Szoval nyiltan kimondják, hogy csak akkor cselekednek, ha a fidesz utasitást ad. Ez derék vallomás :D
Mert hogy az ellenzék hivatalosan is felszolitotta már többször az ÁSZ-t, hogy bizonyos témákban vizsgálódjon, de nem tették, szóval csak az számít "kérésnek", ha a fidesz teszi..
Forrás nélküli hisztire adekvát választ kaptál. Tehát, hogy is állsz a propagandával, kapsz a gonosz törvény ellenére fizetést a főnöködtől, vagy a karácsonyi ajándék árából esztek?😂
Tudom, de rengeteg ember már belefásult. Hol vagyunk már az öszödi beszédtöl? 100x betegebb ügyekre sem reagál már senki vállránditásnál többet. Ennyire fásult mindenki. Nincs esélye semminek.
A te adód, meg a propaganda puffogtatása...lol. Visszavitted már a 4k tévét meg a transzfarmereket (akármik is legyenek azok), hogy legyen mit enni, mert kibasztak veled a "rabszolgatörvény"-nyel?😂
Az is érdekes, hogy az ÁSZ arra kérdésre, hogy miért nem vizsgálták a kamu pártokat a kapott állami támogatások miatt, azt felelte, hogy mert nem kérte őket erre senki .
Ebből adódik, hogy az ellenzéki pártok vizsgálatára viszont felkértek őket :-)
engem érdekel, csak a valós belső motivációkat írom le neked. miért akadna ki a fideszes ha a pártja minden más ellenséget szopat? még örül is. leszarja a demokráciát. nem érti mi az.
Szoval a fideszes szavazok tartják fenn az MTVA propaganda tévét évi 96 ezer millio forintból, ök fizetik az évi 25 ezer millio forint "közérdekű közleményt", és az egyszeri 10-15 ezer millio forintos soros ellenes plakátozásokat is?
A KORMÁNY HIVATALOS KÖZLEMÉNYE SZERINT tavaly csak az utolso 3 honapban 30 ezer millio ft ment el a "családok éve" propagandára, nem a családokra, hanem a PROPAGANDÁKRA!!!
Igen, ha lenne bármi sulya annak, hogy dühös vagyok, akkor már rég milliók mennének az adómból arra, hogy mindenki megtudja, hogy egy buzi vagyok, aki még az egyetemet is csuszva végezte el, ingyenélö, akit Soros György tart el...
Szánalmas, rohadjanak már meg!
Addig beszélhetsz, amig ugysem hallja senki, utána kicsinálnak, ez a fidesz szólás szabadság.
A kicsináláshoz használt forrás meg korlátlan AZ ADÓMBÓL...
Az a baj, hogy már a fidesz ellenes embereket sem érdekli, mert belefáradtak és élik inkább a kis életüket, aki meg nem akar semmilyen formában politikával foglalkozni, az megkapja a látszatdemokrácia diszleteit.. szarul él, mindig is szarul élt, egy ideig ágált ellene, pofán verték, inkább 220 orát dolgozik minden héten, csak hagyja mindenki békén..
Ugyan itt kérdezném a fideszeseket, ha a Magyar Posta Zrt. és a Nemzeti Adó és Vámhivatal illegálisan finanszirozta a Jobbikot, és a Jobbik ezért el lett itélve az ÁSZ által, 300millio megvonás, 300millio bírság.
Ennek megfelelöen mi a szankció az ebben bünrészességet vállalo Magyar Posta Zrt-vel ás a NAV-val szemben?
Hol vagytok? Mi ez a csend?
Nem látom a magyarázatokat, még puffogtatott propagandák formájában sem!!
nézd a fideszes ennek még örül is. még annak is hogy meglopja a fidesz. itt csak úgy újabb válságkor lesz elfordulás ezektől ha a sok surmó a zsebein érzi hogy el van valami baszva, addig demokrácia meg jogállam le van szarva a magyar parasztot az nem érdekli
Jogos, bár sztem különbözik a topik, vagyis ha ez a kettö nem külön téma, akkor egyik sem az, mert a fidesz kimerül abban, hogy hazug tolvaj csalók..
Én azt kérdeztem, hogy ha illegális pártfinanszirozás a magyar posta segitsége a jobbiknak, akkor a magyar kormány, ami a fidesz-kdnp segitsége miért nem illegális a fidesznek, mint pártnak?
Szoval ha ugy vesszük én pont a duálisát kérdem: ha a jobbik el van itélve, a fideszröl miért kussolnak a fideszesek???
Egyébként szigorúan vége az illegális pártfinanszirozás nem lopás, mert elég egyértelmüen valaki szánt szándékkal ad, a másik pedig arra használja, amire adják, senki nem lop meg senkit, csak a fidesz hozott egy nagyon geci törvényt, miszerint nekik bármit szabad, mert az "közérdekű", mást meg csak szigoru szabályok szerint szabad támogatni is, nehogy egy pártnak véletlenül pénze legyen kampányolni..
van erről egy topikom, "ha a fidesz lophat más miért nem?", mondjuk csak terjedelmi okok miatt nem az lett hogy mi a fasznak tartsam be a törvényeket ha a fidesz is leszarja. ez így turhaállam nem jogállam, hogy van itt egy szereplő aki minden szabályt leszar.
Szoval azt mondod, hogy te nem láttad, hogy az egész ország tele volt a Fidesz propagandájával.
"Az ellenzék beengedné a migránsokat."
"Jobban teljesitünk"
Stb
Vagy azt állitod, hogy 2 forint 70 fillérbe került?
Egyébként nyilvános adat van rola:
Évi 25 milliárdot költhettünk (25ezer millio) "közérdekű közleményre"
Már csak az a vita tárgya, hogy a fidesz seggét nyaló bürokrata gecik (direkt nem a szavazokat bántom) vajon tényleg elhiszik e, hogy "közérdekű közlemény" az, hogy az ellenzék beengedné a migránsokat!
Egyedül ez a vita tárgya, a többiről nyilvános adatok vannak, hisz legális, miután a fidesz kétharmaddal megszavazta, hogy az legyen...
A jobbikot 300 millio elfogadásával vegzálják. Egyetlen ellenzék befogadná a migránsokat plakát hadjárat meg 15ezer millió, hogy is van ez??
Ha pedig a fidesz azt a 15ezer millio forintot saját költségen plakátozta az ellenzék ellen, nem pedig az adómból illegális pártfinanszirozásként, akkor váron a NAV azonnali vagyonosodási vizsgálatát a Fidesz ellen!