Én mint nem Budapesten élő adófizető azt szeretném ha az én adómból nem a budapesti 14 év alattiak számára csinálnának ingyenes BKV-t, amit én sehogy sem vehetnék igénybe, lévén se nem vagyok már 14 év alatt, se nem budapesti! Inkább atlétika stadionra költenék el azt a pénzt, ahova adott esetben én is eljuthatnék ezáltal nem a semmire fizetnék adót! A költségek nagyjából azonosak, ez is az is közpénzből lenne finanszírozva, mivel ugye a polgármester úr megkérte a miniszterelnök urat, hogy a kormány finanszírozza azt, hát akkor legyen már beleszólásom, hogy mire költse Karácsony úr a pénzem...
> A kiskorú személyek jogairól és biztonságáról hadoválok. A feltartóztatásról, igazoltatásról és a bírságolásról .
A cigány purdéknak sincs bűnözéshez való joga. Tudjuk persze, hogy mit akarnak valójában a taszkalapok: általánossá tenni, hogy a "fiatalokat", a "tinédzsereket" használják bűnelkövetésre a cigány nagycsaládok, mivel nem büntethetők érdemben. Sajnos a gonosz állambácsi javító intézetbe zárja őket, nem hagyja, hogy a természetes hajlamuknak megfelelően lopásból rablásba és késes gyilkosságba tovább fejlődhessenek az ún. rejtett erőforrások...
A biztonságot a rendszeres igazoltatás szolgálja, az utcákon sok szökésben lévő, kurvaságba bekerülni akaró állami gondozott és bűnöző lebukik, mikor látja a rendőr, hogy a szeme se áll jól, azt meg kell igazoltatni! Az erkölcsöket vaskézzel fent kell tartani, mert különben széthullik a civilizáció és majmok bolygója leszünk!
Az ideális helyzet Japánban van: H-Szo napközben meglátnak egy gyereket az utcán, simán előveszik, hogy igazolja miért nincs iskolában? Nix csavargás, iskola kerülés. Meg is látszik a különbség! Pár hete hatalmas tájfun, árvíz volt a szigetországban. Külföldi turisták azt hitték az elöntött aluljáróról, hogy termálfürdő, mert olyan tiszta volt a víz, sehol egy csikk, eldobott szemét benne. Csodálkozva tették fel a mobilvideót FB-ra.
> az lenne a normális, ha a hívek tartanák el a papokat
Ez hülyeség, mert akkor csak a gazdag embereknek lehetne egyháza, a szegényeknek nem és azokat ki keresztelné, esketné, gyóntatná, stb.?
(Jelenleg is a zsidó hitközségnek évente több pénz jön össze a bankárnépük SZJA 1% felajánlásaiból, mint a szent római egyháznak - pedig Magyarország lakosságának kétharmad része katolikus, legalábbis papíron, a keresztlevél szerint. Ha az Állam nem pótolná ki közvetlenül, akkor 100 falura sem jutna egy működő templom.)
> egy kiskorú személyt milyen alapon igazoltathat egy rendőrön kívül bárki más
Ha ingyenes lesz is a fővárosi tömegközi a 14 éven aluliaknak, akkor is ki kellene váltaniuk az ingyenes diákbérlet szelvényt az utazási jogosultság igazolásához. Azt pedig nem adják ki érvényesített diákigazolvány bemutatása nélkül a pénztárak. Most is így van, amikor még 3750Ft a havi diákbérlet.
(Amúgy nagyon el van harapódzva ez a jogai vannak dolog a lipsi-taszkalap-drogosvédő-deviáns-fajtalankodó-anarchista szubkulturában, ha egyáltalán kultúrának lehet azt nevezni. Elsősorban parancsolatok vannak és abból eredő kötelességek és azok tejesítéséből származnak a jogok, ez a keresztény szabadság helyes rendje!
Nem létezik a bűnözéshez való jog, nem létezik a zülléshez való jog, nem létezik a bűnök takargatásához való jog! Becsületes embernek nincs mit titkolnia, a többieknek meg fel is út, le is út a beteg lelkű "multi-kulti" országokba, EU van, Schengen van, szabadon ki lehet menni franciába, svédbe, német "no-go" zónákba bedrogozva handzsáros muszlim migráncsokat simogatni és nem visszajönni a derék és becsületes, fehér Magyarországra. Nem kár értetek!)
Az életkor a lakcímkártyán levő személyi azonosítóval ellenőrizhető, hiszen azt a születési nap alapján van. Innentől már csak házhoz kell menni betörőnek, pedofilnak, erőszaktevőnek, stb.