A balliberálisok mindig külső segítségre számítanak Orbán megdöntésére. Könyörögtek már Barossónak, Verhofstatnak, Sargentininek. Gyurcsány levélben könyörög Merkelnek, hogy segítsen.
Reménykedtek már abban is, hogy az ős-fideszes Simicska dobja be az atombombát, sőt még az általuk nyilasoknak tartott Jobbiknak is könyörögtek már segítségért.
Most éppen Orbán EPP társa, Weber tűnt megváltónak, de ez az álom is hamarosan szétfoszlik. Lassan kifogynak már a potenciális megdöntőkből. Segítsünk nekik és keressük meg, kihez könyöröghetnek még.
Ha jól tudom, Chuck Norris-nak még nem rimánkodtak. Kinek milyen ötlete van?
Megvót! Gyurcsány a Kossuth téren egy hétig. A hét végére kis híján belehízott a hét elején felvett két számmal nagyobb dzsekijébe. A hangulat kitűnő volt. Gyurcsány az elgyengülés lekűzdésére egy jó nagyot sétált Gyurcsánynéval.
Kösz az ötletet. Erre vártam, de sajnos a balliberálisoknak még ötletük sincs, hogy kihez forduljanak.
Taváres elvtárs már megbukott, mint megszálló szovjet hadsereg. Rá már nem lehet számítani. Swarci szóba jöhetne, de szerintem ő nem vállalna közösséget ezekkel a ballibákkal, azzal együtt, hogy Kennedy lány a felesége.
Sajnálom szegény balliberálisokat. Igazán szánalmasan próbálnak offolni, terelni, mert tudják, hogy a balliberális oldal kicsinálta magát az ő asszisztálásukkal. Már tényleg csak Chuck Norris-ban bízhatnak :)
Nem jöttek még rá a balliberális hívek, hogy ők tartják lélegeztető gépen a töketlen balliberális pártokat. A pártok meg jól elvannak a párttámogatással és a parlamenti helyekkel. Évi egy-két alytónak ugrással, vagy telefonfülke festegetéssel el is nyerik az elbutult hívek támogatását :)
Sorosnak folyamatosan rimánkodnak a demokraták. Még az sem zavarja őket, hogy Sorost senki nem választotta meg és a nagy haszon reményén kívül semmi nem köti őt Európához.
A balliberálisok mindig külső segítségre számítanak Orbán megdöntésére. Könyörögtek már Barossónak, Verhofstatnak, Sargentininek. Gyurcsány levélben könyörög Merkelnek, hogy segítsen.
Reménykedtek már abban is, hogy az ős-fideszes Simicska dobja be az atombombát, sőt még az általuk nyilasoknak tartott Jobbiknak is könyörögtek már segítségért.
Most éppen Orbán EPP társa, Weber tűnt megváltónak, de ez az álom is hamarosan szétfoszlik. Lassan kifogynak már a potenciális megdöntőkből. Segítsünk nekik és keressük meg, kihez könyöröghetnek még.
Ha jól tudom, Chuck Norris-nak még nem rimánkodtak. Kinek milyen ötlete van?