a legfrissebb varázslási demonstráción ami éppen zajlik a Földön. És Földön kívül ...