Orbáncunk mikor is vitte magával söröst a parlamentbe véres kardként? (költői vót!!)
Kis időbeni csúsztatás, nemdebár?!!
Emlékeim szerint senki sem tartott pisztolyt a homlokához, h együtt páváskodjanak!!!
Ahogy megtört a kapcsolat simicskával is, de sorolni lehetne holnap reggelig ..., aki nem lép eccerre, pontosabban, aki más módon gondolkozik ... merészel gondolkozni ... annak sanyi.
Akkor, amikor a háromnegyed narancsültetvény az ő támogatásaval pallérozódott, akkor őket milyen elvek mentén támogatott????!
Nézd...
A cukros bácsi se mondja meg előre, hogy mit kér a nyalókáért... Ugyi?
Soros igyekezett fiatalokat toborozni a Nyílt Társadalmához, és akiknek időben leesett a tantusz, hogy valójában miről van szó az antikommunista szlogenek mögöt, azok úgy otthagyták, mint eb a Szaharát.
Mitől lenne az, mert te úgy véled? Vagy nem éltél akkor még felnőttként, vagy nem pályázhattál s azért ágálsz most és írsz marhaságokat! Bár az is előfordulhat, hogy mint Heller, Demszkáj s a többi elvtársad, korlátlanul élhettél a nyugatra járás előnyeivel, nem mentél ilyen kis halra....
Nem vagy ép észnél! Sorosod bedobta a csalit ösztöndíj formájában, s mivel akkoriban igen kevés ilyen lehetőség volt, sokan haraptak rá (én is megkaptam, nem is egyszer!). A pályázásnál nem volt feltétel az ideológiai azonosulás vagy a hűség eskü a Soros eszmék iránt! teljesítetted a feltételeket, megvoltak az ajánlásaid s ha jutott a pénzből s elől voltál a sorban, megkaptad.
Akinek megtetszettek a Soros-féle Nyílt társadalom elvek,az maradt mellettük, akinek meg nem, azt köszönte de nem kért belőlük. Én sem, OV sem. Mi nem maradtunk a hálóban, miért kellene a hívei legyünk?
Ezek szerint mikor a halász beszórja a csalit a vízbe s minden arra járó hal eszik belőle, azok mind az ő halai lennének?
Ha Soros akkora ász, akkor miért nem veszi meg kilóra ezeket? Ezen még nem gondolkoztatok el???!
Azért mert Soros NEM akkora ász.
Sok pénze van, sok embert meg tud veni, főleg a liberális gyerektelen szingli genderistákat, akiknek a "jövő" a saját temetésükön ér véget, de ezek akkor is csak zsoldosok, és nem igazán hisznek abban, hogy a Nyílt Társadalom jó lenne, csak elteszik a pénzt.
Sorossal szemben viszont olyanok állnak akik valóban aggódnak hogy a hagyományos életstílusuk és gyerekeik jövője veszélybe kerülhet... Ezeket nem olyan könnyű kilóra megvenni.
Mi az alap, amihez szerezni kell még 1-2 milliót? Mert ha Fletót és a többieket kihagyod, akkor esélyed sincs a szükséges mennyiség összeszedésére.
Ilyen jó gazdasági környezetben a kormányváltáshoz első lépésként meg kellene szabadulni a fletóféléktől, ezt meg nem tudod kivitelezni.
Én régóta mondom, hogy nem kellene volna rendre összefogósdit játszani. Az LMP-ről el tudom képzelni, hogy ha rendesen elzárkózik a többitől, és 2015-ben jól reagál a migránsválságra, akkor 2018-ra az ellenzéke oldal messze vezető pártja lehetett volna, és komoly kihívó lehetett volna 2018-ban. De mindenki csak rövidtávon képes gondolkodni, nincs aki bevállalja, hogy nem a következő választásra készül, hanem az az utánira.
Én nem a pártot vakon követőkről beszéltem. Ilyenek vannak minden pártnál, és nem ők döntik el a választások eredményét. És ők jellemzően nem abból a csoportból kerülnek ki, akikről most beszélünk, mert jobban függnek a hatalomtól. Itt van például a nyugdíjasoknak az alja, akik egyszer a 19 ezer forintra (MSZP) repültek rá, máskor meg az Erzsébet utalványra (rétegről beszélek, nem személyekről).
Én a környezetemben nem hallottam olyan jellegű megvásárlásról, mint amit írtál. Ez úgy történt, hogy egyszerűen pénzt ajánlottak nekik a szavazatért, magyarán ők ezt egy üzletnek tekintik.
Akik MOST vakon követik a vezírt, azok nem fognak gondolkodóba esni, mert esetleg vmi értelmeset hallanak!
Esetleg gyengíteném a kötődést dupla annyi csommaggal ..., hátha maguktól is felfogják mi történik velük ...
Persze a kocsmában azt azért megkérdezném ma, holnap, holnapután, h az azért feltűnik nekik, h kizárolag akkor süt le rájuk a "nap", ha a szavazatuk kell?
Az egy helyre született emberek se egyformák. Egyrészt különbözünk genetikailag, velünk született képességek nem egyformák, másrészt minden közösségben, akarva akaratlanul kialakul egy hierarchia (különböző tényezők alapján). Ezért mondom, hogy ilyen réteg mindig lesz, függetlenül attól, hogy cigány, vagy nem az.
Ezeket az embereket nem Feltóék indították el ezen az úton, mindig is ilyenek voltak. Vagy a szocializmusban, esetleg korábban több ELTE dékán volt közülük? Ma épp ők élnek sokkal jobb körülmények között, mint a szocializmusban, vagy korábban. Akkor hihetetlen putrikban laktak, most meg ha lepukkant is, de rendes házakban fűtéssel, vízzel, árammal, berendezve.
Egyébként nem tudok felmérést róluk, de tapasztalatom szerint (elég sokkal vagyok heti kapcsolatban) jelentős részük haragszik a kormányra, mert korábban munka nélkül se sokkal kevesebbet kaptak, most meg dolgozni kell, mert ha nem vállalja, bármit megvonhatnak tőle. Köztük inkább azok állnak a kormány pártján, akiknek korábban semmi lehetőségük nem volt dolgozni, csak segélyen éltek, most meg egy kis lébecolással kapnak 70 ezret, ha vannak gyerekeik.
Ha a szavazókat keresed, akkor nyitott szemmel, és füllel kell járni, befogadóan. Nem azt kell csinálni, hogy aki rájuk szavazott az hülye, vagy megvették. Igenis el kell ismerni, hogy sokan vannak, akik jól jártak ezzel a kormánnyal, mert normális fizetés mellett nevelnek gyerekeket, de épp a nyugdíjasok közt is sokan sokra értékelik azt, hogy ha kisebb mértékben is emelkedik a nyugdíjuk, mint korábban, de az stabil, nem olyan, mint pl. a 13. havi volt.
Meg aztán ott van az a törvényszerűség, hogy ha a gazdaság megy, akkor az emberek alapvetően elégedettek, több és jobb a munkalehetőség, jobb az életminőség függetlenül attól, hogy mennyi köze van ehhez a kormánynak.
Hogy kiből mi lesz, az se tegnap óta törvényszerű.
A borsodi cigány-sorról nem nagy kerül ki ELTE dékán, és jogászok, doktorok se ott vesznek házat, járatják a kölköt oskollába.
A közmunka, egy tisztességes vacsi karácsonyra, 2 hétre való paprimáskrumpli képzete istent teremt, jelent számukra.
fletoék legnagyobb hibái közt róható fel, h ezeket az embereket milyen úton indították el, a féldakota, és csapata pedig ezt lovagolja meg.
Azt most csak egéyzen halkan teszem hozzá, h nyílt titok, épp ezt a réteget ZSAROLTÁK meg a közmunka megvonásával a polgármesterek (mojdjuk az isten bárányai miért gondolták, honnan vették, h a szavazataik ellenőrizhetők?!!!), azaz épp azt a rétegek használja ki gusztustalanul orbán, akik minden tekintetben a legkiszolgaltatottabbak ...
Talan nem veletlen, h azért birkázzak le őket, mert a gondolkodás legcsekélyebb mérteke sem lelhető fel a cselekedeteikben.
Erre írtam a trágyás példát ...
A romák ráadásul szintén hülyére vannak véve a kilóra megvett vajdáiktól is ...
Ameddig ezekkel a módszerekkel orbán ezeket az embereket a kezében (zsebében) tartja, addig én vagy elengedném őket (úgy elkepzelem, ahogy a momentumosok agitálják őket ...), vagy dupla annyi krumlit pakolnék a kertkapuba ...
Az a hatalmas kérdés, h hova tűnik a másik 2,5-3,5 millió szavazó, amikor egy lájtos x ellenében el lehetne őket zavarni a pichába?!
Tévedés. Ezek az emberek sajnos alapvetően buták és függők, és nem is igazán akarnak ebből kitörni, mert ez nekik így kényelmes. Tovább ez minden társadalomban egy jellemző csoport. Napjainkban divat, hogy minden ember egyenlő, és a jog előtt az is kell legyen, de az a helyzet, hogy az emberek nem egyenlőek, nem egyformák. Ha abból indulsz ki, hogy a 10 millió magyar egyforma szellemi szinten lenne, ha a kormány nem butítana egy réteget, akkor nagyon téves úton jársz.
A választásokat gyakran ezek az emberek döntik el, tehát ha két hasonló erejű erő küzd, akkor az nyer, aki ezt a réteget jobban meg tudja szólítani. Ebben korábban az MSZP volt a jobb, ma a Fidesz, sőt ma mintha az ellenzék nem is akarná őket megszólítani, kvázi csak hülyézi őket.
Tovább nem kell földrengést, szívinfarktust, villámcsapást stb. átélni ahhoz, hogy féljen tőle az ember., szóval ebben talán nem is olyan hülyék ezek az emberek.
Soros nem ász, csak az amerikai érdek megtestesítője, bábja.
Emberek sosem, v csak tvben látott migráncsoktól rettegnek, úgy nyilatkoznak Sorosról, h még rezsisziszi is megirigyelheti ..., majd a végén a hab a tortán, "meraz orbán adott örzsébetet + 5 kiló krumplit" ...
Ti itt ezen megsértődtök, kikéritek magatoknak.
Eközben ezek TÉNYEK.
Ahogy az angliában dolgozó ellehetetlenített szavazókon köszörülitek a nyelveteket, de lehet, h az ottani fizezésnapon sorba álltok a western unionnál, h legyen mit zabálni, miből csekket feladni ...
Re bőszen tám9gatjátok a határon túliakat, mer neki megjár a szavazat, de azt azért meglesném, ha épo miattuk buknátok, akkor mit rinyálnátok össze.
Ha Soros akkora ász, akkor miért nem veszi meg kilóra ezeket? Ezen még nem gondolkoztatok el???!
Hát igen, ők nem értik meg, hogy az emberek nagyobb részének nem arról szól az élete, hogy kávéházak között válogasson. Értsd, ha teljes szabadságot és függetlenséget kap, felkopik az álla.